Niclas (ejeren) gik over alle…
Niclas (ejeren) gik over alle forventninger for at rette op på en misforståelse. Det var en stor fornøjelse at opleve den slags ansvarlighed og imødekommenhed.
Tusinde tak for indsatsen.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Tusinde tak for indsatsen.
Det er sjældent man møder så professionelle og imødekommende leverandører. Jesper og Nicolai har et helt fantastisk teamwork og de er meget lyttende og imødekommende også når kunden som i mit tilfælde beder om noget der måske er lidt mere besværligt end normalt. Varm anbefaling herfra og jeg vil ikke tøve med at anbefale JN Solmontage til alle som skal have lavet solceller.
Vi havde bestilt et solcelle anlæg til montering d 30/6/2025. tidlig om morgen bakkede der en trailer ind i vores indkørsel. Ud kom Jesper og Nikolai de startede med at hilse pænt med hånd og præsenterer sig selv. Der efter gik de i sving med det samme, mega dygtige folk, de knoklede til 18.00 til de var færdig, så dem knap nok holde pause, de leverede et rigtig flot stykke arbejde alt spillede da de kørte. kan kun anbefale at bruge disse dygtige folk intet at sætte en finger på .
En top oplevelse at ha jer til at sætte solceller op. Kom tidligt og der blev kørt igennem til sent aften for at det skulle virke samme dag og det kom det til. Godt arbejde hele vejen igennem, kan klart anbefales herfra
Det er nogle super dygtige gutter - man kan også læse anmeldelser på anmeld-håndværker.dk hvor de ligger i top med anmeldelser. Kan kun anbefale JN Solmontage ApS. 👍🏻👍🏻
Jeg har haft en virkelig god dialog med Nikolai.
Dejligt med folk der er til at forstå, og er ligetil og ærlige.
JN Solmontage ApS leverede en førsteklasses service fra start til slut. Jesper og Nikolaj var professionelle, omhyggelige og venlige under hele processen. Resultatet var et fejlfrit solcelleanlæg. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer solceller
Deres ekspertise, professionalisme og personlige engagement gør det nemt for enhver, der overvejer at investere i solceller. Nogle gange kan de store firmaer bare ikke de samme ting som de små.
Tak, Jesper og Nikolaj. I fortjener en masse kunder og rosende ord.
Jeg havde købt et solcelle anlæg af et firma som monterede solceller for derefter brænde mig af og jeg stod derfor uden inverter og batteri.
JN solmontage kom forbi og en uge senere havde de fået anlægget op at køre, selv om de jo skulle gøre et andet firmas job færdigt.
Alt i alt er der her meget høj service, skarpe priser, og så er de bare begge to et par rare gutter at have gående.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.