Oceniono na 5 z 5

Vi har lejet briller ved Jm Optik i mange år, og det har vi fordi de er utroligt professionelle, har altid det nyeste, og så får vi en ærlig snak om brillerne, og hvordan de passer til en. Altid en f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ville blot lige se den nye butik på Dalumvej, skulle egentlig ikke have nye briller, meeen inden jeg forlod butikken, var jeg den lykkelige ejer af 2 stk. smarte briller. At det blev sådan, kan udeluk... Zobacz więcej

1. Optyk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MULTILEJE - er et af de meget populære koncepter som inden for de seneste år er blevet lanceret hos Jm Optik. Det er et genialt lejesystem, specielt velegnet til de, der gerne vil have mere end et par briller på samme tid, uden at det skal gå ud over k...

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Utroligt professionelle

Altid en fornøjelse at komme der.

12 marca 2026

Odpowiedź od Jm Optik

Hej Michael. Mange tak for de rosende ord :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med JMOptik. Havde denne gang udfordringer med at få brillen til at spille 100%. JMOptik tilbød til sidst at lave en helt ny brille med min gamle styrke uden beregning, og nu fungerer det hele igen som det skal.

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od Jm Optik

Hej Kirsten. Mange tak for de rosende ord. Det sætter vi pris på :-)

Oceniono na 5 z 5

Grundig information, samt tid og nærvær

Havde bestilt tid med henblik på en ny brille. Fik lavet synsprøve, samt scanning af begge øjne. Ny maskine optikeren havde fået. Blev hele tiden grundig informeret og endda også en god forklaring af øjets opbygning.optikeren opdagede desuden efterstær på mit ene øje. Kan desværre kun give 5 stjerner, men gav gerne endnu flere. Suverænt den bedste optiker jeg har oplevet.

22 stycznia 2026

Odpowiedź od Jm Optik

Hej Margit. Tak for de flotte ord, det er vi meget glade for :-)

Meget tilfreds kunde

Det er altid en fornøjelse at være kunde i JM Optik i Odense. Virkelig dygtige medarbejdere som tager imod én med et smil uanset, hvem man snakker med. Multileje konceptet er desuden genialt!

19 grudnia 2025

Hej Camilla. Tak for de pæne ord - det varmer :-) Mvh Martin, JM Optik

JM Optik

JM Optik, Dalumvej i Odense giver gerne et godt tilbud og er til at handle med.

Michael

10 czerwca 2025

Tak for de pæne ord :-)

Sublim kundeservice

Jeg har i dag oplevet en utrolig venlig og imødekommende kundeservice, og kan varmt anbefale JM Optik.
Udvalg og deres multileje-koncept er også helt i top!

2 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Her får man en service som er mere end…

Her får man en service som er mere end man kan forvente. Har kun haft rigtig gode oplevelser i de år jeg har købt briller og kontaktlinser.

17 grudnia 2024

Hej Ida. Tak for de pæne ord :-) Vh. Martin JM Optik

Oceniono na 5 z 5

JM Optik er bare de bedste.

JM Optik er en FANTASTISK optiker. Personalet er Meget dygtige og hjælpsomme og der er en super stemning i butikken. Der er mega mange brillestel og solbriller at vælge imellem og klart den bedste optiker på Fyn.

20 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og venlig betjening

Rigtig god og venlig betjening i butikken i Søndersø.
Har hos Sabine ved JM Optik fået lavet specielle linser, hvor hun har stået for udmåling, tilpasning, bestilling og opfølgning.
Alt er gået nemt og gnidningsfrit, med super kompetent vejledning og forklaring af hvordan hele processen fungerer.

23 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg syntes mit syn var blevet svagere…

Jeg syntes mit syn var blevet svagere og kontaktede øjenlægen for at finde ud af om det drejede sig om efterstær, min grønne stær der havde udviklet sig eller mit syn bare var blevet svagere siden jeg købte briller for 3 år siden hos JM Optik. Jeg fik besked på at få lavet en synstest og kontaktede JM Optik. Det viste sig at det var ikke på grund af stær og mit syn ikke havde ændret sig ret meget. Hvis jeg ikke ville have nye briller fordi jeg syntes at det skulle ske noget nyt, så var der ikke grund til at bruge penge på det. Sikke en service, gad vide hvor mange optikere der ikke havde benyttet sig af at sælge et par nye briller 👏👏👏

18 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil helt klart anbefalede J.M. Optik i Søndersø.

Jeg vil helt klart anbefalede J.M. Optik i Søndersø.
I alle de år vi har været/ er stadig kunde/ kunder i deres butik, har vi fået den bedste service. Glade medarbejder, står altid klar til at hjælpe & vores to børn har fået den mest fantastiske oplevelse hos dem! Der er blevet knyttet et helt særligt bånd til en af deres ansatte - som betyder helt vildt meget for vores to børn ❤️

Tusind tak til alle deres ansatte i J.M.Optik i Søndersø, for altid god behandling.. Vi vil altid vælge jer til!

Fra en familie på fire.

24 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har igen været inde ved J M optik i…

Jeg har igen været inde ved J M optik i Dalum og fik en super god service. Altid smilende personale og så er der altid god kaffe på maskinen, hvis du skulle vente lidt på betjeningen. Denne gang blev det til et par ekstra briller og et par nye solbriller og inden da, havde jeg haft lånt nogle med hjem, for det kan være svært at vælge med det udvalg der er i både Dalum og Søndersø. Begge butikker har et stort kundeoplag, og det kommer jo af den super gode service de yder over for deres kunder, og skulle ventetiden være for lang, så tage en kop kaffe….. :-)
Kan varmt anbefales, så tag et smut til J M optik.

20 lutego 2024
Oceniono na 2 z 5

Nej tak til så dyre briller

Prisen på progressive glas er jo fuldstændig hen i vejret! Jeg fik mildest talt et chok da jeg hørte prisen. 8-10.000 kr. bare for glas og så kommer stellets pris oveni. Man kan så vælge abonnement, man er forpligtet til at betale af på i 2 år.
Jeg endte med at købe min synsprøve.
Købte efterfølgende briller med progressive glas via Lensway, over nettet. Under 2400 kr.
Ja tak og det fungerer bare!

9 sierpnia 2023

JM optik har gjort det igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JM optik har gjort det igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er bare endnu igen lykkes at jeg er gået ud af butikken med den bedste følelse. Havde faktisk fået lagt en anden brille til side i Søndersø som blev sendt til Dalum. Medarbejderen i Dalum spørg om han må prøve og finde lidt andet også. Leger med form og farver. Ender med at komme med én brille i gemmenstig røgfarvet plast. Jeg havde slet ikke troet de kunne passe til mig. Jeg ender faktisk med og spørg en anden ekspedient for at være hel sikker😉. Jeg prøver igen den brille jeg havde fået lagt til side men kunne godt se den ikke gjorde noget godt for mit udtryk. Må bare sige ved JM optik lader de ikke én gå ud af døren med en brille der ikke passer én.

4 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej