Tandlægerne Hundebøll & FruelundRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god oplevelse at få behandling hos Josefine. Rigtig dejlig atmosfære i klinikken og “samtale” så man hele tiden kan følge med i, hvad der laves. Jeg er glad for, at jeg endelig vovede at ski... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig service. 😊 sødt personale. De har hjulpet mig med mine kæbe problematikker, og haft forståelse for min EDS. Det tydeligt at mærke de er drevet af nysgerrighed og har en stor farlighed. Bonus... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale akupunktør Maja Berg v. Tandlægerne Hundebøll og Fruelund. Oplevelsen får 5 ud af 5 stjerner ⭐ Maja fik løsnet min nakke op med øreakupunktur, efter jeg havde været låst i 2 d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Team af tandlæger som har en kæmpe specialviden om kæbefunktion og bid. Gennem deres kyndige behandling kan jeg nu tygge normalt igen og kæben går lige, hvilket har reduceret nakke- samt lændesmerter... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Stomatolog

Napisane przez firmę

Hos Tandlægerne Hundebøll & Fruelund vil vi gerne skabe en tandlægeklinik, hvor vi kan tilbyde den bedste oplevelse for vores patienter. Derudover vil vi gerne skabe en arbejdsplads, hvor os, der træder ind ad døren hver dag, faktisk glæder os til at træde ind over dørtrinet. Vi tror nemlig på, at hvis vi er glade for vores arbejde, og har det godt sammen, så smitter det også af på den oplevelse du vil få, når du ligger i tandlægestolen. Det skal du faktisk gerne kunne mærke allerede fra du træder ind ad døren. For du vil blive mødt med smil allerede her.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

23 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Alletiders tandlæge

Joy er den dygtigste tandlæge, udførlig forklaring af hvad der skal ske og laves.
Der er ingen fordomme, og alle er bare venlige, professionelle og imødekommende.
Kan klart anbefale dem

8 kwietnia 2024

Odpowiedź od Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er glad og tryg ved Joy og vores team. God dag fra alle hos os Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Oceniono na 5 z 5

Mit tandhelbred har aldrig været bedre…

Mit tandhelbred har aldrig været bedre siden jeg kom i Joys kompetente hænder!
Jeg bliver mødt af personalet på en måde, hvor det er opløftende at komme i klinikken. Der er en rolig og behagelig atmosfære. Og så er de simpelthen dygtige!

8 marca 2024

Odpowiedź od Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kære Søren. Tusind tak for den fine anmeldelse. :) Det varmer utrolig meget!

Oceniono na 5 z 5

Fik i dat det store eftersyn efter jeg…

Fik i dat det store eftersyn efter jeg ikke har været ved tandlæge i 5 år (ja dumt men har ikke kunnet finde tid), fik fjernet en visdomstand i samme ombæring. Super dygtige og professionelle. Nok bedste tandlæge jeg har oplevet. Så klart 5 ud af 5 stjerner 😊👍

3 listopada 2023

Odpowiedź od Tandlægerne Hundebøll & Fruelund

Kære Benny. Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på! :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej