Zeer goed in de fysieke winkel geholpen, deskundig. Goede ideeen in de mooie grote winkel op kunnen doen Goede prijs/kwaliteitverhouding voor de onderdelen die ik nodig had
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag onze camper weer opgehaald. Al weken geleden een afspraak gemaakt voor afgelopen dinsdag. Geen enkel respect voor onze agenda. Nee, dat was enkel de inbrengdag. Vervolgens was de juiste luifel... Zobacz więcej
Blijkbaar gaan de zaken zo goed dat er enkel een arrogante reactie op een fatsoenlijke vraag kan volgen: Hallo, Ik maak ongezien geen offertes. Onze planning zit tot juli vol.... Zobacz więcej
Dometic Heki midi dakluik. Volgens grote leveranciers van camperartikelen was een losse koepel niet leverbaar. Compleet € 500-600. Jasicamp reageerde snel en deskundig op vragen. Toen de koepel binne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jasicamp heeft zich gespecialiseerd op het gebied van camperinstallaties en alles wat daarmee samenhangt. Ruim 4000 artikelen voor elektrische-, gas-, en waterinstallatie zijn op voorraad. Ook de zelfbouwer kan hier terecht.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Wij hadden een elektrisch probleem met de tafel in onze camper
Wij hadden een elektrisch probleem met onze tafel in de camper.
Dit heeft Marco perfect opgelost.
Als waardering hebben wij een Groninger Notenkoek overhandigd voor bij de koffie.
Top
Zeer ontevreden of de service en…
Zeer ontevreden of de service en klantvriendelijkheid van deze winkel. Tijdens een telefoongesprek over de levertijd van een bepaald product wat uitverkocht was op de website wordt de prijs van het product met 150,- verhoogd, niet chique.
Producten besteld en een mail gekregen…
Producten besteld en een mail gekregen dat deze kompleet was en uitgeleverd zou worden
Twee dagen later nog niets ontvangen bij navraag was de order niet kompleet en zou nog uitgeleverd gaan worden als de spullen kompleet waren
Bij navraag hoe dit kon begon de medewerker geïrriteerd te reageren en vroeg zullen we alles dan maar annuleren, dit toen gedaan we gaan wel ergens anders kopen.
Dit was voor mij zekers de laatste keer om daar te kopen en zekers geen aanrader.
Weer top geholpen.
Weer top geholpen.
En zeer snel spulletjes geleverd.
Petje af en ga zo door.
Echt een aanrader om hier te kopen.
Slechte ervaring met Jasicamp
Slechte ervaring met Jasicamp. Lieten ons ‘bijna’ een dure lithium accu aansmeren. Kort samengevat: vorig jaar september 2020 nieuwe boordaccu’s bij Jasicamp gekocht. Na de stalling blijken deze het niet meer te doen. Wordt er gezegd, ze zijn stuk. Helemaal niet gecontroleerd of dit inderdaad zo is, gewoon nieuwe accu’s aanschaffen. Hier klopt iets niet. Gelukkig konden we met onze camper terecht bij een camperservice die de accu’s meteen aan de druppellader deed. De volgende dag konden we de camper ophalen. De accu’s waren helemaal niet leeggelopen en ze doen het tot op heden heel goed. Zo zie je maar, dat je niet van de medewerker van Jasicamp kunt uitgaan. Dit verhaal wilde ik met de desbetreffende persoon Marco telefonisch bespreken, maar toevallig kreeg ik de baas aan de telefoon, omdat hij bezig was. In eerste instantie vond ik het ongepast om dit aan z’n baas te vertellen, maar hij drong erop aan. Met hem afgesproken dat ik alsnog telefonisch contact met Marco zou hebben. Heb het geprobeerd, maar hij is altijd ‘druk bezig’. Werd gezegd dat ik teruggebeld zou worden. Dus niet. Heb vandaag weer geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar nu is heel Jasicamp onbereikbaar! De reden waarom ik een review schrijf is om anderen te laten weten dat ze goed beseffen wat ze doen als ze met Jasicamp in zee willen gaan en om mijn slechte ervaring met ze te delen. Een ontevreden klant.
Contact niet mogelijk, geen reacties op vragen
Probeer in contact te komen per mail, dit lukt niet helaas, kom het liefst zo even langs maar helaas kan dit momenteel niet in de huidige periode.
Mail is daarom nu een uitkomst, helaas blijven reacties van deze firma uit, zegt denk ik wel iets over de algemene service, als een simpele vraag beantwoorden al teveel moeite is.........
Meest klantonvriendelijk
Met veel zin en intentie gewinkeld bij Jasi. Helaas had het personeel er halverwege geen zin meer in en kon beter ergens anders gaan kijken.
Dometic Heki midi dakluik
Jasicamp reageerde snel en deskundig op vragen. Toen de koepel binnenkwam meteen een mailtje. Koepel werd per abuis aan iemand verkocht. Binnen 10 dagen had ik een andere nieuwe voor nog geen € 200 thuis geleverd. Een aanrader.
Leuke mensen om mee samen te werken
Leuke mensen om mee samen te werken! Iets duurder dan hun collega's maar je krijgt het terug in service en geen dagen moeten wachten op antwoord.
Doświadczenie Trustpilot