Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ben samen met mijn zus geweest, wij vonden het een goede locatie ook het parkeren ging prima, makkelijk binnenkomen en de ruimte was goed ingedeeld. Leuke kraampjes met spullen, en eten genoeg varia... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

very very disappointed extremely expensive products food also extremely expensive , not even at par with the delectable Japanese and Korean foods in a regular restaurant why is there a n entranc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een afgang. Niks Japans aan op de aanbieder van nepzwaarden na. Slechte routing door een beroerd verlicht gebouw. Her en der wat nep Harajuku-stijl en Lolitameisjes om sfeer te scheppen wat dus... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Entry fee was far to expensive for such a small event. A huge chunk of shop space was dedicated to cheapo sword replica's that you could buy online for far less, a whole shop dedicated to soda an... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Festiwal

Napisane przez firmę

Japansemarkt.nl is hét evenement voor iedereen die van Japan houdt. Van traditionele cultuur tot moderne popcultuur: bij ons vind je een unieke mix van Japanse streetfood, kimono’s, anime, manga, gashapon, J-pop, en nog veel meer. Elk evenement heeft tientallen stands, leuke workshops, live optredens en een gezellige sfeer voor jong en oud.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 4% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Wat een aanfluiting NOOIT MEER TOMOFAIR!!

Wij zijn vandaag met een enorme omweg vanuit Zandvoort naar de Rai gekomen met 2 auto's (er reden geen treinen tussen Zandvoort en Amsterdam) waarbij we eerst in een enorme file hebben gestaan om überhaupt bij de Rai in Amsterdam te komen. Daar moesten we parkeren in de parkeergarage om daarna bijna 2 uur met 8 kinderen in de rij te moeten staan voor een overvolle, onveilige pendelbus (waar we ook allemaal moesten staan) om naar de locatie in Aalsmeer te komen, wat nog eens 30 minuten rijden was. Dit was onverantwoord en achteraf gezien wettelijk onacceptabel! Daarnaast was de communicatie vanuit jullie organisatie afwezig!

Bij aankomst kwamen we in een vieze, naar oud frituurvet stinkende sporthal, waar slechts enkele kramen stonden en een eet gedeelte waarvan de prijzen absurd hoog waren. De patatjes van €5 werden deels koud geserveerd en tot 2 keer toe viel de stroom uit waardoor we geen andere Japanse snacks konden proeven. Het eten en drinken wat we gekocht hebben, moesten de meiden staand opeten. Er was geen tafel, stoel of leeg bankje te bekennen. Het was echt heel armoedig.

In totaal zijn we circa 1 uur gebleven bij de markt, het liefst was ik meteen rechtsomgekeerd. En om te voorkomen dat we weer zo lang in de rij moesten staan voor de terugweg dus ook eerder vertrokken. Echter stonden we weer 45 minuten in de rij waarna we noodgedwongen met de taxi terug moesten naar de Rai voor €150 omdat een aantal vriendinnen op tijd terug moesten voor andere verplichtingen.

Dit alles heeft ons dus dik 4,5 uur extra reistijd opgeleverd van en naar de locatie ivm wachtrijen bus, busrit etc. Naast de 1.5 uur die al het duurde om van Zandvoort naar de Rai te komen. Wij hadden veel sneller van Zandvoort naar Aalsmeer kunnen rijden en daar gratis kunnen parkeren!

We hebben uiteindelijk nog gegeten bij en balans restaurant ter compensatie van deze verschikkelijk dag.

Nooit meer

KVK nr: 64361314
Of
+31 302040258

Oceniono na 1 z 5

Slechte organisatie en super overpromised

Waar te beginnen? Er stond een hele lange rij voor de pendelbussen. Het was gokken of je juist zat want er stond nergens iets aangegeven of gemarkeerd op de halte. Wij hebben 30 min gewacht, maar er zijn mensen die uren gewacht hebben;

Vervolgens kom je er na een rit van 30 minuten achter dat de Japanse Markt Amsterdam zich in een gymzaal in aalsmeer bevindt.

Eenmaal op locatie lijkt het niet op het evenement wat op de website staat vermeld. Bij de eetkramen waren er zo'n 10 verlengsnoeren in elkaar gezet waardoor de stoppen er voortdurend uitvlogen. Het eten was letterlijk goedkope troep. Zo liep er een medewerker met een zak Jumbo huismerk friet waar ze dan 5 euro voor durven te vragen. Er werd in de advertenties heel erg gedaan alsof het een foodfestival was met een echte japanse markt. Het was vooral een markt met dingen als Anime, merch en artist corner voor jonge (en ook nog vele onervaren) tekenaars. De terugweg is ook voor velen verschrikkelijk ervaren. Zo stond je in de hete zon te wachten zonder beschutting of zitplaatsen terwijl de bus nergens te bekennen was.

Blijkbaar was het evenement ook als tomofair van stichting tomo bekend. Al was dit van de website, social media, correspondentie en communicatie nergens ts vinden. Enkel toen de negatieve comments op social media verschenen kwamen hun ineens naar voren als reageerder op de negativiteit. Het lijkt er ook heel erg op dat de negatieve comments verwijderd werden in combinatie met een blockade om te posten.

Oceniono na 1 z 5

Teleurstellende ervaring bij de Japanse…

Teleurstellende ervaring bij de Japanse Markt!!😡

Ik heb onlangs de Japanse Markt bezocht en ik moet zeggen dat het een van de slechtste evenementen is die ik ooit heb meegemaakt. Ten eerste was het niet eens in de RAI, maar in een gymzaal in Aalsmeer. Dit voelde al als een misleidende advertentie.

Na twee uur in de rij te hebben gestaan voor de pendelbus, kwamen we eindelijk aan. Wat we daar aantroffen, was echter ronduit teleurstellend. Het aanbod van gefrituurd eten was niet alleen beperkt, maar ook van slechte kwaliteit. Dit kan echt niet de bedoeling zijn als je een evenement organiseert dat de Japanse cultuur viert.

De organisatie was chaotisch en het leek erop dat er totaal geen rekening was gehouden met wat bezoekers verwachten van zo’n evenement. Het is beschamend voor de Japanse gemeenschap en voor iedereen die van de Japanse cultuur houdt.

Ik zal in ieder geval nooit meer terugkomen naar de Japanse Markt. Dit evenement verdient echt een herziening.

Japansemarkt.nl is oplichting.

De markt is in een sportzaal en heeft 5 voedselkranen met kant en klaar voedsel dat niet te eten en overpriced is. Al het voedsel dat geadverteerd wordt hebben ze niet. Allerlei geadverteerde activiteiten, zoals een XL mario kart baan, hebben ze niet. Je wordt vanaf RAI naar Aalsmeer gebracht met een overvolle pendelpus, waar je eerst een half uur voor in de rij staat en dan nog een half uur in zit. Alles miste, waaronder simpele dingen als zeep in de toiletten. Bespaar je geld en tijd en ga hier niet heen. Dit is oplichting.

JAPANSEMARKT.NL is TOMOFAIR

JAPANSEMARKT.NL is hetzelfde bedrijf als TOMOFAIR. Mensen, trap er niet in aub!! Bespaar je geld en ga naar een ander (echte) streetfood festival! Dit bedrijf heeft maar 5 eettenten met kant en klare producten. GA NIET NAAR DEZE OPLICHTERS!!!!

11 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej