Har deltaget på retreat hos Jane og…
Har deltaget på retreat hos Jane og oplevet en facilitator med nærvær og varme holde et trygt og inspirerende rum ♥️

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Hos Jane Mejlhede finder du et nærværende og erfarent rum for psykoterapi, healing, spirituel vejledning, retreats og uddannelser. Jeg arbejder med mennesker, der står midt i livskriser, sorg, stress, traumer eller store indre forandringer – og med dig, der længes efter klarhed, mening og kontakt til din sjæl. I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med personlig og spirituel udvikling, både i individuelle sessioner og i grupper. Som psykoterapeut, healer og underviser møder jeg dig med ærlighed, ro og dyb respekt for din proces. Min tilgang forener psykologisk indsigt og spirituel visdom – en vej, hvor både krop, sind og sjæl får plads til at falde i balance. Du kan møde mig til psykoterapi i Gentofte og København, online sessioner eller i naturen. Jeg tilbyder også healing og spirituel mentoring, naturterapi, forløb som Path of the Soul og Path of the Artist, samt retreats og uddannelser for dig, der ønsker at leve mere bevidst og autentisk. Min erfaring spænder fra traumeforståelse og tilknytningsmønstre til energetisk healing og indre lederskab. Uanset hvor du er på din vej, er du velkommen i et trygt, ærligt og kærligt rum, hvor transformation sker i dit tempo – indefra og ud. Et sted at finde ro, styrke og retning, og at leve mere helt, frit og sandt.
Struenseegade 13a, 2200, København N, Dania

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jane har en særlig evne til at lytte dybt og stille spørgsmål til lige det, der netop er brug for at tale om.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jeg har kendt Jane Mejlhede i flere år i forbindelse med selvudvikling og deltaget på rigtigt mange af hendes retræter. Jeg har også taget coaching-uddannelse hos hende. Jane er meget nærværende og en yderst dygtig underviser. Hun er troværdig og ægte i sin fremtoning, og sammen med hende føler jeg mig accepteret, som jeg er – uden nogen form for fordømmelse. Det er befriende! På hendes retræter bliver man holdt og støttet, samtidig med at hun blidt skubber til ens udvikling. Jeg oplever Jane som et kompetent, kærligt og ærligt menneske, som jeg stoler på 100%.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jeg har været i individuel terapi og deltaget i retræter hos Jane. Jeg har følt mig set, guidet, holdt og udfordret på lige præcis det niveau, der var rigtigt for mig.
Jeg oplever Jane som kompetent (meget), kærlig, inspirerende og intuitiv – og alligevel struktureret. Jeg har følt mig tryg i processerne (også på tidspunkter, hvor underlaget vaklede lidt under mig), og jeg har fået redskaber og indsigt, som har været så meget mere, end det jeg havde turdet håbe på.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jane forstår at skabe det tryggeste, kærlige rum til transformation og udvikling.
Jane er en dedikeret sjæl og har en helt særlig fornemmelse for alle i rummet og guider den enkelte kærligt videre. Jeg elsker Janes evne til formidling i en skøn kombinationen af humor, lethed og dybde.
Jeg har efter hvert retræte haft en endnu dybere kontakt med kernen i mig selv og jeg kan på det varmeste anbefale Janes retræter❤️

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jane er enormt dygtig til at holde rum for dybe forandringsprocesser på både det personlige og spirituelle plan. Med kærlig blidhed og knivskarp indsigt guider hun dig trygt hjem til dig selv. Jane har fulgt mig gennem mange års procesarbejde, og jeg har kun den dybeste taknemmelighed for hendes kompetencer og nærvær og en stor respekt over, at have mødt en terapeut som virkelig formår at bringe bevidsthed ind i alt arbejde, hun laver. STOR anbefaling herfra!

Jane er “the real deal”✨ NO BS … full value … kan kun anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻
Har kun én ting at tilføje
TAK 🙏🏻

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jane er en ekstremt kompetent underviser som formår at guide alle sine kursister igennem stor faglig og spirituel udvikling hvis de selv ønsker det. Jeg har selv gennemgået et fantastisk forløb hos Jane og vil anbefale alle der føler st det er den vej de skal at vælge Jane ❤️

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i Sjælslederuddannelsen, og det har været en transformerende og vigtig del af min personlige udviklingsrejse. Uddannelsen er struktureret på en måde, der har gjort, at jeg gennem de sidste ni måneder har oplevet udvikling og forandring, mens jeg har haft mig selv med hele vejen.
En af de største gaver, jeg har fået med, er forståelsen af, at vi alle har vores egen model af verden. Dette har givet mig større empati og medfølelse for både mig selv og andre.
Jeg har fået værktøjer til at være mere nærværende i mine relationer, hvilket har forbedret min evne til at lytte, spørge og være sammen med andre. Derudover har jeg opnået bedre kontakt med min krop og intuition, hvilket har gjort, at jeg føler mig mere levende og ærlig overfor mig selv. Grundlæggende har jeg udvidet min bevidsthed og er blevet mere opmærksom på mine egne mønstre og reaktionsmønstre.
Det har været en rejse, hvor jeg har lært at være mere tålmodig med mig selv og at acceptere mine "fejl og mangler" som en del af min menneskelighed. Denne accept har skabt et fundament for en dybere selvkærlighed og en indre ro, som jeg ikke tidligere har oplevet.
Uddannelsen har også givet mig en række konkrete værktøjer og teknikker, som jeg nu anvender i min dagligdag. Gennem forskellige øvelser har jeg fået en større forståelse for, hvordan mine tanker, følelser og kropslige fornemmelser hænger sammen, og hvordan jeg kan navigere dem på en mere bevidst og hensigtsmæssig måde.
Jeg føler mig mere hel, mere forbundet og mere levende end nogensinde før. Sjælslederuddannelsen har givet mig et solidt fundament til at fortsætte min personlige udvikling med fornyet energi og klarhed.
Jane har formået at sammensætte en uddannelse, hvor jeg har følelsen af at al viden og teknikker jeg har tilegnet mig, er noget, som jeg kan bruge til noget. Hun holder et rum, hvor der er mulighed for læring og udvikling. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse og Jane til alle, der ønsker at dykke dybere ned i deres egen sjælsrejse og finde større mening og formål i deres liv.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Janes 9 måneder lange uddannelse har været intet mindre end fantastisk. Hun formår bl.a. at skabe et trygt rum, med plads til alle typer af mennesker og at gøre spiritualitet håndgribeligt for nybegynder. Jeg har mærket en dyb bevidsthedsudvidelse og gennemgribende forandring. Jeg sidder udelukkende tilbage med taknemmelighed.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Jane er en meget støttende, åben og indsigtsfuld terapeut. For mig har hun især været en uvurderlig støtte i det non-duale/spirituelle arbejde.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Personlig udvikling i et trygt rum.
Jeg gennem årene været på retræte10 gange terapi 25sessioner og på spirtuel coach sjælsleder uddannelsen.
Jeg kan kun sige at Jane er rigtig dygtig til at forstå og rumme det du kommer med lytte og selv holde rum for den bedste løsning så hun kan få min varmeste anbefalling.
Jeg nyder at deltage i alt hvad Jane laver fordi jeg føler mig holdt rummet og blidt skubbet i den rigtige retning også selvom det jeg bærer på er store traumer. Og dybe forestillinger om hvem jeg er. Jeg har med hendes hjælp og et stykke selvarbejde kommet videre, sluppet det jeg troede var mig og været igang med at opfinde mig selv igen så jeg kan kun sige TAK jeg kommer gerne igen.

Odpowiedź od Jane Mejlhede
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.