Tak for atter et dejligt ophold på Danmarks bedste campingplads . Altid ren og velholdt både inde og ude. Opstår der et problem, bliver det straks udbedret hvis muligt. Venlig, imødekommende og h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var på besøg hos Jambo Feriepark i sommeren og det var en helt kanon oplevelse! Stemningen på pladsen er fantastisk og medarbejderne er meget engageret i at give alle gæster en god oplevelse. Der er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores første camping tur var over al forventning! Pladsen var virkelig hyggelig, mange dagsaktiviteter for store og små. Service husene rigtig flotte og indbydende. Legeplads, hoppepude, trampoliner i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har været på Jambo Feriepark i denne ferie. Jeg vil sige at 5 stjerner måske lige er i overkanten, måske 4. De borde bænke der står rundt omkring kunne godt blive udskiftet, hårtørrerne er lidt ulække... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5-stjernet campingplads i Nordjylland. Vi tilbyder pladser til telt eller egen campingvogn, luksushytter og udlejningscampingvogne. Vores gæster har gratis adgang til vores opvarmede udendørs swimmingpool og spa, legepladser, indendørs legeland, springtrampoliner og meget mere. Book online på jambo.dk.
Solvejen 60, 9493, Saltum, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vil utrolig gerne bedømmer denne campingplads. Jambo og meget mer en 5 stjerner. Det er en plas med utrolig meget sammenhold og ting for børnen og lave. Rene køkken og bad og utrolig velholdt bygninger og omgivelserne med stor minigolfbane og ik nok med rene bygninger og omgivelser så er mederabejderme utrolig flinke og hjælpsomme. Og med butik og Cafe og ishus ingen grund til og skal ud og køre hele tiden. bare slappe af og nyde hinanden. Og den dejlige natur
Verdensklasse campingplads med super smilende service og lækre faciliteter/aktiviteter.
Kan varmt anbefales
Vil utroligt gerne anbefale denne campingplads!
SUPER fine og ikke mindst rene faciliteter og SUPER gode aktiviteter for børnene! Så venligt personale, der altid er klar til at hjælpe!
Vi besøgte cafeen den sidste aften, det skulle vi have gjort noget før! Maden var så lækkert og til rimelige priser! Og igen dejligt personale.
Kan ikke klage over en eneste ting på denne skønne campingplads! Vi kommer HELT SIKKERT igen! Vi takker Jambo for en fantastisk ferie!
- Susanne
70 kr for minigolf pr person og ingen Wifi. Alt er dyrt men der er ikke en gang et let tilgængeligt elstik ved pladsen man betaler sine surt optjente penge for at bo på. Man må selv tilkalde personale for at få strøm. Øv ferie
Ingen livreder ved Pool. Røg fra naboerne.
Poolen er beskidt. Toiletterne er beskidte. Maden i cafeen kommer fra frost. Jeg synes når man betaler mere end for en tilsvarende plads, så skal kvaliteten også passe dertil.
Det virker ikke som om at der er den nødvendige opsyn fra medarbejderne.
Da vi havde betalt på forhånd kan man ikke få penge tilbage for de dage man ikke ønsker at blive der. Hvis man blot dukker op kan man betale for de dage man reelt er der. Umiddelbart kommer vi der ikke igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.