Dejlig betjening af smilende personaler, dejligt onsdag menu, kunne spise den hver onsdag .5 stjerner intet mere mindre.Alice
Reakcja na opinię
Helt igennem elendig oplevelse. Betjening af ganske unge mennesker uden overblik. Fik ikke bestik til maden (Det klagede andre gæster også over). Fik serveret forkert mad og da det bestilte kom va... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Menukort, arrangementer, billeder og online bordbestilling.
Dania
- jakobscafe.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Dejlig betjening af smilende…
0 stjernes ophold hos Jacob's
Søgte et job som køkkenmedhjælper hos Jacob's. Fik det, og tog langt vejsfra. Da der blevet sagt at hos Jacob's er der et samhold som en god familie var jeg håbefuld. Det er dog langt fra sandheden, og jeg fik også en helt anden oplevelse lige fra da jeg landede i Skagen.
Hvorfor? Det vil jeg forklare med det samme.
1. Jeg kunne leje et værelse igennem Jacob's og det var langt fra som det burde det være. Værelset var møgbeskidt, og overhovedet ikke gjort rent. Klamt og fuld af støv. Derudover, var toiletterne møgbeskidte samt at fællesarealerne også var beskidte. Ikke nok med det var vandhanen i køkkenet også stoppet. Der manglede lige en rotte eller kakerlak så havde jeg fået ulands oplevelsen i Skagen
2. En anden advarsel er, at kommunikation på arbejdspladsen ikke bare er dårlig men yderst ringe og fuld af konfliktsky medarbejdere. Hvilket munder ud i at man ikke er i stand til at give konstruktiv kritik, men bare afskediger medarbejdere. Det ved jeg da der tidligere af svenskere, der kommet for at arbejde hos Jacob's men derefter hurtigt afskediget.
Derfor tænkt dig godt om en anden gang inden at du tager til Skagen for at arbejde hos Jacob's. Han er ikke andet end en jysk krejler.

Odpowiedź od Jakobs Café & Bar
Rigtig hyggeligt seted
Mega god service og lækker mad. De var meget hurtig med at komme med vores mad. Og et enormt smilende personale😁
Pænt sted men uden fine fornemmelser
God veltilberedt mad serveret med venlighed og omtanke. Tak for det.
Bare det bedste
Havde de mest fantastiske dage i Bed And Breakfast hos Jakobs. Bedste værelse i byen med udsigt til havnen og ned ad gågaden. Alt rent og lækkert. Jakobs cafe overfor serverede den bedste brunch eller frokost inkluderet i prisen. Når så personalet er så opvakte og servicemindede så kan man da ikke ønske sig mere. Vi kommer igen
Kære Jacobs
Kære Jacobs.
Min veninde og jeg var på ferie i Skagen og vi spiste 3 gange hos jer. Og sikken en fantastisk oplevelse. Det er en skøn Café I har, ligger perfekt, pæn at se på både ude og inde. Maden var helt fantastisk, servicen formidabel, især Emma tog sig godt af os alle gangene, alle var imødekommende, smilende og meget nærværende. En sublime oplevelse.
God sommer til jer.
Besøg på Jakobs Skagen
Var på Jakobs lørdag D. 8 marts og vi vidste ikke om vi måtte tage vores hund med ind men det første de spurgte om var om ville ha vand til hunden 👍og en dejlig brunch med kaffe a litium og sødt personale 👍en dejlig oplevelse 🥰
Cafe Jakobs i Skagen er anbefalelsesværdig.…
Cafe Jakobs i Skagen er anbefalelsesværdig.. Fantastisk venlige tjenere og dejlig mad. Vi valgte fem asiatiske retter fra social dining, plus amerikansk oksemørbrad. De smagt pragtfuldt. Den japanske pandekage var bare en drøm. Jeg fik lyst til at lave retten selv og henvendte mig til stedet for at få hjælp. Det fik jeg. Jeg fik oven i købet en mailadresse, så jeg kunne skrive og få nærmere rådgivning. Det er at være large Vh Jene Graversen
Hyggeligt sted med et fantastisk…
Hyggeligt sted med et fantastisk personale.
På trods af mange gæster blev vi - to hold forældre med samlet 5 børn i den bedste alder- taget rigtigt godt imod. Meget hjælpsom og forstående. Rigtig god oplevelse, og den blev fuldendt da Elvis gik på scenen.
Hvor er i bare gode ❤️❤️
God mad og super betjening
Vi kommer ofte på Jakobs og holder meget af deres social dining - servicen er altid i top og vi bliver altid mødt af venlige og imødekomende tjenere, der også har en skøn humor.
Den absolut bedste restaurant i Skagen
Vi er kommet i Skagen og på Jakobs gennem mange år. Altid super lækkert mad. Stort udvalg af drikkevarer. Super god betjening. Vores tjener Mathias var i særklasse. Charmerende, hurtig og opmærksom. Han kom med tuscher til vores børnebørn og bad dem tegne på dugen, så den blev lidt pænere at se på. Det syntes de var sjovt og tog opgaven seriøst. Vi kan varmt anbefale Jakobs.
Seks stjerner ud seks🤩 verdensklasse, alt er helt perfekt. Service, komfort, alt er perfekt😚
Bor på værelserne overfor restauranten hver år, som at bo på badehotel🤩 det er store lækre værelser. Der mangler bare ikke noget, dyner, puder og sengen er verdensklasse, så er der køleskab, kaffe, vand på værelset. Restauranten er også helt i top, virkelig skønt mad og det skønneste personale, de er så søde og hjælpsomme🫶 kan varmt anbefale Jakobs❤️
Rigtig god service
Rigtig god service. Tjener meget opmærksom . God mad og i hyggelige omgivelser.
J.Jensen
5 ud af 5 stjerner
Virkelig venligt og imødekommende personale, der var rigtig godt tilstede.
Rigtig lækker og hurtig mad, der smagte rigtig godt.
Alt var meget smagsfyldt og godt sat sammen ned til mindste detalje!
Virkelig stor anbefaling til vegetar-retten: virkelig lækker og smagsoplevende.
Vores bedste anbefalinger til Jakobs cafe
Super service med god mad og betjening.
Ophold 3 dage i Jakobs café Bed & breakfast. Kan varmt anbefales.
Lækkert mad og sødt personale som var…
Lækkert mad og sødt personale som var meget opmærksom.
God mad og super sød betjening.
God mad og super sød betjening.
De var meget opmærksomme, selv om der var mange mennesker
Alt godt her fra!
Dejlig mad, hyggelig musik, gode øl og en utrolig dejlig atmosfære!
Så skal du besøge Skagen, så smut forbi den centralt beliggende café
Dyrt i forhold til kvalitet
Fresh shrimp at fair Price
Fresh shrimp at fair Price! Christian ø heering excellent! Great service! Great location !Outside dining on a sunny Day is perfect!!
!