Jacobs Fiskerestaurant Recenzje 263

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Var afsted med 2 veninder . Restauranten var halv tom en torsdag aften. De 2 tjenere der serverede virkede forvirrede og anede ikke hvad de serverede. Buffet bød på mange muligheder. Men meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vi var 6 der skulle spise v Jacobs fiskerestaurant. Buffet var rimelig, men vi var to der valgte dels rødspætte og wienersnitzel. Det var en meget tør og smagløs oplevelse. 2 små meget tørre rødspæt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Medium oplevelse. Beskidt bord ved ankomst - måtte spørge tjener efter klud. Rimeligt, men en anelse skuffende, udvalg ved buffet. Desværre var tilberedningen af en del af retterne generel mange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig positiv oplevelse. Vi havde ingen forventninger til deres fiske buffet, men da vi havde fået anbefalet af flere venner måtte vi prøve. Det skuffede ikke! Det var bredt udvalg af fisk og lidt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

God mad og dejlig stemning

Jeg var sammen med en veninde ude at spise på Jacobs Fiskerestaurant, hvor vi fik virkelig lækkert mad og god og nærværende betjening i hyggelige omgivelser.
Helt klart et besøg værd.

21 marca 2022

Jacobs fiskerestaurent

D. 31-10-2021, var vi på Jacobs fiskerestaurent.
Meny kortene blev bare smidt på bordet, så kunne vi selv fordele dem, drikke varene blev sat for bordenden så kunne vi selv fordele dem.
Vi fik efter deres mening et stjerne skud,
Friturestegte fiskefileter der var alt for saltet,
Det var ikke anrettet på brødet som lå ved siden af, dressingen smagte frygteligt,
Jeg vi under ingen omstændigheder vende tilbage, eller anbefale et besøg hos dem.
Meget skuffet. -5 stjerner.

31 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Vi var meget skuffede over personalet…

Vi var meget skuffede over personalet på denne restaurant. siden vi kom har de kedet sig. selvom jeg fortalte dem, at jeg bad om et måltid ved vinduet, som jeg bad om i reservationen, nægtede de os kategorisk og satte os ved siden af ​​døren, hvor det var aktuelt under de forhold, hvor jeg er gravid. Desuden lagde de vores drikkevarer på et andet bord og interesserede ikke engang i os. så meget grimt.

25 września 2021
Oceniono na 4 z 5

Dårlig opførsel af chefen

Søndagsfrokost på Jacobs. Maden upåklagelig. Fin service ag pigerne.

Uskøn opførsel af chefen, som bag skranken i alles påhør råber og jager på de søde piger, som er ved at løbe livet af sig selv.

12 września 2021

Første og sidste gang

Det lader til at der ikke er styr på stedet skulle vente på at få bestilt bord de glemte en ret og INGEN service på deres tjenere de er ikke opmærksomme hvis man skal have noget ekstra skulle have en hyggelig aften men fik det ikke SKAL desværre give mindst en stjerne for at skrive

4 września 2021
Oceniono na 2 z 5

Har lige været her med familien og få…

Har lige været her med familien og få den store buffet, maden var super, og drikkevare kom hurtig, men 50 mennesker i kø til en enkel buffet konstant er under al kritik, lav dog dobbelt buffet, når du vil have så mange mennesker igennem🥴

28 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

God velsmagende mad

Super god service. God info. Vedr covid regler inden buffeten blev nydt, med stort udvalg af friske velsmagende fisk.

25 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Som kender af Jacobs Fiskerestaurant…

Som kender af Jacobs Fiskerestaurant mødte der os en stor skuffelse i går aftes.
Vi ankom lidt sent ift. buffet’en, men pyt - vores mål var at nyde stedets meget flotte og meget anderledes Stjerneskud; det kunne de godt nå at lave inden køkkenet skulle lukke, kl. var ca. 19.30.
Men føj, det var ikke godt :-( den første lugt man fornemmede var noget friture, som nok skulle have været skiftet ud et par kogninger før vores mad, fiskefilet’er der var tørre, og hvor der var meget lidt kød på, en noget kun for salt panering, vandede asparges og det hele toppet med en hurtig salat; det var simpelthen bare ikke den standard vi synes at kende til. Min mand tog for nysgerrigheden skyld en runde omkring buffet’en, og den så heller ikke ud som det vi har været vandt til.
Må virkelig udtrykke, at vi synes stedet er på en skidt kurs, og så er det altså lidt øv, at man har valgt at samle hele Jacobs i andre lokaler; det var bare en meget mere autentisk og hyggelig oplevelse i de gamle.
Stort Øv :-(

23 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad og dårlig betjening

Har været på Jacobs fiskerestaurant i dag d.16.aug.2021 til frokost. Jeg har aldrig nogen sinde troet at jeg skulle have en sådan dårlig oplevelse på en restaurant. Det starter fint med sød tjener som anviser bord til 4 og vi får menukort. Så stopper det der. Der går en halv time og der sker ingenting. Går op til disken og siger vi gerne vil bestille. En sur tjener svarer ja ja lige om lidt. Han kommer ned til vores bord og skal have bestillingen. Han siger og i skal have buffet og hvad skal i have og drikke. Jeg siger vi skal ikke have buffet. Og i har så valgt buffet restaurant og skal ikke have buffet. Vi ser helst at folk bestiller buffet. Jeg spørger hvorfår har i så et menukort. Svarer ikke. Nå hvad vil så have spørger han surt. Bestiller Stegt rødspætte med kartofler med tilbehør. Sjaskede garniture og rødspætter der ikke var renset får skidt og rogn, lang tyk sort tarm sad deri. Klagede over det. Fik besked fra køkkenet at det var meget normalt at servere dem sådan det havde de ikke tid til at stå og rense. Min mand fik steaks med samme garniture som til fisken som jo passede til retten.Måtte betale fuld pris for dårlig mad. Kommer aldrig mere her. Desværre skal man give mindst 1 stjerne for at kan skrive en anmeldelse

16 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Ualmindelig dårlig og uforskammet oplevelse.

Ualmindelig dårlig og uforskammet betjening. Vi fik kun efter meget diskussion bord, som vi havde havde aftalt telefonisk, og bagefter tog det næsten 1/2 time at få fat i en tjener, så vi kunne bestille drikkevarer mv.
Maden (buffeten) var ok, men tallerkener og bestik var snavset, og engangshandskerne, som de lidt for mange gæster kasserede efter brug, lå og flød på gulvet😠

11 sierpnia 2021

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Bestilte stjerneskud pr telefon. Fik at vide det skulle hentes hos bistroen men de havde intet hørt. Fik så et samle sæt i stjerneskud. Mega dårligt… det var ikke det jeg havde bestilt. Sidste gang der bliver bestilt der.

9 sierpnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej