Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Selskabet der samarbejder med jackiejackpot hedder ekstra point dk De har lotterisedler man kan vinde gratis jeg har nu ventet i næsten 4 mrd på penge og svar man må konkludere disse Jackie jackpot... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Middelmådig spilleside, men der er ret ofte freespins. Servicen, udseendet og deres markedsføring får det til at virke lidt shady, og der er langsomme udbetalinger. Derudover beder de brugerne om... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Do not play on Jackie Jackpot Casino, they will not pay out when you do win, it's been 31 days now and I have not seen the winnings of 1400 dollars. This started on September 28th when I won 500 dolla... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Min moster fik aldrig min penge og ventede i over 2 uger for ingenting. Jeg ringede næsten hverdage og sendte nogle dokumenter som jeg blev bedt om at sende. Casino har blokeret min moster s telefon n... Zobacz więcej

1,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Fik ingen bonus som lovet, selvom jeg er ny kunde.

(Du chatter nu med 'Malte'.

Malte: Velkommen til vores Live Chat, mit navn er Malte, For at kunne hjælpe dig på chatten, så skal du venligst give dit fornavn, efternavn, brugernavn og fødselsdato.

Dennis: Hej, hvor ser jeg 1005 bonusen og free spins?

Dennis: 100%

Malte: Et øjeblik :)

Malte: Jeg er bange for, at bonusser er blevet deaktiveret fra din konto. Bemærk venligst, at dette var en beslutning truffet af vores managementteam, og bonusser vil forblive deaktiverede på din konto i overskuelig fremtid.

Malte: Ingen bonus betyder dog også ingen væddemålsbegrænsninger, så hvis du vinder med din indbetaling i dag, bliver du ikke bundet af omsetningskrav

Dennis: what ?

Malte: Jeg beklager

Dennis: Okay, jamen så må jeg vel indbetale til en anden side, hvor længe går der for at mine penge bliver udbetalt?

Malte: Et øjeblik

Malte: https://www. jackiejackpot .dk/info/help-deposit-methods/

Dennis: Okay, så 6-8 arebejds dage. Hvilket betyder, ca. 14 dage, da jeg har indbetalt på en fredag aften `?

Malte: Ja, det vil tage et par ekstra dage desværre

Dennis: okay, jamen det er jo ikk din skyld, men "managementteam".. Tak for hurtigt svar til dig.. Men ja, ender jo desværre med en dårlig oplevelse som ny kunde.

Malte: Jeg forstår dig, og jeg beklager dette

Dennis: Ok. God aften til dig.

Malte: Tak, og i lige måde :)')

Jeg har altså registreret mig som ny kunde, indbetalt så jeg kan få min velkomst bonus, men der kommer ingen grundet overstående. De er straks hævet fra min konto, men tager 14 dage at få ud derfra igen. Så igen velkomst bonus, selvom det loves. Og 14 dage om at få sine penge tilbage. Så mit budskab til andre, indbetal ikke noget før du kan få bekræftet at du kan få din bonus, selvom du aldrig har været oprettet på siden. Og af de mange casino sider der er derude, så ville jeg ikke tage chancen.

- Okay, til ekstra info, hvis man indbetaler med et mastercard, så kan de kun udbetale med Wiretransfer. Folkens, hold jer væk.

18 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Fik brugt 200kr på en aften der bare…

Fik brugt 200kr på en aften der bare røg som var det et røveri ved højlys dag. Hold jer væk med mindre i bare lige vi have fornemmelsen af det kommer til at gå godt. for det gør det nemlig i starten og vupti så finder maskinen hurtigt ud af hvordan den skal vinde det hele tilbage på en både hurtig og langsom måde. Alt held har en ende, og det er lige præcis det denne her kunstige intiligens er lavet til at vise. Har det så skidt lige nu, selv om det kun er 200kr. Men ja vil hellere have haft en på hovedet end denne her oplevelse jeg har fået på Jackie Jackpot!!!! Men alt i alt en udemærket side at brænde både tid og penge af på!

15 października 2019

Udemærket casino

Udemærket casino. Gør det klart i deres vilkår hvad deres bonus indeholder, dog er man begrænset på hvilke spil man vil spille når man gennemspiller sin bonus, men er du ikke den store netent spiller er det helt fint og det er den eneste grund til i får 4 stjerner.
Deres bonus er ligesom så mange andre at den skal gennemspilles 35x hvilket er helt fint, ifht til andre der har 40x og 60x.
Ellers fint udvalg af spil og hurtig udbetaling.

28 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

De tilføjer bonus penge uden ens…

De tilføjer bonus penge uden ens accept, men det vil heller ikke betyde noget hvor mange penge man har for de har de ringeste vinder chancer. Lad endelig være med at spilde jeres tid og penge på Jackijackpot der er ingen jackpot eller vinder chancer her.

24 stycznia 2019
Oceniono na 1 z 5

Als je snel van je centen af wilt moet…

Als je snel van je centen af wilt moet je je vooral inschrijven bij deze site..je krijgt in het begin een leuke prijs en dan pakt hij alles in een adem weer weg,je probeert dan nog een keer een deposit te maken en werkelijk waar, ik heb 30 euro gedaan en binnen twee minuten stond ik op 0. Daar is niet tegenaan te werken..dus bedenk goed hoe je van je geld afwilt..Hier kan dat in ieder geval heel snel...ook met free spins die je krijgt als je bijvoorbeeld Silver Member bent, dan moet je dus zelf op zondag aangeven dat je de free spins wilt anders krijg je ze gewoon niet meer..ook wel een klein beetje jammer..maar goed het is maar een waarschuwing..

15 stycznia 2019
Oceniono na 1 z 5

Jeg har været i kontakt med Lasse og…

Jeg har været i kontakt med Lasse og skulle høre om hvor vidt min udbetaling var på vej :) Jeg fik at vide i torsdags d. 4. at pengene ville komme ind på min konto mandag d. 8 der er så ikke gået ind...

Skriver så ind til dem og får at vide af lasse jamen de bliver sendt i dag eller imorgen

magen til svindel og humbuk at de ikke kan sidde og give en forhåbninger om at de kommer en dag når de kommer en anden...

Når min udbetaling er kommet skal jeg ikke have mere med dem at gøre de følger jo ikke de danske regler på nogen måde

8 października 2018

JEG TROEDE CASINOER I DANMARK VAR ÆRLIGE :-( :-( :-(

Det er som at spille hos et eller andet Russisk scam casino :-( :-( :-(
Jeg har spillet på mange casinoer på nettet, og troede faktisk man var sikret en vis standard sålænge man spillede i Danmark, og loggede ind med sit nem-id: DET VAR SÅ LIGE INDTIL JEG INDBETALTE HOS
JACKIEJACKPOT.DK
jeg logger ind med nem-id, går ind under afsnittet min konto, og ind under nye bonusser tilgængelige, der var 1, så den fulgte jeg, med resultatet ingen bonus var tilskrevet....
Jeg henvendte mig til kundeservice, for var sikker på at det var en fejl...
Der mødte jeg BERTIL
BERTIL er nok den mest uproffesionelle kundeservicemedarbejder jeg til dato har mødt, uhøflig og en direkte NAR...
Men som BERTIL forklarede, han beklagede men selvom de havde flashet 1 ny bonus inde under afsnittet min konto, så skulle jeg ikke have den, og selvom jeg i god tro bare fulgte casinoets anvisning, og dette var deres fejl om nogens...
Så BEKLAGEDE kundeservicemedarbejderen BERTIL
Det var bare trist for mig....
Jeg skal ALDRIG indbetale til dette casino, eller noget andet som er ejet af: AG Communications Limited
Fy for S.... siger jeg bare, i driver casino som et eller andet østeuropæisk scammersted af værste skuffe :-( :-( :-( :-( :-( :-(

28 czerwca 2018

JackieJackpot.dk er svindel.

JackieJackpot.dk er svindel.. og vil d.d. gøre mit for at det kommer frem.. Er blevet blokeret på deres fb for at sige sandheden.. Jeg oprettede mig på siden da de bla tilbød gratis spin (de fås ikke.. eller kan ikke bruges) og da jeg vandt kunne de ikke udbetales.. der stod at jeg skulle spille formin 15000,-

4 czerwca 2018
Oceniono na 1 z 5

Læs deres vilkår FØR i overhovedet …

Læs deres vilkår FØR i overhovedet tænker på at lave en indbetaling, når du har læst deres vilkår vil du helt sikkert ikke lave en indbetaling.

Hos spillemyndighederne kan i se hvilken casinoer de har under AG Communications Limited, da de har en del.

Grunden til at i SKAL checke listen er hvis i har modtaget en bonus fra bare et af deres andre casinoer kan du miste dine penge og bonus osv. da det ville være bonusmisbrug i deres øjne.

De laver i mine øjne også selv bonusmisbrug over for deres kunder, for mange læser jo ikke hvad der faktisk står og det ved de nok udmærket godt, deres gennemspils krav er faktisk ok på 35xbonus MEN for mig ville den nok være tættere på 70x...

Jeg troede faktisk jeg havde set det hele men....under deres vilkår er der en liste med slots som kun tæller 50% i wager, og hold nu fast....DER STÅR OVER 180 maskiner på den liste, maskiner som danger high voltage, bonanza, king kong, Fruit Warp, Pink Elephants, ALLE Netent games, osv osv listen er som sagt voldsom og indeholder mange af de nyere og populære maskiner.

Jeg er bare glad for jeg altid læser de ting igennem før jeg fik smidt penge ind hos nogle af deres kasinoer, hjælp jer selv og lav en blacklist liste over de kasinoer i skal holde jeg fra, og i kunne starte med at smide deres 10+ casinoer på listen.

Undre mig faktisk også lidt over hvorfor man har så mange kasinoer under samme firma når de ikke vil have man spiller på mere en et for så laver man bonusmisbrug...så lad dog være med at oprette så mange kasinoer under samme firma....

17 stycznia 2018

Gennemspilningskrav på 600x

Jeg fik en bonus på 50 kr, som var uden indskud. Jeg var ny kunde og havde derfor ikke lavet en indbetaling før. Bonussen skulle gennemspilles 50x og jeg endte med 600 kr. da den var gennenspillet 50 gange. Jeg går derfor til udbetaling, hvor jeg finder ud af at jeg skal lave en indbetaling før jeg kan trække dem ud. Dette gør jeg så og ligger 100 kr ind, hvilket resulterer i at ALLE 600 kr bliver til en ny bonus, som skal gennemspilles 50 gange. Altså for 30.000 kr! Jeg kontakter kundeservice og de mente, at det var rigtigt nok. Det eneste han kunne tilbyde mig var mine 100 kr. tilbage og en udelukkelse af siden - altså så mister jeg de 600 kr.
Usmageligt og dårlig etik fra JackieJackpot. Jeg vil i hvert fald aldrig turde at ligge penge hos dem igen.

16 stycznia 2018

gode spil

gode spil, lidt svære bonuskrav men stort set altid en bonus tilgængelig. prøv selv og få en god snak med chatten og hør om en bonus :)

24 kwietnia 2017
Oceniono na 1 z 5

100kr skulle spille for 13000kr!!

Satte 100kr ind.
Vandt lidt på freespins og vupti. Skulle spille for 13000kr?!

Har aldrig oplevet noget så dumt

21 kwietnia 2017

Hej Nicolai

Tak for din henvendelse.

Vi går meget op i at vores kunder får den bedste oplevelse, og er kede af at høre du haft en dårlig en af slagsen.

Har du mulighed til at skrive til os direkte på Facebook: https://www.facebook.com/jackiejackpot, så vil vi gå videre med din sag.

Mvh Jonas
Jackie Jackpot Denmark

utroværdig

De lover fri penge som aldrig kommer..bonus som udebliver

11 czerwca 2016

Kære Lars

Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelig tager meget seriøst.

Vi udbetaler altid bonus som lovet, til de mange tusinde spillere vi har igennem hver dag.
Endvidere kan vi oplyse at vi har en meget høj udbetalingsrate på alle vores spil og automater.

Hvis du sender en email til dk-support@jackiejackpot.dk med dit brugernavn - så kigger vi på din profil og ser om der er lavet en fejl.

sjove slotsmaskiner

god side med masser af sjove slotsmaskiner kan stærk anbefales

Hej Carl Erik

Nemt

Det er nemt at finde ud af, både spil og betalinger

Hej Rose

God oplevelse

Fungerer fint - dog kan jeg ikke downloade app - måske min mobil der er problemet ? :-)

Hej Lita

Tusind tak for din rating og besked herinde - det sætter vi stor pris på!
Hvis du sender en mail til dk-support@jackiejackpot.dk - så skal vi nok hjælpe dig :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej