Super goede en snelle service! Zeer Klantvriendelijk. Ben al een aantal keren bij j2 geweest voor onder andere het kopen en plaatsen van een angel eye en valbeugels Ze staan je graag goed te woord... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dit is nou zoals t hoort!! Bij binnenkomst direct al n heel gastvrije ontvangst.(lekkere koffie ook) Heel goede en duidelijke uitleg, heel veel mogelijkheden en keuzes in accessoires en kleuren. K... Zobacz więcej
Heel goed geholpen bij j2 scooters, erg professioneel en goed geholpen voor een scooter. Klantgericht kom zeker weer terug. Leon
Communicatie top prijs top en scooter wat is ie prachtig! Snelle levering echt aanrader
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele fijne vriendelijke en kundige…
Hele fijne vriendelijke en kundige verkoper. Weet waar hij over praat. Ben erg goed geholpen. De service is top. Ben ontzettend blij met m’n nieuwe elektrische Vespa met alles er op en eraan. Hartelijk dank 😍
Fijne gasten, goed geholpen!
Geen poespas en gladde verkoop praatjes, gewoon hoe het is en hoort! Een aanrader
Topservice en kwaliteit bij J2 Scooters
De ervaring bij J2 Scooters was gewoon geweldig! Jordy en Joey, twee broers met jarenlange ervaring in de branche, gaven me professioneel en eerlijk advies. Hun geduld, vriendelijkheid en oprechte houding maken het verschil – je voelt je meteen welkom en goed geholpen.
Ik heb de Vaspa scooter gekocht: een prachtige retro look, rijdt super soepel, krachtige motor, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De winkel is netjes en georganiseerd, en het hele team straalt vakmanschap en betrouwbaarheid uit.
J2 Scooters is zonder twijfel de meest betrouwbare winkel voor elektrische scooters in Utrecht. Ze zijn al jaren actief en hebben een sterke reputatie opgebouwd. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met e-scooters – dit is dé plek om heen te gaan!
Een dikke aanrader! 💯
Lieve vakkundige jongens
Lieve vakkundige jongens. Ik zou ze bij iedereen aanraden. Kom zeker terug
Top uitleg service en mee denken.
Top uitleg service en mee denken.
Top keuze wat jij wil alles is mogelijk.
Ervaren verkopers
Ervaren verkopers, deskundig advies, scherpe prijzen, snelle levering
Dit is nou zoals t hoort!!
Dit is nou zoals t hoort!!
Bij binnenkomst direct al n heel gastvrije ontvangst.(lekkere koffie ook)
Kortom n zeer leuke ervaring geweest waarbij wij 2 scooters hebben gekocht en wij wensen J2 scooters nog veel meer verkoopplezier!
Top gedaan mannen!
Mijn broertje is 31 mei 16 jaar…
Mijn broertje is 31 mei 16 jaar geworden en in de maand mei moesten wij snel zijn Zip afbouwen zodat hij meteen kon gaan rijden. Alle benodigde materialen bij J2 ingekocht en alles was snel en netjes geleverd. Ook nemen zij de telefoon netjes op en helpen op afstand met advies geven hoe alles te gebruiken. Top geregeld wij hebben deadline gehaald !!
Motor helm besteld
Motor helm besteld, volgende dag in huis! Super blij mee bedankt ✌️✅
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Bij binnenkomst hartelijk welkom geheten
Door leuke Spontane jongens.
Goed en duidelijke en eerlijke taal, daar houden we van. Scooter is netjes en op tijd afgeleverd met goede uitleg.
Kortom koop je Vespa of zip bij J2 Scooters kijk niet verder!
Jongens van J2 Scooters Bedankt en ga zo door!
Mvg Ilona 🩵
Na 10 zaken afgeweest
Na 10 zaken afgeweest. Op zoek naar een vespa. Komt joggie , met J2.
Was zo gebeurd.
Ik wat armer. En onze zoon blij.
In een week. 600 km .
Leuk bedrijf.
Bedankt voor jullie inzet.
Een aanrader!!!
Succes .
Super zaak!
Heel behulpzaam met kopen van de scooter. Super aardige mensen en goede service. Net mijn scooter opgehaald ivb met wat probleempjes maar alles is goed opgelost en viel binnen de garantie. Echt een aanrader! Zelfs een leenhelm mee gekregen omdat ik die van mij vergeten was. Top service!
Vespa Elettrica - Energetic Orange
Via social media kwam ik terecht bij J2scooters en ik ben zó blij dat ik die stap heb gezet. Samen met Jordy heb ik een uniek ontwerp gemaakt voor mijn Vespa Elettrica, echt een one of a kind! Het resultaat is fantastisch, precies zoals ik het voor ogen had.
De service was top: snelle en duidelijke communicatie, zelfs buiten werktijden en in het weekend. Dat zie je niet vaak meer! De scooter werd op een zaterdagavond afgeleverd en dat gebeurde uiterst professioneel. Alles netjes geregeld en met zorg vervoerd.
Kortom: vakwerk, passie en betrokkenheid. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders én goede service!
Goede snelle service
Wat een Top bedrijf
Wat een Top bedrijf! Alles geregeld via de app. Dit is de tweede scooter die we bij J2 scooters hebben besteld. Alles weer perfect geregeld. Dankjewel J2 Scooters
Fijne service
Ik kom inmiddels al bijna drie jaar bij de jongens van J2 en elke keer word ik weer uitstekend geholpen. Wat ik vooral waardeer, is dat ik altijd gelijk terecht kan als er iets aan de hand is met mijn scooter. Hun werk is altijd van hoge kwaliteit en ik ben er dan ook elke keer weer erg tevreden over. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, denken met je mee en zijn ontzettend vriendelijk. Ik beveel J2 dan ook van harte aan!
Ik had voor mijn Vespa sprint…
Ik had voor mijn Vespa sprint Valbeugels plus een windscherm besteld was helemaal compleet geleverd fijn service zijn altijd bereikbaar op het telefoonnummer. Zeker een aanrader!!!
Nieuwe Kappenset
De kappen van mijn scooter waren beschadigd en moesten worden vervangen. Zo ben ik bij J2scooters terechtgekomen. Samen met Jordy heb ik gekeken wat er precies moest gebeuren en welke onderdelen vervangen moesten worden. Mijn scooter ziet er nu weer uit als nieuw, top service!
Happy new Scooter 🛵 Net mijn scooter gekocht bij Joey
Net mijn scooter gekocht bij Joey, hele aardige jongen heeft mij van a tot z geholpen zelfs met advies betreft de verzekering. Ik had geen beste verwachtingen omdat ze de goedkoopste op internet waren. Maar daar kom ik zeker van terug. Dank j2 boys
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.