Banner for Iwao

Iwao Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en IWAO Gravity massagestol med 4D og stemmekontrol for 4 måneder siden. Efter at have lært den rigtigt at kende, må jeg bare sige, at det er en fantastisk stol! Massagen går virkelig i dy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en lækker massagestol sidste år og måtte så ha en ekstra i år. Super god service både i butikken og dem som leverede dem. Fik fik en meget professionel gennemgang og råd om hvad vi skulle vælge,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Maestro massagestol af Nicolai efter en personlig demo i Næstved. Vi havde planlagt køb af en billigere stol men Nicolai fik os overtalt til at købe en dyrere og bedre model. Efter ca. e... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami do masażu
  2. również w kategorii:
  3. Dostawca mebli na wymiar
  4. Dzienne spa
  5. Sklep meblowy

O Iwao

Napisane przez firmę

Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆‍♂️

Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨

Derfor vælger vores kunder IWAO:

• ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
  • ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
  • ✅ Tryg handel med klare betingelser
  • ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
  • ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang

IWAO til erhverv 🏢

Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.

Er produktet billigere nu?

Napisane przez firmę

Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.

14 dages tilfredshedgaranti

Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress

Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.

Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

331 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering bestilte en IWAO…

Super hurtig levering bestilte en IWAO master sensei stol onsdag aften efter lukketid og fik den leveret fredag formiddag.
Er super tilfreds med stolen

24 listopada 2023

Hej André,

Tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du hurtigt fik din stol og at du er tilfreds med den!
Det er lige det vi gerne vil høre :D

Oceniono na 5 z 5

Levering af det bestilte til tiden

Levering af det bestilte til tiden. (Batteri til Blue Connect Gold)

3 listopada 2023

Hej Morten,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Dejligt at høre, din ordre blev leveret til tiden!

God og reel oplevelse.

Fin, ærlig betjening i Næstved. Levering til tiden. Dejligt produkt.

24 listopada 2023

Hej Jeppe,

Tusind tak for dine ord, og de 5 stjerner!

Dejligt at høre at vores service samt produkter er som det skal være! :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, og de har altid det jeg skal bruge.

17 listopada 2023

Hej Charlotte!

Mange tak for de 5 stjerner. Super godt at høre at du fik god og hurtig levering!

Mvh. Mathias

Oceniono na 5 z 5

hurtig levering og god kundeservice i…

hurtig levering og god kundeservice i forbindelse med at jeg havde fået tilsendt forkert vare.

26 października 2023

Hej Heidi,

Tak for din rigtigt flotte anmeldelse, og feedback.

Vi sætter stor pris på, at du stadig er tilfreds, selvom forkert vare ved en fejl blev sendt ud. Det beklager vi!

Tak for de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Bedste netpriser på kvalitetsprodukter…

Bedste netpriser på kvalitetsprodukter og altid hurtig forsendelse

20 października 2023

Hej Christian,

Fedt at høre, at vores priser er i top, uden at gå på kompromis med kvaliteten! :D

Selvfølgelig også en fornøjelse, at du er tilfreds med levering :D

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og god pris

Vi fik varen hurtigt og det var billigt.
Eneste 'kritikpunkt' var at de havde brugt en meget stor kasse, til at pakke en lille ting ind, hvilket ikke er så godt for miljøet.

16 października 2023

Hej Tine,

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre vores priser samt levering er i orden! :D

Langt de fleste gange når vi pakker vores forsendelser, bruger vi papkasser der allerede har været i brug. Vi genbruger dem så mange gange muligt.
Du har nok fået en stor kasse, da det var den der lige var til rådighed, så ikke vi skulle benytte en helt ny kasse :D

Oceniono na 5 z 5

En hurtig og problemfri leverance.

En hurtig og problemfri leverance.
What's not to like?

25 października 2023

Hej Lotte,

Tak for din rigtig fine anmeldelse med 5 flotte stjerner! :D

Vi er glade for, at din oplevelse har været tilfredsstillende, og problemfri! :D

Oceniono na 5 z 5

Købte tabletter til vores spa

Købte tabletter til vores spa. Fik dem som det billigeste, jeg kunne finde. Hurtig service og forsendelse.

26 października 2023

Hej Steffen,

Tak for de flotte 5 stjerner!

Dejligt at høre vi var billigst, og at service og forsendelse var kvikt! :D

Rigtig god handel

Rigtig god handel

Fik en opringning da de ikke havde de produkt som jeg havde bestilt og fik noget andet. Det var så super fin kundeservice i stedet for bare at annullere ordenen.
Gode priser og gode produkter

12 października 2023

Hej Pernille,

Mange tak for de fine ord, og de 5 stjerner!
Dem sætter vi stor pris på!! :D

Dejligt at høre, at vi fandt et alternativ til dig, som du kunne bruge.

Selvfølgelig også en fornøjelse at høre, vores produkter har god kvalitet, samt tilfredsstillende priser!

Tak for din feedback!!

Oceniono na 5 z 5

Konkurrencedygtige priser og hurtig…

Konkurrencedygtige priser og hurtig levering :-)

5 października 2023

Hej Henrik,

Tak for din fordelagtige anmeldelse!

Fedt at høre, at du er tilfreds med vores priser og levering. :D

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling og hurtig levering og så billigere end andre.

20 października 2023

Hej Lily,

Tak for din meget fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at bestilling og priser, er til at overskue!

Alt som lovet

Alt som lovet.
Hurtig levering.

16 października 2023

Hej Thomas,

Tak for din 5 stjernede anmeldelse!

En fornøjelse at høre, at du er tilfreds, og har haft en god oplevelse hos os! :D

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet der 2 gange og vare…

Jeg har handlet der 2 gange og vare kommer hurtigt frem

13 października 2023

Hej Erik,

Tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at tingene er som de skal være, og endnu mere, at du har været frisk på at handle hos os flere gange! Det værdsætter vi! :D

Helt som forventet og…

Helt som forventet og konkurrencedygtige priser på det jeg skulle handle.

2 października 2023

Hej Christina,

Tak for din fine feedback, og de 5 stjerner!

Dejligt at høre at du er tilfreds med vores priser :D

God oplevelse

God udvalg, god pris og hurtig levering

9 października 2023

Hej Troels,

Tak for din fordelagtige anmeldelse!
Den sætter vi pris på!

Godt at høre, at du er tilfreds, og alt var som det skulle være!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej