iVOX Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Altijd leuke enquettes! Wel spijtig dat ze altijd uw leeftijd en postnummer vragen. Ook al kom je niet in aanmerking,je krijgt altijd enkele punten. Zeer interessant!!

Oceniono na 4 z 5

Meestal leuke enquêtes om in te vullen. De beloningen zijn echt en inruilbaar tegen mooie geschenken of geschenkbons. Ook al behoor je soms niet tot de doelgroep, je krijgt toch enkele punten toebede... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Les enquêtes sont'rémunérées' selon des points variables selon la participation et les besoins de tous, parfois des mois sont nécessaires pour tirer un lot, mais des sponsors donnent des vouchers ( b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

zijn altijd zeer toffe vragenlijsten waarvoor je voldoende punten kan mee verdienen... ik bestel er altijd waardebonnen mee waar ik dan kan shoppen op een website waar ik iets wens te kopen

Informacje dotyczące firmy

1. Badania rynku

O iVOX

Napisane przez firmę

Répondez à des enquêtes d’opinion et cumulez des points pour les échanger contre des chèques cadeaux, des dons associatifs ou encore des cadeaux de grandes marques dans le Panel shop ! L’inscription est gratuite et sans engagement sur https://www.ivoxpanel.be/home . ____________________________________

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.ivoxpanel.be/home.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 303

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

IVOX est un panel intéressant à plus d'un titre

IVOX est un panel intéressant à plus d'un titre.
La durée des enquêtes est annoncée et permet de savoir pour combien de temps on s'engage.
Les questions sont faciles à comprendre et les sujets sont d'actualité.
Le sérieux bémol est le passage obligé par Yesty.
Le nombre de manipulations nécessaires pour créer un seul bon est absurdement grotesque !
Et que dire des bons de 15€ qui ne sont pas acceptés mais limités à 10€ !
Cette société Yesty est une caricature d'élaboration de site commercial et de service à la clientèle...

1 grudnia 2025

+ beloning voor mening

+ beloning voor mening
- leeftijd en werksituatie soms discriminerend. Ouder wordt iedereen en ziek zijn overkomt u, daar kies je niet voor. Het leven is meer dan werken alleen!!

14 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Leuke site om een extraatje mee te verdienen

Leuke site. Je krijgt geregeld vragenlijsten, maar kan zelf beslissen of je ze al dan niet wil invullen. Door het invullen verdien je punten, waar je bonnen en zo mee kan verdienen. Ik vind dit een heel fijne en interessante manier om eens een extraatje voor mezelf of het gezin mee te verdienen.

20 marca 2026

toppie

website waar men over verschillende onderwerpen je mening vraagt - makkelijk in te vullen - sommige duren lang , andere kort - interessant om punten om te ruilen : onlangs nog punten omgezet voor cinema tickets : leuk extraatje dus !
vroeger waren er meer keuzes om je punten om te ruilen : dit is het enige negatieve

18 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Répondre aux enquêtes permet de se…

Répondre aux enquêtes permet de se poser des questions sur notre propre consommation. Ce qui est intéressant. Cumuler des points et recevoir un cadeau est agréable. Par contre, je deplore le fait que le temps d’enquête annoncé soit souvent moins long que la réalité : le site annonce par ex. 20 min de temps de réponse mais il est impossible de boucler l’enquête aussi rapidement si l on prend le temps de réfléchir correctement.

15 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Toch wel vaak gefrustreerd

Het is misschien een illusie, maar bijdragen tot het vormen van een globale opinie over een product of dienst, en ervoor beloond worden, is interessant.
Er zijn echter vaak redenen om als lid van dit panel gefrustreerd te raken :
1/ tijdindicatie van vragenlijsten wordt vaak niet reëel ingeschat (duurt in werkelijkheid langer dan aangegeven). In vele vragenlijsten wordt er veel tijd besteed aan het op verschillende manieren vragen hoe dicht je je bij bepaald merk voelt, of welke menselijke eigenschap een merk zou hebben...als rationeel persoon heb ik geen boodschap aan deze pseudokennis en het verwijderen van dit soort vragen zou de vragenlijsten beslist korter maken. Of stel één goede open vraag in plaats van 10 generieke meerkeuze vragen.
2/ je wordt uitgenodigd, moet een resem gegevens invullen (die voor grote deel al in je profiel staan), om tenslotte afgewezen te worden omwille van een van deze gegevens. Soms word je dan doorverwezen naar andere vragenlijst die volgens ivox "beter" geschikt is...en er gebeurt hetzelfde van begin tot einde! Ik begrijp dat er privacyregels zijn, maar ik snap niet dat we telkens doorheen deze resem vragen moeten wanneer we ook ettelijke keren vooraf aanduiden dat we met regels akkoord gaan.
3/ ik reis veel (internacional) en pauzes onderweg zijn goede momenten voor mij om vragenlijsten in te vullen, maar veelal gaat dat niet want systeem zegt me dan dat vragenlijst niet beschikbaar is in land waar ik me bevind. Heus???
En 4/ inhoudelijk zijn sommige vragenlijsten echt eerder commerciële boodschappen. Is dit ethisch nog correct, denk ik dan.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

meedoen is belangrijker dan winnen

Ik doe dit al heel lang en het blijft altijd leerzaam om mee te doen. echter de laatste tijd val ik meest al uit de boot vanwege mijn leeftijd. Jammer maar ik kan het wel begrijpen en ik appreciër dat ik dan toch nog 3 punten verdien. ik blijf mij inzetten .

10 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Heel fijn om te doen en geen verplichting.

Ik heb het altijd heel leuk gevonden om deel te nemen, je beslist zelf welke je wilt doen of niet. De beloningen zijn een fijne extra, voor mij niet echt de belangrijkste reden. Af en toe in de media iets lezen waar je zelf hebt aan meegedaan vind ik aangenaam. Zegt ook iets over waar je zelf staat versus de anderen.
Toch een negatieve noot : sinds ik in december 65 jaar ben geworden, is mijn mening blijkbaar niet meer van tel. Meer wel dan niet wordt ik uitgesloten van de deelname. Spijtig, alsof ik ineens iemand anders ben geworden, terwijl mijn gewoontes en levensstijl niet is gewijzigd.

9 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej