Efter min tidigare recension blev jag kontaktad direkt av företagets VD. Vi hade en rak och konstruktiv dialog där jag fick möjlighet att förklara hur jag upplevt situationen. Vi kom fram till en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Känner mig betydligt mer vital, har inte ont i ryggen eller lika ont knäna. Dock svårt att uttala mig om huruvida samlivet blivit bättre, då jag är änkling sedan 5 år .. och åldern tar väl ut sin rät... Zobacz więcej
Bra bemötande och svar inom rimlig tid trots julhelger om leveransstrul då Early Bird är tidiga som namnet men de påstår ofta att de försökt leverera trots noll ringsignaler eller sms så därför blev p... Zobacz więcej
Jag har testat IvitaPure Glow ett tag nu och måste säga att jag är riktigt positivt överraskad. Huden känns friskare, mjukare och har fått ett fint glow. Det känns som att huden mår bättre inifrån, o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ivitapure är ett svenskt varumärke med fokus på rena, effektiva och vetenskapligt genomtänkta kosttillskott. Vårt mål är att göra det enkelt att välja kvalitet, utan onödiga tillsatser, överdrivna löften eller kompromisser. Alla våra produkter utvecklas med omtanke om både kropp och långsiktig hälsa, i nära samarbete med erfarna tillverkare och baserat på aktuella näringsrekommendationer. Vi prioriterar transparens, noggrant utvalda ingredienser och tydlig kommunikation, så att du alltid vet vad du får. Hos Ivitapure står din trygghet och upplevelse i centrum. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter, vår service och vår tillgänglighet – och värdesätter all feedback som hjälper oss att bli ännu bättre. Vår ambition är att bygga ett långsiktigt förtroende och vara ett självklart val för dig som söker kosttillskott med ärlighet, kvalitet och omtanke i fokus.
Dane kontaktowe
Grindstugan 50B , 136 72, Vendelsö, Stockholm, Szwecja
- +46 73 121 48 08
- support@ivitapure.com
- ivitapure.com
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Jag hade en mycket dålig upplevelse med detta företag.
Jag är nöjd med både produkterna och kundsupporten. Allt har fungerat bra och jag har fått den hjälp jag behövde.
Det är jätte bra och det var en trevlig…
Det är jätte bra och det var en trevlig personal
Trevligt och proffsigt kunnande
Trevligt och proffsigt kunnande, en produkt utan kemiska tillsatser är avgörande för mig
Dax att piggna till lite
jättetrevligt samtal med en jättetrevlig tjej.
Positivt samtal med klar info och riktlinjer
gällande produkten ifråga.
Jag kan varmt rekommendera Ivitapure
Jag kan varmt rekommendera Ivitapure. De är trevliga och mycket serviceinriktade och gav mig ett mycket bra erbjudande.
upplysninssamtal trevligt
Blev uppringd och fick bra förklaring hur preparatet fungerar
Bra kundtjänst och leverans 👍
har använt testo tidigare
har använt testo tidigare, vill testa collagen. för jag hade en positiv erfarenhet av testo. kunnig personal.
Trevligt samtal med er representant…
Trevligt samtal med er representant beställde prudukt..
Trevligt samtal bra produkt
Kundvård
Vi kom fram till en lösning där jag kunde returnera det oöppnade paketet och abonnemanget avslutades utan ytterligare debiteringar.
Jag uppskattar att företaget tog min feedback på allvar och att ärendet hanterades snabbt och professionellt. Det är alltid ett gott tecken när ett företag är villigt att ta dialogen och hitta en lösning när något inte blivit rätt.
Fem stjärnor för bra resultat och bemötande
Jag har testat Invitapure under en månad och kan redan säga att jag märker skillnad på hår och naglar. Har haft kontakt med kundtjänst och de är väldigt personliga i kontakten och hjälpsamma, något jag uppskattar mycket!
Jag behöver enegi.Jag pratade med…
Jag behöver enegi.Jag pratade med Lisa,och hon är trevlig.Så nu har jag beställt en årsförbrukning.Er produkt är fram
Ställd på naturlig väg.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.