Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

It's OOAK had een hele toffe actie, waarbij aan de voorkant werd vermeld dat de levertijd langer zou zijn vanwege (oa) de feestdagen. De producten zijn stuk voor stuk uniek ("one of a kind, ooak d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hartstikke mooie producten, heel tevreden mee! Snelle levering en makkelijk besteld.

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden redelijk last minute een custom order aangevraagd. We wilde een matchende set van haarband en strikje voor onze bruiloft. Er werd superlief met ons mee gedacht en we kregen heel veel opties... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami
  2. Rękodzieła
  3. Sklep z podarunkami
  4. Sklep z produktami do włosów
  5. Sklep z odzieżą używaną

Napisane przez firmę

Welkom bij It’s OOAK. We geven materialen die nog fantastisch, mooi en bruikbaar zijn een tweede leven in een hip nieuw jasje. Onze one of a kind accessoires worden namelijk gemaakt van stropdassen met een heel leven achter de rug. Van haarband tot portemonnee tot laptophoes, want voor toffe items heb je echt geen nieuwe materialen nodig!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prachtige haarband!

Prachtige haarband ontvangen. Zit niet te strak maar ook zeker niet te los. Mooie stof en print zo mooi als op de foto. Ik ben er onwijs blij mee!

17 kwietnia 2023

Perfect

Al meerdere keren iets gekocht en het is altijd goed! Hele mooie producten, leuk verzonden.

12 marca 2023

SUPER!

Ik heb de haarband uitgezocht aan de hand van een stropdas. Ik werd op de hoogte gehouden van de status ervan, en binnen de kortste keren werd deze bij mij geleverd. Ik was zo ontzettend blij verrast over hoe hij eruit zag! Wanneer ik de haarband draag krijg ik ook ontzettend veel complimentjes van iedereen! AANRADER

24 stycznia 2023

Super!

Super! Op dinsdag haar een berichtje gestuurd via Instagram en zaterdag had ik de custommade puffy haarband al binnen. Zeker een aanrader.

26 marca 2023

Heel blij mee!

Heel blij met mijn haarband! Ik werd verliefd op de leuke retro print toen ik de foto zag op Instagram.

Communicatie met Willemijn was helemaal top! Ik kreeg snel een reactie. Ik koos ervoor om de haarband op te halen. Ook dit ging prima!

Ik raad Itsooak zeker aan als je een uniek en duurzaam kado zoekt voor jezelf of voor een ander!

24 marca 2023

Heel erg blij mee!

Wat een leuke haarband heb ik toch gekocht bij It's OOAK! Heel erg blij mee en zit goed, klemt niet. Bestelling was snel binnen en er zat ook een lief handgeschreven kaartje van Willemijn zelf bij. Bedankt Willemijn!

23 marca 2023

Ontzettend tevreden

Gisteren na een snelle verzending mijn pakketje mogen ontvangen en ik ben super blij. Een prachtige haarband die geen zeer doet achter mijn oren en een handige telefoon strap. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling! Bedankt Willemijn

16 marca 2023

Heel blij mee!

Bij Willemijn 2 custom diademen besteld van oude dassen van mijn vader, 1 voor mijn zusje en 1 voor mezelf. We zijn er allebei superblij mee om zo'n dierbare herinnering te hebben! Ze zijn prachtig geworden en meteen de eerste dag dat ik hem droeg al complimentjes gehad. Willemijn reageert snel via insta, het pakketje was er ook snel en ze gaat begripvol om met zo'n dierbaar product. Echt een aanrader!

16 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Unieke musthaves mét topservice!

Bij toeval kwam ik Willemijn van @itsooak tegen op Instagram. Verliefd werd ik op de 'kroontjes' modellen, het duurzame gebruik van materialen, haar toegankelijke manier van actief zijn op social media en haar unieke items.

Ze is ontzettend enthousiast, helpt je graag en denkt ook mee in mogelijkheden als je op zoek bent naar een specifieke kleur of stof. Ze reageert ook altijd mega vlot.

Uit alles blijkt dat ze passie heeft voor haar bedrijf en trots is op haar onderneming. Daarnaast zijn haar items en haar manier van werken super professioneel. Een business om trots op te zijn.

Mocht je twijfelen, niet doen! Je gaat zeker blij worden van je OOAK item!

21 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej