iTapsa Services Oy Recenzje 1051

3,9

Samsung S22 Ultra akun vaihto todella edullisesti nettitarjouksena yömyöhäisenä etukäteismaksulla. Varmistuspuhelu tuli heti seuraavana aamupäivänä, varmistettiin puhelimen malli sekä toimipiste johon... Zobacz więcej

Kävin vaihtamassa iphoneen uuden näytön. Ensimmäisessä liikeessä ei ollut puhelin malliini sopivaa näyttöä sillä hetkellä. Työntekijä kertoi, mistä liikkeestä löytyy näyttöjä ja katsoi minulle reittio... Zobacz więcej

1. Lisätietoihin tilauksella laittamalla toimipaikan minulta silti pyydettiin uudelleen toimipaikkatieto 2. Minuun oltiin nopeasti yhteydessä öiittyen varaosan tilaukseen. 3. Huolto tapahtui 2-... Zobacz więcej

Ottivat puhelimen sisään akun vaihtoon. Pitivät siellä pari viikkoa luvaten uuden akun. Eivät olleet yhteydessä lainkaan, vaikkei akkua edes löytynyt heidän varastoista eivätkä saaneet tilattua sellai... Zobacz więcej

1. Naprawa telefonów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Osta testattu ja huollettu iPhone tai vaihda käytetty iPhonesi rahaksi: 30 vrk rahat takaisin -takuu. Aina vähintään 12 kk takuu puhelimelle. Kaikki puhelimet kahden huoltoteknikon sertifioidusti tarkastamia. Uudistettu iPhone netistä tai iTapsa-liikkeistä ympäri Suomen. Meillä myös kattava huoltoverkosto koko Suomessa: Korjaamme yleisimmät iPhone ja Android-viat alle tunnissa, odottaessasi. Huollolle saat kahden vuoden takuun. Erillistä ajanvarausta huoltoon et tarvitse. Tuo luurisi iTapsa-puhelinhuoltoon tai lähetä se korjattavaksi postitse. Puhelinhuolto: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Joensuu, Lahti, Oulu, Porvoo, Hämeenlinna ja Jyväskylä.

3,9

Dobra

1 tys. recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Huippu palvelua

Huippu palvelua
Kaikki vaiheet oli helppo suorittaa tuotteen valinnasta maksuun asti. Lisäksi toimitus sujui arvioidun ajan puitteissa ja saatiin puhelin käyttäjälle ajoissa. Suuret kiitokset iTapsan porukalle.

31 października 2023

Näyttö irtosi parissa viikossa

iPhoneen vaihdettu näyttö irtosi (kokonaan) parissa viikossa. Ei mene takuuseen koska näytössä pieni kolhu. Huoltotyö tehty yksinkertaisen huonosti. Tämän lisäksi erikseen maksettu puhdistushuolto (40€) jätettiin Turussa tekemättä.

8 lipca 2023

Hyvä asiakaspalvelija Eastonissa.

Hyvä asiakaspalvelija Eastonissa.
Hinta-arvio heti ja toteamus..”..aika kalliiksi tulee ja tilaus osa , mutta tässä olisi hyvä käytetty tähän hintaan …tarkistan onko heti saatavissa….kyllä, Lauttasaaren toimipisteestä”…tunnissa uusi toimiva puhelin….100% tyytyväinen

7 września 2023

Ostamani erinomaisessa kunnossa oleva…

Ostamani erinomaisessa kunnossa oleva puhelin ei ollut toimiva. Sulkunappi ei toiminut - piti yrittää monta kertaa, kamera vaihtoi kuvasta videoon ym kuvia ottaessa, tekstauksessa muutama kirjain tuli vasta monen painalluksen jälkeen (kosketuksen tunnistus pielessä- myös kasvotunnistus satunnaista), taskulamppu syttyi ominpäin laukussa.
Palvelu oli ystävällistä ja asiallista liikkeessä ja sain vaihdettua puhelimen toiseen.

6 września 2023