Italianclobber Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Cp company jas gekocht die overal uitverkocht is voor veel minder ik weet niet hoe die het doet maar alles is echt en in perfecte staat ga hem checken!

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Zeer reeële jongen! Heb via TikTok een Giveaway gewonnen, en product kwam netjes en zorgvuldig verpakt aan. Verder nette webshop en mooie artikelen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Aanrader!

Snelle verzending, goede communicatie en eerlijke prijzen. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel👍

12 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Hou Italianclobber al een tijdje in de…

Hou Italianclobber al een tijdje in de gaten. Hij is heel gebruiksvriendelijk en vriendelijk, reageert snel en duidelijk, is altijd vriendelijk… Ikzelf heb hier 1 trui gekocht, in perfecte staat toegekomen! Ook deed hij er niet moeilijk over om naar België te versturen.

Ik kan Italianclobber aanraden aan iedereen die van merk kleding houdt!

10 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Bestel hier absoluut NOOIT!!

Ik bestelde op 03-12-2025 een item bij Italianclobber. Vervolgens kreeg ik 2 weken lang geen gehoor en was het niet verzonden. Op 17-12-2025 kreeg ik dan eindelijk een mailtje dat het verzonden was. Op 18-12-2025 was het dan binnen. Ik was op dat moment zelf op vakantie tot 06-01-2026. Toen ik het pakket opende en er achter kwam dat het product niet paste, was de retour termijn al voorbij. Terwijl ik het natuurlijk gewoon had kunnen retourneren als Italianclobber de bestelling enigszins optijd had verzonden. Hierdoor zit ik nu dus met een kledingstuk €190 opgescheept wat niet past. Ook na het uitleggen van de situatie wil hij me niet tegemoetkomen. Dus hier absoluut nooit bestellen, echt een waardeloos bedrijf.

3 grudnia 2025

Al een tijdje klant bij Italianclobber

Al een tijdje klant bij Italianclobber
En echt zeer tevreden over de kwaliteit en service !
De kleding wordt altijd netjes en schoon en naar verwachting aangeleverd. De foto’s en beschrijving op de website kloppen en de prijzen zijn eigenlijk niet te geloven.
Ik zou Italianclobber echt aanraden en ik ben en blijf sowieso vaste klant

4 listopada 2025
Oceniono na 3 z 5

Kopen ongetwijfeld een aanrader als je…

Kopen ongetwijfeld een aanrader als je niet vies bent van 2e hands.
Verkoop raad ik af, hoop gedoe en is slecht bereikbaar daarnaast doet hij net alsof het heel weinig waard is en vol vlekken zit. Eindstand verkoopt die het dezelfde avond nog op zijn site alsof het de dikste producten die hij in lange tijd heeft gehad. Verder wel netjes in contact en heeft betaald maar uiteraard minder dan van te voren is afgesproken. Tip: koop studio licht en zet de schijnwerpers aan want als er maar een krijt streep of iets dergelijks op zit ben je de Sjaak.

29 października 2025
Logo Italianclobber

Odpowiedź od Italianclobber

Hey Bas,

Bedankt dat je je ervaring deelt. Het is ontzettend jammer om te horen dat het proces voor jou niet prettig is verlopen.

Onwijs vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik wil graag wat nuance geven bij deze transactie. Mijn bod is gedaan op basis van de vooraf door u omschreven conditie van de artikelen. Bij ontvangst bleek de werkelijke staat echter af te wijken, met mankementen zoals vetvlekken, verkleuringen en schuin/slordig dubbelzijdig gestikte knoopjes op de Stone Island jas, waardoor professioneel herstel nodig was en er extra kosten ontstonden, en door die slechtere staat zijn de artikelen dus ook minder waard dan gedacht.

Ik werk via AfterPay om mijn eigen veiligheid te waarborgen en betaal pas wanneer alles klopt. Ik ontzorg graag de verkoper, maar kan de oorspronkelijke prijs niet hanteren wanneer de werkelijke staat afwijkt. Ik vermijd het liefst het verkopen van artikelen met mankementen, omdat ik een nette selectie kleding wil aanbieden. Als dat wel het geval is, omschrijf ik de conditie zo transparant en eerlijk mogelijk.

Door de mankementen daalde mijn marge flink, maar ik heb alsnog €700 geboden op de oorspronkelijke €800 om de transactie correct en respectvol af te ronden. Dit laat zien dat ik zelf nog steeds inlever op mijn winst. Het retourneren van de artikelen zou nog vervelender zijn geweest en onze tijd en energie verspillen.

Ik hoop dat deze uitleg de situatie verduidelijkt en dat je begrijpt dat ik altijd streef naar een eerlijk en respectvol verloop van de transacties. Bedankt voor je begrip.

Yves

Top service

Top service, beleefde verkoper, het product is precies zoals beschreven op de website en top kwaliteit.

9 września 2025

Geweldige service

Geweldige service! Deal was snel gesloten en alles is snel opgestuurd. Website werkt ook goed!
Kortom geweldige service en geweldige prijs kwaliteit verhouding!

16 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle goede service met top kwaliteit

Bestelling snel binnen en de kwaliteit van het product was top en zoals omschreven.
Zeker geen nep artikel (zelf vergeleken met een ander shirt)

Zeker een aanrader om hier te bestellen!

24 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej