Italia Odder Der er en rigtig god grund til at de har været en del af Odder by i så mange år Rigtig lækkert mad med fantastisk smag hyggeligt og rart at komme der Man føler at man er kommet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Restauranten havde en virkelig hyggelig og autentisk italiensk stemning, og personalet var både venlige og opmærksomme. Maden smagte helt fantastisk – især pas... Zobacz więcej
Har nu prøvet Take-Away fra Italia flere gange i disse corona-tider og kors, hvor er det bare helt i top. Let at bestille, tiden overholdes og maden er bare super. Vidste pizzaerne er blandt de bedst... Zobacz więcej
Jeg har i dag, været forbi Italia Odder, for at få en klassisk italiensk ret med hjem, nemlig carbonada. hver og en mundfuld, bragte mig og min kæreste til Italien. Man skal lede længe efter en italie... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Elendig service og pizza!
I dag havde jeg en virkelig dårlig oplevelse på Restaurant Italia i Odder, hvor jeg ellers er kommet i årevis - men det stopper fra i dag!
Vi ringede og bestilte to pizzaer (1 indbagt og en alm) samt nogle 2 x 8 panini. Vi siger at vi gerne vil have pizzaerne med hjem, og at vi henter dem om 10-15 minutter. Da vi ankommer, sættes de vores pizzaer i ovnen, og vi venter imens de bliver færdige. Da pizzaerne er færdige og vi har betalt, gør vi opmærksomme på, at de har glemt at give os vores 2 x 8 panini. Dem går de så i gang med at lave - imens vi står med vores pizzaer i hpnden som er ved at blive kolde! Vi sætter os derfor ved "ventebordet" og spørger om vi ikke kan låne noget bestik, idet vi så vil spise vores pizzaer imens vi venter på de Paninier som de havde glemt - på den måde undgik vi at vores pizzaer var fuldstændig kolde inden vi spiste dem. Pigen der betjente os kom med bestik, og jeg nåede lige at skære "enden" af min indbagte pizza og spise et enkelt bid, inden hun kom tilbage og sagde at vi ikke måtte spise den i restauranten alligevel. Da jeg kom hjem var alt "saften" løbet ud og pizzaen var fuldstændig smattet og ødelagt! Æv! Kommer aldrig tilbage!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.