ITAGIL - we make IT easy Recenzje 39

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Tobias har været en kæmpe hjælp iforhold til password og opsætning af outlook på min arbejds mobil. Var rolig og bare klar til at give en hjælpende hånd - stor ros til ham.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed. Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bøvl ved se... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Usługi informatyczne

Napisane przez firmę

Vi er et IT-firma, der dækker hele Danmark med lokationer i København, Odense og Tønder. ITAGIL er specialiseret i at være IT-outsourcing partner for små, mellem- og store virksomheder.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Uden tvivl 5 stjerner til ITAGIL

Jeg har henover det sidste halve år benyttet ITAGIL til en række forskellige IT og sikkerhedsopgaver.

De har gennem perioden været super effektive og meget hjælpsomme, som har givet en stor tryghed.

De har uden tvivl min største anbefaling.

10 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Kan anbefale Itagil som en pålidelig samarbejdspartner

Vi fik Itagil anbefalet af vores konsulent på vores ERP system. Vi havde et møde med dem og valgte at skifte til dem for alt vores infrastruktur, netværk, hardware og licenser. Vi har været meget glade for vores skifte til Itagil, som har levet op til alt det, som de har lovet fra starten og hjulpet os godt igennem skiftet og leverer hver dag hurtig og sikker service til os.

2 stycznia 2024

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med ITAGIL! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med os som jeres nye IT-partner. Samarbejdet har været en fornøjelse, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde samt at gøre IT nemt for jer. 🙂

Oceniono na 5 z 5

Vi er virkelig glade for ITAGIL i…

Vi er virkelig glade for ITAGIL i Frokostkonsulenten. De er altid til at få fat på, følger op, yder genial og kompetent service og får tingene til at køre stabilt meget mere konsekvent end hvad vi ellers har prøvet. Vi kan anbefale dem til enhver!!

31 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Itagil leverer stabil it og god support

Vi har valgt at outsource vores it til Itagil, og det har været en god beslutning. Vores it kører meget mere stabilt, efter vi skiftede til dem, og vi får altid hurtig og effektiv hjælp af deres flinke konsulenter, når der er behov for det. Jeg kan helt sikkert anbefale Itagil!

10 lutego 2023

Excellent support & help

1 września 2022

Odpowiedź od ITAGIL - we make IT easy

Kære Tore - tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du vurdere vores indsats som "excellent" :-) Vi ser frem til at tilbyde vores assistance til dig og dine kollegaer fremadrettet :-)

Hurtig og professionel service

Jeg stod i et akut og selvskabt IT problem, og fik utrolig hurtig og professionel hjælp.

Jeg har ikke tidligere haft kontakt med ITAGIL, men jeg gemmer kontaktoplysningerne til næste gang.

24 sierpnia 2022

Odpowiedź od ITAGIL - we make IT easy

Kære Helge - tusind tak for din tilbagemelding. Rosen er givet videre, og vi glæder os til at tilbyde vores assistance til dig fremover :-)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og hurtig service og…

Virkelig god og hurtig service og alligevel også tid til at forklare hvad løsningen på mit problem var. Glimrende hjælp i forbindelse med genoprettelse af mine data og generelle opsætning af udstyret.

6 lipca 2022

Odpowiedź od ITAGIL - we make IT easy

Kære Jens. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

Super service!

Altid hyggelige, hurtige og effektive :)

21 stycznia 2022

Odpowiedź od ITAGIL - we make IT easy

Kære Miriam. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

Qulified

Quick, and to the point. Handling our MS 365 system.

12 listopada 2021

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og kompetent "udrykning"

Kæmpe ros herfra til Nicholas og Itagil for hurtig og kompetent hjælp, da vi oplevede akutte mailproblemer.
Vi havde ikke brugt Itagil før, men det er bestemt ikke sidste gang!

17 listopada 2020

Odpowiedź od ITAGIL - we make IT easy

Kære Mikkel. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

110% professionelt

110% professionelt - det er min pfattelse af Itagil. Fra dag 1 af samarbejdet, har de leveret, supporteret og assisteret som forventet.
Har kun de varmeste anbefalinger...

21 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

it-r has made my life as an Office…

it-r has made my life as an Office Manager so much easier and the work life of all our employees much more efficient when it comes to IT. I will recommend it-r for all companies who needs a competent, professional, and trustworthy IT-support.

28 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

WOW - dette lettede mit liv :)

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed.

Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bøvl ved selv at skulle styre det, og koncentrer dig om dine primære kompetancer. En virkelig professionel samarbejdspartner.

21 maja 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej