Jongens die echt weten waar ze mee bezig zijn. Goede uitleg en werken netjes. Zou bij isolatiewerk hun zeker aanbevelen
Reakcja na opinię
Voor het isoleren van onze spouwmuur verschenen de heren van IsoRenova al op tijd s'morgens. Na een korte duidelijke uitleg begonnen ze met hun voorbereidingen om vervolgens snel aan het werk te kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag de spouwmuur opnieuw laten isoleren door de mannen van IsoRenova. Ze kwamen mooi op tijd en alles verliep goed met duidelijke uitleg wat ze gingen doen. Net werk afgeleverd en alles weer net... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Keurig voor afgesproken tijdstip aanwezig. 2 nette vriendelijke beleefde mannen die netjes werken, en ook netjes opruimen voor vertrek
Reakcja na opinię
IsoRenova is een jong en dynamisch bedrijf in het bieden van hoogwaardige isolatie- en renovatiediensten. Wij specialiseren ons in bodemisolatie, spouwmuurisolatie en gevelrenovatie, met als doel het energieverbruik van woningen en gebouwen te optimaliseren en het comfort te verbeteren. Door innovatieve technieken en duurzame materialen zorgen wij voor een efficiënte en langdurige oplossing, altijd met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Onze ervaring en passie voor vakmanschap maken ons de ideale partner voor renovatie/isolatie projecten van elk formaat.
Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer vriendelijke mannen.Keurig gewerkt en alles netjes achtergelaten.
Deze jongens zorgen voor een snel maar zeer net resultaat! Ze hebben een professionele en open houding.
Ze overleggen geregeld met de huiseigenaar en nemen je mee in het proces. Zo gebeurd er niets zonder dat je het weet.
Zeker aan te raden!
Sociaal een sterk team! Vriendelijk en correct in de omgang met mensen!
Maken waar waar voor ze komen!
Werken nauwkeurig ,weten wat ze aan het doen zijn, laten geen rommel achter.
Zeker aan te bevelen!!!!!!!
Henk en Trudy v Snippenberg
Kesteren
Vandaag spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Wij zijn heel tevreden over de manier van werken. Ze werken snel en netjes en zijn heel vriendelijk. Heel net bedrijf. Zeker een aanrader.
Vriendelijke vakmannen, die nauwkeurig werken!
Vandaag ruim 100m² spouwmuur laten isoleren door IsoRenova en echt super tevreden! De mannen waren vriendelijk, werkten snel en netjes en legden alles duidelijk uit. Zelfs de boorgaten zijn zo mooi dichtgemaakt dat je er niets meer van ziet. Rondom huis keurig schoon achtergelaten. Wij zijn er blij mee, laat die koude dagen nu maar komen!

Odpowiedź od IsoRenova
Dit bedrijf weet wat ze doen. Komen op tijd, werken netjes en doen alles in overleg.
Prettige ervaring. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Netjes werken, goed overleg. Tekst en uitleg over de uitvoering.
Denken mee. Prima werk geleverd.
Vakmannen met humor, duidelijke uitleg en snel en strak werk!
Na afloop alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten.

Top bedrijf.
Al meerdere bedrijven geïnformeerd over ventilatieroosters maar alleen zij konden ze boren en goed werk geleverd.

Odpowiedź od IsoRenova
Hele aardige jongens, komen hun afspraken na en doen hun werk prima!

Odpowiedź od IsoRenova
Snel en zorgvuldig gewerkt , vriendelijk en vakkundig

Odpowiedź od IsoRenova
De mannen hebben bij ons de spouwmuur geïsoleerd. Dit ging allemaal heel netjes en goed in overleg. Na afloop hebben ze het keurig opgeruimd en waren mooi vlot klaar.

Odpowiedź od IsoRenova
Sympathieke monteurs. Werken efficiënt en professioneel. Laten je huis netjes achter en lopen samen met je mee om te kijken of het isoleren naar tevredenheid is. Heel erg tevreden.

Odpowiedź od IsoRenova
Snel en professioneel is de klus geklaard. Vriendelijke en professionele mannen, die de werkplek schoner achter lieten dan dat zij deze aantroffen. Kortom; klasse!!

Odpowiedź od IsoRenova
Bedrijf kwam optijd en heeft ons huis voorzien van nieuwe spouwmuurisolatie. Ze zijn netjes te werk gegaan en hebben na hun werkzaamheden alles weer keurig en netjes achter gelaten.

Odpowiedź od IsoRenova
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.