Fick defekt produkt, mailade till företaget och fick snabbt svar. Fick en ny produkt snabbt skickat till mig på nytt. Otroligt bra kundbemötande, bra varor och snabb respons.
Reakcja na opinię
Hade problem med en produkt och kundtjänst löste problemet snabbt. Utöver det så är jag nöjd med produkterna och gick snabbt att få dem.
Trevligt paket & innehåll, fick bekräftelse mail och ett tack kort som känns bra!, överlag tycker jag produkterna levde upp till förväntningarna.
mycket trevlig personal service inriktad snabb leverans, bra produkter trygg o bra att handla ifrån er mycket nöjd kund tack christer
Reakcja na opinię
iSiBRUSH är en webbplats som tillhandahåller vår huvudprodukt, den U-formade barntandborsten som har förenklat livet för tusentals hushåll. Med tiden har vi expanderat vårt sortiment och erbjuder nu massor av produkter för barn. Allt för att badrummet och matplatsen ska bli en roliga plats. Allt från söta tandborsthållare, duschvantar, tvålar, badleksaker, bilringar, vattenflaskor till roliga bestick och tallrikar. Vi har även en liten plats med produkter för dig som vuxen, tandblekning, duschvantar, tandborstar mm. iSiBRUSH är en stolt del av iSiPETT som är en butik som erbjuder spännande, roliga och unika produkter för din fyrfotade familjemedlem.
Algatan, 15241, Södertälje, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hade problem med en produkt och kundtjänst löste problemet snabbt.
Utöver det så är jag nöjd med produkterna och gick snabbt att få dem.

Odpowiedź od iSiBRUSH
Otroligt snabb leverans! Produkter som förväntat. Barnen glada över sina nya tandborstar. Perfekta för npf barn!

Odpowiedź od iSiBRUSH
Otroligt nöjd med hela beställningen! Snabb frakt och fina produkter

Odpowiedź od iSiBRUSH
Produkterna jag fick hem från er har bara varit bra! Och nöjda barn över sina roliga saker😁 roliga saker som även gör nytta!
…tandborstarna som jag och min fru vill ha!! Snabb och enkel beställning :)

Odpowiedź od iSiBRUSH
Borsten var för liten för en 3 åring, och den lossnar alltid av vi borstning.

Odpowiedź od iSiBRUSH
Det funkade inte alls. Han ville inte ha den i munnen heller. Så det var slös på pengar.

Odpowiedź od iSiBRUSH
Snabb leverans, stort utbud och helt fantastiska produkter.
Det gick mycket fort från beställning tills att varorna anlände! Bra paketerat.
Min hatar att borsta tänderna, men nu gör hon det själv utan att tjafsa. Hittade även annat massa roligt, kul butik!
Väldigt nöjd med produkterna! Rekommenderar