Oceniono na 5 z 5

Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Beställde en blus och en matchande poncho. Genomförde köpet o en stund efter kom ett mail om återbetalning för att den matchande ponchon var slut. Jag beställde en poncho o annan färg, men ville for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.

4,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Kjolen sidder så fin og er normal i…

Kjolen sidder så fin og er normal i str., som I skriver.

1 września 2025

Hej Ann
Hvor er det dejligt at høre, at kjolen sidder så fint, og at størrelsen lever op til forventningerne 💛 Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Monika // I SAY

Oceniono na 5 z 5

God pasform og god kvalitet

Jeg har købt en hvid skjorte, den passer perfekt og kvaliteten er god.
Der var hurtig levering.

28 sierpnia 2025

Hej Henriette Linnig
Så dejligt at høre, at du er glad for både pasform, kvalitet og levering 💛
Vi sætter stor pris på din feedback – og vi håber, du får masser af glæde af den i lang tid fremover.

Monika // I SAY

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalité och passform- enkelt att…

Bra kvalité och passform- enkelt att byta och returnera.
Sköna att ha på sig.

14 czerwca 2025

Hej Birgitta,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever god kvalitet og pasform – og at tøjet er behageligt at have på, det er netop dét, vi går efter 💛

Dejligt også at høre, at retur og ombytning har været nemt. Du er altid så velkommen hos os igen!

Oceniono na 5 z 5

Byxan jag beställde satt perfekt

Byxan jag beställde satt perfekt. Tog 1 storlek mindre enligt storleksguiden.

13 czerwca 2025

Hej Carin,

Hvor er det dejligt at høre, at bukserne passer perfekt – og skønt at størrelsesguiden var en hjælp! Vi elsker, når vores styles finder det helt rette hjem 💛

Tak fordi du delte din oplevelse!

Ljuvligt blå byxor

Sköna byxor som sitter som de ska, rymliga i storlek.

12 czerwca 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at bukserne sidder som de skal og føles behagelige – og at størrelsen opleves rummelig og god 🌟

Vi håber, du får masser af glæde af dem – og du er altid velkommen igen!

Mycket nöjd!

Fick mina varor inom några dagar efter jag beställt, supersnabb leverans. Klänningen passade perfekt i min storlek.

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at din bestilling kom hurtigt frem – og at kjolen passer perfekt! Det betyder meget for os at levere både god service og styles, der sidder som de skal 💛

Tusind tak fordi du delte din oplevelse – vi håber, du bliver rigtig glad for kjolen!

Oceniono na 2 z 5

Jag har inte fått mina varor ännu så…

Jag har inte fått mina varor ännu så svårt att svara.

Hej Caroline,

Din pakke er sendt fra vores lager d. 3/6 og er leveret d. 9/6. Der har været både helligdag og weekend, men forsendelsen er stadig leveret indenfor 4 hverdage, som stemmer godt overens med vores normale leveringstid på 2-5 hverdage til Sverige 🥰

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte fått mina varor

Jag har inte fått mina varor, så därför det dåliga betyget.

Hej Eva,

Vi håber, at du vil sende os en henvendelse til vores kundeservice team på care@isay.dk, så vi kan kigge ind i det for dig 🥰

Oceniono na 5 z 5

Otroligt sköna och stretchiga jeans med…

Otroligt sköna och stretchiga jeans med perfekt passform och längd

4 czerwca 2025

Hej Charlotta,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores jeans føles både behagelige og har den helt rigtige pasform og længde til dig 💛

Vi håber, de bliver et nyt favorit-item i garderoben!

Oceniono na 5 z 5

Byxorna sitter perfekt och håller…

Byxorna sitter perfekt och håller stilen efter användning.

28 maja 2025

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med både pasform og kvalitet – og at bukserne holder sig flotte i brug 💛

Vi håber, du får masser af glæde af dem.

Oceniono na 1 z 5

Beställde varor 9 maj och dom har…

Beställde varor 9 maj och dom har fortfarande inte kommit

19 maja 2025

Hej Marie,

Jeg kan se, at du lagde ordren fredag den 9. maj om aftenen, og derfor blev den først afsendt fra vores lager mandag den 12. maj.

Ifølge vores oplysninger blev pakken leveret den 15. maj, hvilket stemmer fint overens med vores normale leveringstid til Sverige 😊

Bedste hilsner

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte fått några produkter???

17 maja 2025

Hej Carolina,

Hvis du mangler en ordre fra os, så vil jeg anbefale dig at tage kontakt til vores kundeserviceteam på care@isay.dk - så kan vi undersøge sagen for dig og hjælpe dig videre 🥰

Oceniono na 5 z 5

Smerte fri og nem returnering

Bestilte et par bukser i kendt model, men i nyt materiale. Der var meget stor forskel på størrelser/elasticitet i stoffet.
Returneringsproces meget nem. Hurtig bekræftelse på returnering. Hurtigt penge retur på konto.
Kæmpe anbeaflinger

10 maja 2025

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Leveransen kom direkt och byxorna passade perfekt. Kvalitet och storlek överensstämde väldigt bra.

5 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Nöjd med min beställning, men.....

Nöjd med min beställning!
Det som drar ner betyget är den väldigt långa leveranstiden. Förstår att de röda dagarna ställde till det lite, men att det ska gå 19 dagar från att beställningen är bekräftad till leverans, tycker jag är väl mycket. Fick dock snabbt och gott bemötande via kundtjänst.

7 maja 2025

Hej Lotta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har fuld forståelse for, at den lange leveringstid denne gang har påvirket din oplevelse negativt. Det er naturligvis utrolig frustrerende – især fordi det i dette tilfælde har ligget uden for vores kontrol. Derfor er vi ekstra glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som hurtig og handlekraftig.

Desværre har vi oplevet omfattende forsinkelser på forsendelser afsendt mellem den 22. og 25. april. Vores fragtpartner har informeret os om, at der har været et ekstraordinært pres på depotet i Sverige som følge af ophobede leverancer efter påske og helligdage. Det er naturligvis ikke en undskyldning – men det er baggrunden for den ærgerlige situation, som desværre har ramt flere af vores kunder.

Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få vores forsendelser igennem hurtigst muligt, og vi håber inderligt, at vi undgår lignende udfordringer fremover 🥰

Maria // I SAY

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej