Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde en blus och en matchande poncho. Genomförde köpet o en stund efter kom ett mail om återbetalning för att den matchande ponchon var slut. Jag beställde en poncho o annan färg, men ville for... Zobacz więcej
Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god service
Virkelig god service
Den jakke jeg modtog begyndte desværre at fnulre flere steder efter kun at være brugt ca 5 gange. Jeg klagede og nu er der en ny jakke på vej til mig.
Beställde fel storlek
Beställde fel storlek. Snabbt fick jag retur på den rätta. Mkt nöjd.
Supersköna
Supersköna, sitter uppe utan att man behöver hålla på och dra upp hela tiden
Pratade med kundtjänst för byte av…
Pratade med kundtjänst för byte av jeans. Fick otroligt bra hjälp och en mycket snabb leverans av de nya jeansen. Tack snälla för den servicen.9
Fin passform.
Snabb leverans.
Blusen passade perfekt, jättefin modell.
Kommer att bli en favorit.
Snabb leverans och välsittande byxor…
Snabb leverans och välsittande byxor som såg ut precis som på bilderna, både vad gäller färg och form.
Snelle levering, goede kwaliteit.
Ik heb een spijkerrok besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Wat ook prettig is dat op de website staat of iets groter of kleiner uitvalt zodat je hiermee rekening kan houden met de maat. Mijn bestelling werd ook snel geleverd.
Snygg och perfekt i storlek
Snygg och perfekt i storlek. Skön kvalitet.
Min bestilling kom så hurtigt
Min bestilling kom så hurtigt. Da jeg skulle ombytte en skjorte, var processen utrolig nem og den nye vare kom ligeså hurtigt
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
God hjemmeside og dejligt udvalg
Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg og dejligt med en velkomstrabat.
Best customer service and pants
I have shopped at Isay multiple times online over the past year, and I can confidently say their pants fit perfectly—though I recommend going down one or two sizes for the best fit. Their customer service is outstanding; any issues with sizes or shipping are promptly addressed with efficiency and care. This has truly been the best online shopping experience I've ever had.
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra. Leveransen gick fort, bra kommunikation om leveransen.
God pasform på bukserne
God pasform på bukserne - str. perfekt, holder godt. Dejligt man kan få bukser i forskellige stoffer og farver
fin vare og god og hurtig levering
Mer än nöjd
Snabb och problemfri leverans av jeans av superkvalitet
Blus och tröja som jag beställde…
Blus och tröja som jag beställde motsvarade mina förväntningar. Satt bra och är snygga.
Bra passform
Bra passform, men jag tog en mindre storlek , fin kvalitet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.