IQ Script ® Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele goede ervaring gehad met iq script met het maken van mij nieuwe website. De communicatie was goed met dit bedrijf waardoor we samen tot het beste resultaat kwamen.

Oceniono na 5 z 5

Ze zijn een topbedrijf. Waarom? Omdat ze goed luisteren naar hun klanten en precies weten hoe ze de wensen van de consument kunnen vertalen naar een mooi eindresultaat. Ze zijn laagdrempelig, staan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fijn om met Damian samen te werken. Je voelt je echt gehoord en begrepen! Hij is altijd bereikbaar, betrouwbaar, schakelt snel en denkt actief mee over het hele proces en dat zie je terug in elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van oud naar nieuw in enkele uren. Ok, ik geef toe, heel veel content staat er niet op mijn site, en gaat maar om een paar pagina's, maar binnen enkele dagdelen, en wat voorbereidend werk om zaken aan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

At IQ Script, our mission is to empower businesses and individuals online with comprehensive solutions. We started as Dropjob, crafting high-quality websites and have since expanded to cover the full digital spectrum. Beyond website creation, we offer top-notch web hosting for longevity and performance, simplifying the digital experience by providing social media management, graphic design, and photography services. Our vision pioneers the future of online experiences, prioritizing excellence, and client satisfaction. We aim to be the preferred partner for unified digital needs, propelling clients towards unprecedented success in the evolving digital landscape.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Na een lange zoektocht naar een goede…

Na een lange zoektocht naar een goede webdesigner bij Dropjob terecht gekomen. Wij zochten iemand die onze huisstijl en website volledig onder handen zou nemen. Ik kan niet anders zeggen dat dat het een hele mooie site is geworden waar wij erg trots op zijn en die onze verwachtingen heeft overstegen.
De communicatie was uitstekend (met Sil) en ze doen echt dat stapje extra voor je!! ik zou dropjob aan iedereen aanbevelen!

6 maja 2020

Top support en creativiteit

Top support en creativiteit! Heel tevreden hoe mijn websites zijn opgezet en hoe vanuit het bureau pro-actief geadviseerd en gemanaged wordt. Ontzorging met kwaliteit! Marga Hoek

6 kwietnia 2020

Top bedrijf

Top bedrijf, jong en dynamisch net gestart maat jaren ervaring. geen uurtje factuurtje principes

22 lutego 2020

Beste Mensen,

Beste Mensen,
Als er meer dan 5* was, had ik het gegeven.
Super goede ervaring. Dat is derde website afgelopen jaar want eerste ging fout en tweede zijn nooit helpzaam en erg duur. Bij DropJob altijd breikbaar en erg behulpzaam.
Super goede ervaring echt een aanrader. Super bedankt Sil en Tim.

16 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Creativiteit en betrouwbaarheid voor een betaalbare prijs

Ik ken DropJOB omdat ze eerder een mooie advertentie voor me opgesteld hebben. Voor mijn werk zocht ik nu naar een bedrijf, dat film- materiaal kon verduidelijken. Ik vroeg hun of ze zulke bedrijven kenden.. Tot mijn verbazing konden ze het zelf. Gezien de lage prijs, ging mijn cliënt akkoord ermee dat zij de klus zouden doen. En het resultaat mag er wezen. De film is veel duidelijker. En dat terwijl ik van gerenomeerde zijde had gehoord, dat het niet kon.
M.i. een voorbeeld van de klasse van dit bedrijf. Gepokt en gemazeld door hun praktijkervaring! De mannen van DropJob vragen voor hun creatieve inzet eigenlijk te weinig, ik ben er als klant alleen blij mee.

16 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Dropjob maakt waar wat ze zeggen

Dropjob maakt waar wat ze zeggen. Ik ben zzp'er en ze hebben een TOP website voor mij neergezet. Samen met Sil hebben we gekeken naar de gebruikersflow en deze geoptimaliseerd. Ook waren ze vaak in het weekend en avond uren bereikbaar. Ik kan DropJob echt aanraden!

15 lutego 2020
Oceniono na 4 z 5

Dropjob, een Dynamisch en Gedreven team!

Dropjob is een jong maar dynamisch bedrijf en ontwerper/host van mijn professionele website. De contacten verlopen soepel en adequaat terwijl Sil en Tim zich onderscheiden door een persoonlijke kennismaking alvorens aan de slag te gaan. De kosten zijn alleszins vriendelijk en de kwaliteit hoog.

15 lutego 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej