Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op zoek naar een adapter voor een Iphone 12 op deze webshop uitgekomen. Originele usb-c iphone oplader 20 W is hier goedkoper dan bij Apple zelf, deze besteld en na 3 dagen ontvangen in een bubbe... Zobacz więcej

1,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Snel geleverd, maar dan…

Na het lezen van de reviews was ik sceptisch, maar binnen 2 dagen de lader ontvangen. Helaas bleek de kabel niet goed te zijn, inmiddels 10 dagen bezig om in contact met iemand te komen…

1 czerwca 2024

Geen gehoor

Lader gekocht op 14 juni wel ontvangen maar binnen 1 maand kapot. Word super heet en is geen Apple lader zoals ze zeggen. Vanaf 20 juli al aan het mailen en bellen maar geen gehoor.

16 sierpnia 2023

Slecht

Slecht. Heb de oplader besteld voordat ik de reviews heb gelezen. Stom. Ik heb mijn oplader wel binnen gekregen maar er was geen track & tracé, de oplader werkt wel als een snellader maar zeker geen echte apple. De oplader word super snel warm. Maakt een geluid alsof het bijna opblaast wat Bijna angstaanjagend is. Koop hier niet!

20 czerwca 2023

Corrupte bende: leveren niet

Corrupte bende, leveren niet en reageren niet! Wilde aangifte doen bij politie. Maar de slimmerikken zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en dan kun je geen aangifte doen bij de politie??? Bij Thuiswinkel.org nu een klacht ingediend. Iedereen moet dit doen, thx!

NIETS KOPEN HIER

op 10 mei Iphone oplader gekocht op 9 juni nog steeds niet geleverd!

9 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Ik werd sceptisch nadat ik de reviews…

Ik werd sceptisch nadat ik de reviews had gelezen NA dat ik besteld had, maar ik ben positief verrast. Ik heb een snellader voor mijn iPhone besteld, is dan wel niet van Apple maar laadt super snel op! Ik had hem binnen 2 dagen.

Deze positieve review verdienen jullie, omdat mensen alleen maar een review schrijven als ze ontevreden zijn

20 maja 2023

Brandgevaar!!!

Opladers zijn niet origineel van Apple. Gaan snel kapot en vliegen in brand. Was er gelukkig snel bij, zitbank was anders in brand gevlogen.

19 grudnia 2022

Oplichters

Oplichters! Nooit hier iets kopen.
Lader werkt een paar weken goed en daarna niet meer en reageren nergens meer op.
Site moet een chat functie hebben maar die is er niet.
Telefonisch niet bereikbaar. En op mail reageren ze al helemaal niet.
Koop hier niet! Ga je spijt van krijgen.

17 października 2022

niet werkende Iphone-kabels

3x niet functionerende Iphone-kabels toegestuurd gekregen! Pas de 4e keer waren ze goed, zijn geen originele Iphone-kabels! Er is wel snel gehandeld, echter ze nemen geen telefoon op, bellen niet terug als je hebt ingesproken en ze reageren alleen op de mails als ze daar zin in hebben. Ik heb niet werkende kabels geretourneerd, wacht nog steeds op retournering van verzendkosten. Er wordt niet op mijn mail gereageerd en nog steeds geen geld ontvangen. Mijn advies is koop hier niet!!

2 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ben er nu zo klaar mee!!!

Ben er nu zo klaar mee!!!! Krijg eerst 2 kapotte en of neppe laders. Nu al meer dan 2 maanden contact met afterpay want dhr richard reageert nergens meer op. Ja als er een mailtje word gestuurd met een vraag, zodra je het bestelling nummer erbij stuurt word er niks meer gereageerd. Wat een rot bedrijf! Oplichters zijn het

23 sierpnia 2022

Vieze oplichters

Vieze oplichters, verkopen neppe iphone opladers voor de prijs van de echte en is binnen 2 week stuk. Reageren niet op mails niks. BESTEL HIER NIET

5 sierpnia 2022

Oplichters!!!!

Zijn nooit bereikbaar terwijl er op hun site staat dat je gewoon kan bellen. Ik kreeg een oplader stekker kapot binnen heb het per direct geretourneerd en zeggen dat het niet is aangekomen wanneer je hun mailt antwoorden ze niet zodra je contact opneemt via AfterPay zeggen ze ja hier kunnen we niks meedoen nu moet ik gewoon 36 euro betalen voor geen product en voor oplichters! Koop hier niks!!!!!!!!!

7 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht bedrijf mensen niets kopen…

Zeer slecht bedrijf mensen niets kopen hier! Werd een kapotte iPhone snellader blok geleverd ik vroeg voor retour kon allereerst enkel als er een nieuwe zou worden gestuurd ( vreemde zaak want ieder heeft recht op retour sturen om welke reden dan ook) met veel mails verder kreeg ik dan toch eindelijk het retour adres ( kosten terug sturen mocht ik zelf betalen ) Ja HALLO het artikel was al defect bij levering en zat geen eens in een originele doos. Jammer

26 kwietnia 2022

Troep! Geen originele spullen

Iphoneoplader.nl doet zich voor alsof ze originele iPhone opladers verkopen. Het is troep! Je krijgt het niet eens in een doosje! En de lader maakt geluid!

19 marca 2022

Wat een balletent

Wat een balletent

Heb via de webshop een oplader besteld, maar deze is nooit aangekomen. De webshop verzend ook zonder track&trace, dit is natuurlijk onhandig. Ik heb betaald via AfterPay en wil uiteraard de betaling niet verrichten. Ik heb geprobeerd contact te zoeken met de partij via de mail en telefoon, maar er wordt geen gehoor gegeven.

Conclusie: hier NOOIT bestellen

2 marca 2022

Wat een slechte klantafhandeling

Wat een slechte klantafhandeling, zeg maar gerust geen afhandeling. Reageren niet op mail en ook niet op meerdere verzoeken om terug te bellen. Pin van “originele”? lader is in het stopcontact blijven zitten. Gelukkig geen kinderen in de buurt, dus de pin is veilig verwijderd. Kan echter nergens mijn klacht kwijt en deze wordt dus ook niet serieus behandeld. Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets bij deze zakkenvullers!

18 lutego 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej