Er det noe jeg ikke liker så er det å vente på ting jeg bestiller på net. Om du er som meg, sånn litt over middels utolmodig, så kan jeg vikelig anbefale deg å bestille dine varer fra iphonelir.dk. Je... Zobacz więcej
Søgte på Google efter IceBox Pro (fuld beskyttelse af telefon på begge sider), og Iphonelir.dk dukkede op. Der var desværre kun 1 model at vælge - der kunne godt ønskes mulighed for en model med so... Zobacz więcej
Hos Iphonelir.dk er en pålidlig siden, fantastisk service og leveringen er sikker hvergang. Jeg har bestilt derfra MANGE gange, og hvergang jeg skal have noget til min iphone, går jeg derind. De... Zobacz więcej
Fik varerne 2 dage efter bestilling. Den ene havde en defekt som uden problemer hurtigt blev ombyttet. Fortrød derefter købet og fik pengene tilbage med det samme. Her kan man tilsyneladende trygt køb... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
iPhonelir.dk tilbyder tilbehør til iPhone, iPad og iPod. Vi henter de bedste produkter hjem fra østen til de bedste priser, så i som kunder kan få dem til de bedste priser. Vi har altid gode tilbud i shoppen. Kundeservice i særklasse hvor kunden altid er i fokus.
Kanalholmen 14-18 B, 2650, Hvidovre
- salg@iPhonelir.dk
- iphonelir.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Superfast delivery and amazingly low prices!
Ordered an iPad cover late afternoon Thursday before Christmas, was a bit worried that it wouldn't be delivered on Friday but oh yes it was! Thank you!
Hurtigt og præcist
Fra den gode og informative hjemmeside fandt jeg hurtigt de ønskede varer, bestilte, betalte og vips... på ganske kort tid lå kuverten med varerne i min postkasse. Glimrende service! Leena Wåle
Hurtig i vendingen
Vi fik en juleordre igennem i sidste øjeblik og gaven nåede frem til tiden.
Hurtig levering, god kvalitet men ikke den pæneste indpakning
Min bestilling kom hurtigt og jeg oplevede super god kundeservice. Også god kvalitet af deres produkter men selve indpakningen var ret grim og det er jo også en stor del af oplevelsen ;)
ingen problemer med iphonelir
Jeg fik de ting jeg bestilte hurtigt og godt indpakket
Super hurtig levering
Bestilt den ene dag leveret næste dag. Kan ikke være mere problemløst.
Super service!
Super service, hurtig levering og kvalitets produkter.
Bare hurtig
Meget hurtig ekspedition og hele tiden info om pakning og sending. Super dejligt.
Hurtig levering - alt i orden
Bestilte et cover til ipad. Udvalget var stort, og priserne lave - især når man tager den gratis fragt i betragtning.
Pakken kom som lovet dagen efter i god indpakning.
Kvaliteten af produktet ikke i top.
Bestilte cover som skulle bruge til julegave men det kom bare i en plastpose, og kvaliteten af coveret var ikke i top.
Hurtig levering og god service
De ringede og fortalte at alle dele ikke var på lager. Men lavede en dellevering.
Perfekt levering og en god oplevelse
Problemfrit
Bestilte det, jeg skulle have, og det kom i min postkasse efter et par dage. Ingen problemer, hverken med kvalitet, levering eller betaling. Eneste lille minus er, at priserne er uden moms, så da jeg skulle til at betale var det lidt dyrere, end jeg havde troet.
Det kom som bestilt uden mere bøvl
Ok hjemmeside, hurtig ekspederet efter bestilling
Excellent company
I ordered som goods from iPhonelir.dk, and not only were the goods at a very reasonable price, I recieved them after a couple of days. I would not think twice about ordering from them again in the future.
Vi bestilte et cover til vores datters ipad, varen var iorden og leveringen hurtig.
Helt ok service
Tilfreds kunde
Overskuelig hjemmeside med god info og hurtig levering af det aftalte
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.