Echt een super bedrijf, wij gebruiken hun diensten nu 1,5 jaar ongeveer en kan het iedereen aanraden. Als er iets is kun je altijd een bericht sturen en meestal heb je binnen 10 minuten al een oplos... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dit bedrijf geeft hele goede service. Wanner het abonnement bijna is verlopen krijg je een reminder. Makkelijker kun je niet verlengen. Een TOP bedrijf, betrouwbaar, professioneel en staan je altijd v... Zobacz więcej
Top bedrijf, reageren gelijk als je ze nodig heb 👌🏻product werkt perfect. Problemen zijn vaak player gerelateerd. Ik zeg zoek je nog naar een goede provider, klaar je hebt ze gevonden👍🏻☺️👊
Goede kwaliteit beeldmateriaal, en belangrijk een goede helpdesk. Paar keer wat kleine problemen gehad, die netjes en snel verholpen werden. Aanbod is ook heel volledig.
Zeer veel zenders! Top!!!
Zeer veel zenders, zeer goede kwaliteit en je wordt altijd geholpen indien problemen!
Een aanrader!!
Helemaal top
Helemaal top! En een goede service ! Ga zo door en ik kan het iedereen aanraden
Goed geholpen
Top geholpen alles snel geregeld en netjes te woord gestaan.
Very fast and reliable experience
Een prima streamingdienst
Een prima streamingdienst, toen we problemen hadden met de installatie zijn wij uitstekend geholpen door de helpdesk. Een aanrader

Odpowiedź od Ip99tv
De service is goed en stabiel, wanneer er toch een storing is dan wordt je snel geholpen.

Odpowiedź od Ip99tv
Het betere van het aanbod op de markt.
De service van dit bedrijf is fantastisch. Wanneer je een probleem hebt wordt er onmiddelijk gereageerd en aan de oplossing gewerkt. De verscheidenheid aan content en betrouwbaarheid van de streaming zijn weergaloos. Ik raad het iedereen aan en heb ondertussen al een tiental klanten kunnen overtuigen.

Bij problemen snel antwoord
Bij problemen snel antwoord. Top service!
Prima ondersteuning bij gebruik en ondersteuning
Prima ondersteuning bij gebruik en installatie van de applicatie 24/7
Groot aanbod zenders. Aanrader
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit en indien er een probleem wordt je snel geholpen daar de helpdesk. Aanrader.
Fijne partij
Ze zijn goed bereikbaar. Hun oplossing werkt solide. Het zenderpakket en andere aanbod is uitstekend.
Nog geen moment spijt van gehad
Nog geen moment spijt van gehad. Excelente service, prima kwaliteit
Werkt zeer goed
Werkt zeer goed. Ook altijd een heel snelle service bij een vraag en heel vriendelijk contact. Heel veel zenders, geen buffering.......dus zeer goed!

Odpowiedź od Ip99tv
Dit is een geweldige dienst
Dit is een geweldige dienst! Ik gebruik het vooral om alle sporten te kunnen kijken. Beeld en aanbod van TV, series en films is ook prima.
Soms kort een (technisch) probleem, maar de helpdesk reageert snel en helpt met de oplossing.
Top in deze dure tijden :-)

Odpowiedź od Ip99tv
Een toolkit bestel snelle levering en…
Een toolkit bestel snelle levering en er ontbrak helaas een deel dit gemeld en werd meteen goed opgelost en het onderdeel was snel opgestuurd deze mensen hebben verstand van zaken en weten wat ze doen ze verdienen een dikke pluim voor de service die is gewoon goed en snel ga zo door mvg Erik
Excellent service and great assistance…
Excellent service and great assistance provided.
Top kwaliteit…
Top kwaliteit en helpen je gelijk met een probleem, zeker een aanrader!
Ik heb een paar keer kleine problemen…
Ik heb een paar keer kleine problemen gehad, maar de helpdesk heeft alles netjes opgelost. Ik ben erg tevreden. Ik kijk zowel buitenlandse als Nederlandse televisie en voor deze prijs krijg je goede kwaliteit en een ruime keuze aan zenders.
Groet
Lana
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.