Iphone besteld mid-september en nog altijd niks ontvangen helaas. Zou vandaag geleverd worden na meerder vertragingen van levering, maar tot op heden nog niks ontvangen. Wel cadeaubon bij bol.com... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Iphone 17pro besteld via bol.com. Hetzelfde verhaal als iedereen, geen iphone. Eind september besteld, komt 2 oktober, dan 5 oktober. Uiteindelijk was er oponthoud bij de douane, en zou hij 16 of 17... Zobacz więcej
Wat een super bedrijf. Ik had een telefoon gekocht die tijdens het bestellen niet meer op voorraad was. Kreeg netjes bericht dat door een software fout de voorraad niet accuraat was en de telefoo... Zobacz więcej
Zelfde ervaring. Op 21 september een iphone gekocht en een maand lang aan het lijntje gehouden dmv allerhande compensaties. De iPhone zal intussen niet meer geleverd worden, en met een bagger excuus k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Ion e-Commerce zijn we trots op onze positie als een toonaangevende speler in de consumentenelectronica. Door jarenlange ervaring en een focus op klanttevredenheid hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van de nieuwste gadgets tegen zeer scherpe prijzen. Onze klantgerichte benadering heeft ons in staat gesteld om sterke relaties op te bouwen met zowel onze klanten als leveranciers. In de afgelopen jaren hebben we strategische samenwerkingen opgezet met grote bedrijven, waaronder PostNL, DHL, UPS, DPD, Deutsche Post en GLS. Deze partnerschappen stellen ons in staat om onze processen nog efficiënter te maken en bestellingen snel en betrouwbaar bij onze klanten te krijgen. Dankzij onze specialisatie in logistieke processen kunnen we garanderen dat 98,5% van onze orders op tijd worden verwerkt. Onze missie is helder: we willen de beste gadgets en elektronica op de markt brengen tegen scherpe prijzen, zodat onze klanten hier optimaal van kunnen profiteren. We streven ernaar dat onze klanten zo tevreden zijn dat ze ons aanbevelen aan vrienden en familie. Service is voor ons een belangrijk onderscheidend kenmerk. Met een goed bereikbare klantenservice staan we altijd klaar om snel te reageren op vragen en zorgen van onze klanten. Onze service-abonnementen zijn ontworpen om de klantervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien bieden we aantrekkelijke loyaliteitsprogramma's aan om terugkerende klanten te belonen. Bij Ion e-Commerce zijn we vastbesloten om de wereld van consumentenelectronica verder te verkennen en te verbeteren. Sluit je bij ons aan en ontdek de voordelen van onze scherpe prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering!
Verdunplein 17, 5627 SZ, Eindhoven, Holandia
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
23/9 via Bol bij dit bedrijf een iPhone 17 besteld en natuurlijk betaald, uiterlijke leverdatum 3/10.
Aangezien status bij DPD niet veranderde 2/10 contact gezocht, excuses het wordt 6/10 wederom niets.
Als goedmakertje hoesje en oplader aangeboden.
Maandag 13/10 juigende mail dat 16/10 track en trace komt en uiterlijk 17/10 telefoon…
Gebeld..gemaild… niets
Dramatische communicatie en nog steeds geen telefoon.

Odpowiedź od ION e-Commerce
Wacht inmiddels al 4 weken op mijn bestelling van een iphone 17 pro max, word telkens uitgesteld, contact met het bedrijf is er maar een oplossing lijkt verder dan ooit!
Ik raad dan ook af om hier uw producten te bestellen!

Odpowiedź od ION e-Commerce
Na dik anderhalf week wachten hebben we nog steeds geen IPhone geleverd zien worden. Contact met dit bedrijf is ook onmogelijk.

Wat een super bedrijf.
Kreeg netjes bericht dat door een software fout de voorraad niet accuraat was en de telefoon dus niet meer geleverd kon worden. Het geld zou teruggestord worden en de volgende dag had ik het al binnen.
Helaas geen telefoon maar een super snelle afhandeling van de rest.
Top dank je wel.
Marjon vd Mortel
Ik heb een iPhone 16 besteld bij hen via Bol.com. €869 voor betaald. Ik ben zonet het pakje gaan ophalen: lege doos. Wel ja, op een goedkoop plastiek hoesje voor een 16 pro na ( kwestie van toch wat gewicht te hebben bij de post). Om te huilen! Oplichters!

Odpowiedź od ION e-Commerce
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.