Aflagde en ordre d.6 januar, og modtog en ordrebekræftelse. Har intet hørt efterfølgende, og eller intet modtaget. Har prøvet at skrive, men har intet svar fået på min henvendelse.
Godt nok var mine plakater knap fjorten dage undervejs, fordi det lykkedes mig at bestille lige mellem jul og nytår og samtidig ramme samtlige helligdage. Det gav mig jo blot mulighed for virkelig at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For det første tog det enormt lang tid med leveringen og jeg kunne ikke få fat i kundeservice på nogen måde, eller noget medie, lige indtil jeg gjorde indsigelse ved min bank, så kom inzpero på banen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Inzpero håndplukker kendte og ukendte kunstnere, så du kan vælge blandt de bedste af de bedste. Her mødes kunst og interiør og giver dig mulighed for at hænge kunstplakater med en historie.
Norwegia
- inzpero.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, men lang leveringstid. Pakket fint og forsvarligt. Varen lever op til min forventning og derfor er prisen ok.
Marianne
Hurtig levering og nem at bestille
Hurtig levering og nem at bestille. Virkelig smukke produkter
Fine billeder og god kundekontakt
Vi havde bestilt 4 billeder - to på lærred og to posters. Lærrederne og posterne blev sendt i to forskellige pakker, hvoraf den ene blev forsinket. Da jeg havde spørgsmål til forsendelserne, fik jeg hurtigt svar, og der gik ikke længere, inden den forsinkede dukkede op. Billederne var i fin kvalitet. Vi er tilfredse med Inzpero.
Mange flotte plakater for en hver smag
Mange flotte plakater for en hver smag. Nemt at bestille og hurtig levering
Pengene blev hævet med det samme, men det tog 1 måned, denne anmeldelse og MANGE mails før mit billede kom.
Jeg har bestilt et billede på lærred hos jer d. 13/11. Der står 3-7 dages levering på hjemmesiden. D. 29/11 har vi stadigvæk ikke hørt noget. Jeg har skrevet en mail og prøvet at komme i kontakt med dem på facebook, men har ikke hørt noget som helst igen! Pengene er blevet trukket. Og vi kan ikke få kontakt til firmaet.
4/12-22
Lige EFTER jeg skrev denne anmeldelse fik jeg svar fra firmaet. Jeg har nu fået et link hvor jeg kan følge min ordre. Desværre siger linket nu efter næsten en måned fra bestilling og hævet penge at pakken er forsinket og ikke engang sendt afsted endnu.
Jeg håber meget at der kommer et billede en dag. Men 5-7 dage som der står på hjemmesiden holder ikke rigtig. Og generelt ville jeg mene at det er god forretning ikke at trække pengene for varen er afsendt...
d. 13/12
Der kom et billede. En MÅNED senere og efter et par yderligere mails med forespørgsel på fremskridt kom der endelig et billede. Det blev leveret med UPS i dag og det er som forventet. Det er et tryk på lærred og ligner meget godt det der er på hjemmesiden.

Ubrugelig billederamme
Super fede billeder! Men rammerne er virkelig af dårlig kvalitet - kan slet ikke se det billede jeg har købt pga genskær i plexiglasset, og rammen er ved at falde fra hinanden når jeg flytter på den!

Meget dårlig kvalitet
Jeg modtog mit billede, desværre i den ringeste kvalitet 😡 opløsningen er noget af det grimmeste jeg har set - det er svært lige at forklare, men kvaliteten er så grim desværre. Det skulle have været en julegave til min søn 🙈

Super tilfreds😀
Super glad for mine billeder som helt lever op til mine forventninger. Hurtig levering dog til det forkerte leveringssted med det er Bring som igen igen ikke lever op til deres opgave. Handler og anbefaler helt sikkert Inzpero.
Så god service
Så god service, hurtig levering til trods for at det kommer fra Norge👏🏼😍
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Det fremsendte var forsvarligt indpakket uden at have taget skade.
Desværre modtog jeg rammen knækket i…
Desværre modtog jeg rammen knækket i den ene side men for st undgå besvær med retur og reklamation valgte vi selv at reparere den. Synes rammen virker billig og at der er for meget genskær i glasset. Er dog glad for Frida Kahlo billedet

Odpowiedź od inzpero.dk
Modtog min plakat meget hurtigt og den…
Modtog min plakat meget hurtigt og den var pakket godt ind, så ingen knæk på den. Jeg bestiller helt sikker der igen. Jeg var meget tilfreds.
Hurtig service uden bøvl
Rigtig god oplevelse
Super kunstnere og fantastisk service
Super kunstnere og fantastisk service! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der. :)
Fin behandling