Dessa människor var först snälla mot…
Dessa människor var först snälla mot mig, men senare lurade de mig. Jag blev lurad på totalt nästan 55 000 euro. Den första kontakten var med plattformens administratör. Han kontaktade oss, lurade oss och övertalade oss att göra fler och fler insättningar. Jag visste hela tiden att något var fel, men han sa hela tiden att jag skulle slappna av och att han hade allt under kontroll, men i själva verket ljög han för mig hela tiden. Till slut hittade han på att han hade råkat ut för en allvarlig olycka och låg på sjukhus. När han kom ut från sjukhuset ersattes han av en annan administrativ assistent, som naturligtvis berättade samma historia i ett annat scenario. Vi arbetade i två månader när han återigen bad om att få investera ett åtgärdspaket för 15 000 euro med avsikten att kontot inte skulle dö och att vi skulle få panik och betala bara på grund av de pengar vi hade investerat. Det tog en vecka och han bad om ytterligare 7.000 euro för att stabilisera kontot, vilket vi inte höll med om, och jag bad honom att returnera pengarna. Han vägrade öppet och skrattade åt mig. Det tog mig månader att söka, men jag hittade äntligen en väg ut, jag lämnade in ett klagomål och fick min återbetalning inom 2 veckor. Min länk är gespert62 ⓐ gmail, c0m Jag kommer gärna att dela med mig av hur jag fick tillbaka min investering med alla som hade gått igenom samma fråga