Investandholidayhomes Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 4 z 5

Fint nok, men også lidt misvisende

Det er rigtig fine lejligheder, der er styr på det administrative og gode faciliteter. Der er tog nærmest til døren.

"Skagen Strand" er dog efter vores mening en lidt misvisende titel på stedet. Det ligger i Hulsig, som er ca. 10 km fra Skagen by. Der er 1 km til stranden fra lejlighederne og udsigten fra hvilken som helst terasse er ikke specielt inspirerende, da du kigger ud over et smalt grønt område afgrænset af den næste blok af lejligheder. Der er ikke, som stedets navn antyder, noget i nærheden af et strandkig.

Vær opmærksom på, at stedets restaurant lukker permanent, når skoleferien slutter og der er ikke muligheder for at spise ude i nærområdet. Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter er Skagen by. Toget er redningen, hvis du ikke har en bil.

17 sierpnia 2026

Besøgte Budvahuset i Montenegro for 2

Besøgte Budvahuset i Montenegro for 2. gang. Fantastisk smuk beliggenhed med udsigt over Adriaterhavet fra 1. og 2. sal og hyggelige udendørs faciliteter i stuelejligheden. Flere skønne strande i nærheden og også muligheder for indkøb. Kræver bil.

8 sierpnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Boligen var ren ved ankomst

Boligen var ren ved ankomst, og der manglede ikke service eller køkkenudstyr. Selve Arpino var en spændende oplevelse med en autentisk italiensk atmosfære, som vi satte stor pris på.

Der var dog flere ting, som trak oplevelsen ned. Huset var meget mørkt – også når skodderne var åbne – hvilket gjorde, at det virkede lidt lukket. Terrassen kunne også have været mere indbydende. Der var kun hårde træstole, og vi fandt først hynderne senere, da de var gemt væk i et skab under tv’et. Derudover savnede vi et par solsenge, hvor man kunne slappe af efter dagens udflugter.

Parkeringen gav også anledning til forvirring. På billederne fremgik det, hvor man kunne parkere, men to forskellige lokale beboere fortalte os, at vi ikke måtte holde der. Derfor blev vi henvist til at parkerer længere nede ad vejen. Det ville være en fordel med tydeligere information om parkeringsforholdene.

Beskrivelsen af den stejle adgangsvej til huset er korrekt, så man skal være opmærksom på, at boligen ikke egner sig til personer med gangbesvær. Det samme gør sig gældende, når man skal op i soverummene, hvor trappen er meget smal.

Alt i alt havde vi et godt ophold i Arpino, men der er nogle forbedringer, som ville gøre oplevelsen af boligen væsentligt bedre.

14 lipca 2026

Paris lejlighed 12 minutter fra centrum

Paris lejlighed ligger 12 minutter med tog fra centrum. Ligger tæt ved togstationen, så der kan forekomme støj, men det må være forventelig med den beliggenhed. God størrelse på soveværelse, sovesofa i stuen og en god størrelse på badeværelse og køkken. Lejligheden indeholder alt det vi skulle bruge og var en god base for vores ophold i Paris. Lige i nærheden er en dejlig sø, flere restauranter, bagere, supermarked og lignende.

18 lipca 2026
Oceniono na 3 z 5

Flot natur, men lidt øde.

Lejligheden er fin, hyggelig og velholdt med en fantastisk udsigt over bjergene. Den lille by har masser af charme og er dejligt rolig.

Det er dog værd at vide, at der ikke er indkøbsmuligheder i byen. Man er derfor afhængig af en bil, og det er en forholdsvis lang tur op og ned ad bjerget, hver gang man skal handle eller ned til stranden for at bade. Derudover er der ikke så mange aktiviteter i området ud over at nyde udsigten og den flotte natur.

20 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi havde en dejlig uge i Montenegro

Vi havde en dejlig uge i Montenegro. Lejligheden havde en god beliggenhed - roligt og med god udenomsplads.
Det er nødvendigt med en bil, så man kan komme rundt til strandene, indkøb, seværdigheder mm.

27 czerwca 2026

Sainte-Maxime 308 var ideel til os

Sainte-Maxime 308 var ideel til os. En lejlighed med alt og mere til af, hvad vi havde brug for. Fantastisk udsigt fra altanen. Men det giver også stejle skråninger og trapper fra parkeringspladsen til lejligheden. Dejlig pool, men vi foretrækker stranden lige neden for komplekset. Ro og dejlig natur - lige hvad vi havde brug for.

10 czerwca 2026

Vence - Sydfrankrig

Vi havde 4 dejlige dage i Vence. Lejligheden er et godt udgangspunkt til at udforske det fantastiske område.
Lejligheden er ikke stor og egner sig bedst til 2 vokse, men kan også gå an hvis der er et par store børn med. Trappen til soveværelserne er stejl.
Stedet er rigtig fint udstyret.
Vi valgte at tilbringe et par af aftenerne i gårdhaven med lidt tapas og vin og en enkelt med en gåtur til centum af Vence.

20 maja 2026

Så spændende...skøn lejlighed

Så spændende...ikke så nemt at finde ....smil...når man kommer om natten...men må sige en fantastisk lejlighed...alt ok...og den flotteste udsigt over dalen...og lidt til venstre over havet...fik også lært at køre at køre serpentiner kørsel...alt i alt en fantastisk uge..hilsen fra Inge og Niels Henrik

22 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Afslappet hyggelig base for ferie og oplevelser

Det er et meget dejligt hus i god stand med gode værelser masser af balkonplads og rigtig fin havudsigt. Det ligger i et roligt område og meget centralt for med meget kort tur i bil, at nå mange forskellige og fine badestrande og spisesteder, vandreture og kultur.
Hvis man ikke forventer at kunne lige gå til vandet, restauranter eller butikker er det super afslappende.

26 maja 2026

Velvære

Feriehuset var pænt og alt fungerede som det skulle - rart at det var tilladt at have husdyr med, det må rigtig gerne brede sig.
Restaurant måtte godt have lidt mere åbent, og morgenmadskonceptet skal nok gentænkes, men rigtig godt ophold.

30 kwietnia 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej