Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beställde på torsdagen och betalade direkt. På tisdagen veckan efter mailade jag och frågade efter mina grejer. De skulle skickas på onsdagen. På torsdagen mailade jag igen då inget hade hänt. Paketet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Handlat härifrån ett flertal gånger utan några som helst problem, lätt se om varan finns i lager, samt relativt snabb leverans 3-5dagar. Köpte multi sussie snabbverktygsväxlare, samt hållare till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerade som förväntat så vad mer kan jag begära? Jo! Det skulle då vara att när ett ”paket” har måtten som ett A4-ark x 20mm ska det levereras som ett brev och inte som nu då det innebar 30km... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra priser. Lite längre leveranstid än annonserat. Bättre kontakt med konsument vore bra, exempelvis om en vara är slut på lager - skicka mail och tala om detta, då vet man detta.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep narzędziowy

Napisane przez firmę

Intools erbjuder kvalitetsprodukter till hantverkare och hemmafixare i hela Sverige. Med över 40 000 produkter i sortimentet inom industri och verktyg från dem bästa varumärkena. Vi jobbar alltid för att du ska bli nöjd, om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Dane kontaktowe

14 listopada 2024
Opinia niezależna

Hej Melker,
Tack för ditt omdöme!

Vi ber om ursäkt för förseningen.

Ha det bra!

Enkelt o smidigt

1 listopada 2023

Hej Mats,
Tack för ditt omdöme!

Du är varmt välkommen åter.

Ha en bra dag!

Övergång 3/8 till 6mm

Produkten motsvarar det jag har beställt.

30 października 2023

Ha det gott!

Oceniono na 4 z 5

Reduceringsnippel

Utmärkt, snabbt, psssar till ändamålet.

26 października 2023

Hej Peder,

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans o bra kvalitet på…

Snabb leverans o bra kvalitet på produkterna

25 października 2023

Hej Lars,

Oceniono na 2 z 5

Över 5 arbetsdagar utan att…

Över 5 arbetsdagar utan att beställningen har skickats

25 października 2023

Hej George,
Tack för ditt omdöme!

Vi gör vårat bästa för att hålla lovade leveranstider och den angivna leveranstiden på dessa artiklarna var 8-12 vardagar. Om produkterna inte har ankommit till dig när den tiden är slut så får du gärna kontakta oss på info@intools.se.

Oceniono na 1 z 5

Hej Lars,
Tack för ditt omdöme.

Självklart ska det inte vara så torrt, du får jättegärna kontakta oss på info@intools.se så gör vi en reklamation. När det gäller storleken på tuben så står det på produktsidan att det är 50ml.

Hoppas vi hör ifrån dig så att vi kan lösa detta.

Bra saker och bra pris

Bra saker och bra pris, är lite gammalmodig och fick en chock när jag förstod att jag skulle hämta paketet i en box och öppna med bank id.
Det fungerade trots allt så jag är nöjd

23 października 2023

Hej Torbjörn,
Tack för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att det löste sig med paketboxen. Annars är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att flytta det till ett bemannat ombud.

Hej Daniel,

Trevlig kväll!

Bra priser.

Bra priser.
Lite längre leveranstid än annonserat.

1 października 2023

Hej Roger,
Tack för ditt omdöme och tack för tipset!

Vi håller just nu på att kika på hur vi kan hålla våra kunder bättre uppdaterade under beställningsresan.

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerade som förväntat så vad mer…

Allt fungerade som förväntat så vad mer kan jag begära? Jo! Det skulle då vara att när ett ”paket” har måtten som ett A4-ark x 20mm ska det levereras som ett brev och inte som nu då det innebar 30km bilresa.
Hälsningar Sören

26 września 2023

Hej Sören,
Tack för ditt omdöme!

Vi har valt att skicka alla ordrar som paket för att det ska vara säkra och spårningsbara, vilket brev inte är tyvärr.

Snabbt och bra

25 września 2023

Hej Per,

Trevlig helg!

Bra pris. …

Beställde den 1 och fick paketet den 10. Kunde gått snabbare. Produkten var bra, inget att anmärka.

1 października 2023

Hej Tommy,
Tack för ditt omdöme!

Vi gör vårat bästa för att hålla lovade leveranstider men lyckades inte hela vägen denna gången. Ledsen för förseningen.

Ha det bra!

Oceniono na 4 z 5

Snabb och bra service.

23 września 2023

Hej Pär,

Bra utbud av produkter

Bra utbud av produkter, ok priser, men långa leveranstider även för varor i lager, vanligtvis en vecka.

25 września 2023

Hej David,
Tack för ditt omdöme!

Vi gör vårat bästa för att hålla lovade leveranstider. Vi ser över hur vi kan bli bättre.

Snabb och bra sida

25 sierpnia 2023

Hej Benny,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej