Beställde på torsdagen och betalade direkt. På tisdagen veckan efter mailade jag och frågade efter mina grejer. De skulle skickas på onsdagen. På torsdagen mailade jag igen då inget hade hänt. Paketet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handlat härifrån ett flertal gånger utan några som helst problem, lätt se om varan finns i lager, samt relativt snabb leverans 3-5dagar. Köpte multi sussie snabbverktygsväxlare, samt hållare till... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt fungerade som förväntat så vad mer kan jag begära? Jo! Det skulle då vara att när ett ”paket” har måtten som ett A4-ark x 20mm ska det levereras som ett brev och inte som nu då det innebar 30km... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra priser. Lite längre leveranstid än annonserat. Bättre kontakt med konsument vore bra, exempelvis om en vara är slut på lager - skicka mail och tala om detta, då vet man detta.
Reakcja na opinię
Intools erbjuder kvalitetsprodukter till hantverkare och hemmafixare i hela Sverige. Med över 40 000 produkter i sortimentet inom industri och verktyg från dem bästa varumärkena. Vi jobbar alltid för att du ska bli nöjd, om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Niagaravägen 7, 263 61, Viken, Szwecja
Mycket bra upplevelse. Uppstod ett problem pga postnord och så men Intools ersatte mig inga problem.

Över 5 arbetsdagar utan att beställningen har skickats

Odpowiedź od Intools
Bra saker och bra pris, är lite gammalmodig och fick en chock när jag förstod att jag skulle hämta paketet i en box och öppna med bank id.
Det fungerade trots allt så jag är nöjd

Bra priser.
Lite längre leveranstid än annonserat.

Odpowiedź od Intools
Allt fungerade som förväntat så vad mer kan jag begära? Jo! Det skulle då vara att när ett ”paket” har måtten som ett A4-ark x 20mm ska det levereras som ett brev och inte som nu då det innebar 30km bilresa.
Hälsningar Sören

Odpowiedź od Intools
Beställde den 1 och fick paketet den 10. Kunde gått snabbare. Produkten var bra, inget att anmärka.

Odpowiedź od Intools
Bra utbud av produkter, ok priser, men långa leveranstider även för varor i lager, vanligtvis en vecka.

Odpowiedź od Intools
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.