International Plus

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

1. Klinika stomatologiczna

O International Plus

International Plus Image

International Plus is a well-known brand on a global scale that has been providing care to its cherished patients since 2013.

Based on the statistics of the successful surgeries performed by the top medical professionals in the field, we are ready to accompany you on your journey to
A NEW YOU.

Enjoy the satisfaction of a brand-new appearance thanks to cutting-edge cosmetic treatments, bariatric surgeries, aesthetic operations, medical aesthetics, hair transplantation, and eye treatments.

International Plus Image

Enjoy a safe and comfortable visit with us. Your comfort is our priority.

Złamanie zasad

OSTRZEŻENIE DLA PRZYSZŁYCH PACJENTÓW

OSTRZEŻENIE DLA PRZYSZŁYCH PACJENTÓW – ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

Jeżeli chcesz wydać duże pieniądze, polecieć za granicę i po trzech dniach zostać z zepsutymi zębami, to ta klinika będzie dla Ciebie idealna.

Usługa została rażąco źle wykonana. Problemy pojawiły się niemal natychmiast po zakończeniu leczenia, co samo w sobie powinno być sygnałem alarmowym. Zamiast wziąć odpowiedzialność za własny błąd, klinika ucieka w „gwarancję”, kompletnie ignorując fakt, że w tym przypadku mamy do czynienia z nienależycie wykonaną usługą, a nie z normalnym zużyciem czy losowym problemem.

Schemat działania jest prosty i bardzo niepokojący:
– brak uznania reklamacji
– brak realnej odpowiedzialności
– przerzucenie wszystkich kosztów na klienta
– oczekiwanie, że klient ponownie zapłaci za loty, hotel, urlop i stres
Innymi słowy: klinika popełnia błąd, a rachunek wystawia pacjentowi.
Rozmowy z kliniką wyglądają jak rozmowa z automatem – te same odpowiedzi w kółko, brak merytorycznego odniesienia do problemu, zero empatii i zero profesjonalizmu. Jeżeli coś pójdzie nie tak, zostajesz sam/sama.

Najbardziej alarmujące jest to, że klinika nie widzi niczego niewłaściwego w fakcie, że leczenie rozpada się po kilku dniach, co rodzi poważne pytania o jakość materiałów, wykonania i kontroli końcowej.
Posiadam zarchiwizowaną pełną korespondencję i dowody dotyczące przebiegu usługi oraz reklamacji.
Jeżeli ktoś rozważa skorzystanie z usług tej kliniki i chce poznać prawdę — zachęcam do kontaktu, chętnie podzielę się doświadczeniem i dokumentacją.

To nie jest „hejt”.
To jest uczciwe ostrzeżenie.

Z perspektywy czasu jedno jest pewne:
leczenie w Polsce, nawet droższe na papierze, jest tańsze niż poprawki po tej klinice.

6 grudnia 2025

Dear PAULINA JULIA RASZKA,

We sincerely apologize for any inconvenience you may have experienced.
Please understand that our goal is to ensure our valued patients are never dissatisfied.

Our post-procedure support team has been in touch with you regarding your return visit to the clinic for renewing your crowns under the warranty.

We would like to point out that, all procedures covered by the warranty are performed free of charge after a specialist examination and assessment.

You can contact us at any time to schedule an appointment.
We are always ready to provide you with comprehensive support and ensure a smooth and transparent process.

To perform treatment and procedures covered by the warranty terms, a personal visit to our clinic is required.

Kind Regards,
International Plus After Care Department

Polecialam z mama zrobic zęby.Mialam…

Polecialam z mama zrobic zęby.Mialam bardzo krzywe zęby i na dole wstawiane implanty.Jak tylko siadłam na fotel wiedzialam ze cosbjest źle. Ciągle robili cos przy tym implancie.Bardzo bolało.Całe leczenie kanalowe i chodzenie 5 dni ze spiłowanymi zębami. Wole rodzic 100 dzieci,ten ból był ogromny.Nie pojde już do dentysty.Z miejsca gdzie jest implant wyszly,przebiły sie jakies kawałki plastiku, (mam zdjecie)jest dziura ,ciagle boli . Zęby bolą mnie co jakis czas.Mam chyba zle sklejone bo nie moge jeść czasem.W 2 miejscach zęby odprysły ,kawalek sie wyłamał. Zaplacilam prawie 7 tysięcy euro.
Moja mama miala operacje bo nie miała górnej kości. Imlanty górne są widoczne,ciagle puchnie jedna strona.Ma dziure (o ktorej mowilysmy)i na tą dziure i tak nałożyli proteze!Leci jej woda do nosa bo ma dziure. Zaplacila ok.23 tysięcy euro!!!Gdy pisalam do kliniki,kazali mi przylecieć.Mam 2 maltkich dzieci wiec musze je zabrac ze sobą (ja musze placic za lot i hotel)Mama musi brac urlop żeby znowu cierpieć!!Powinni zaplacic za lot,hotel i za to cierpienie do dziś. Jest nam bardzo przykro bo zęby sa piękne. Ale nie warte tego co teraz cierpimy.

20 września 2024

Odnosząc się do Waszej wypowiedzi

Odnosząc się do Waszej wypowiedzi, jakoby leczenie w Waszej klinice przebiegło prawidłowo – przestańcie pisać te same bzdury, którymi zasłanialiście się już wcześniej, gdy zgłaszałam problemy.

Fakty są takie:
Zostały mi źle rozmieszczone implanty – dwa obok siebie, z czego jeden do dziś odstaje. Jak to określił inny implantolog: "Co autor miał na myśli, robiąc taką fuszerkę?"
Implanty z przodu zostały osadzone zbyt daleko, mimo że od początku była mowa o przeszczepie kości – który, jak się okazało, nie został wykonany, choć był możliwy.

Wystarczy przeczytać korespondencję z Waszymi konsultantami – pełną bzdur i kłamstw. A Liliia to wręcz przodowniczka w zakłamywaniu rzeczywistości.
Dodam jeszcze „konsultację online”, która nigdy się nie odbyła, oraz żenujące wyśmiewanie się z klienta przez Oliego. I co – ja miałabym tam wrócić?!

Czytając opinie innych pacjentów, widzę, że wciskanie Toronto na siłę to już Wasz standard.
Brak przeszczepu kości z tyłu sprawił, że implanty nie mają odpowiedniego oparcia i się nie trzymają – to właśnie efekt oszczędzania i bylejakości.

Więc proszę – nie wybielajcie się.
Zrobiliście taką fuszerkę, że i specjaliści w Polsce, i ci w Turcji byli w szoku, że ktoś w ogóle mógł coś takiego wykonać.

Proszę też wyjaśnić, dlaczego piszecie kłamstwa o rzekomych wizytach u lekarzy w Polsce – kiedy chciałam się na taką umówić, nagle okazało się, że... nic takiego nie oferujecie.

Jakich Wy macie specjalistów, skoro nikt z nich nie zauważył problemu z rozmieszczeniem implantów? A każdy inny lekarz, który ogląda moje zdjęcia RTG, łapie się za głowę.

Szkoda, że nie można tutaj zamieszczać zdjęć – z przyjemnością pokazałabym, jak wyglądają Wasze „zęby zastępcze” oraz „prawidłowo” rozmieszczone implanty.
Na szczęście są inne grupy, gdzie mogę to zrobić – i gdzie zamierzam ostrzec innych przed Wami.
Zastanów się zanim tam pojedziesz 100razy International Plus Dent to masówka a nie jakość i kłamstwo goni kłamstwa

24 sierpnia 2024

Szanowna Pani Małgorzata Proksza,

Podczas konsultacji lekarz szczegółowo wyjaśnił i przedstawił plan leczenia, który był zarówno najlepiej dostosowany do Pani stanu zdrowia, jak i przystępny cenowo.

Po powrocie do kraju twierdziła Pani, że leczenie zostało wykonane nieprawidłowo. Pomimo naszych prób uspokojenia Pani i wykazania, że leczenie zostało przeprowadzone prawidłowo, odmówiła Pani powrotu na ostatni etap. Stoimy za przeprowadzonym leczeniem i integralnością implantów.

Nawet jeśli uważała Pani, że nasze leczenie było wadliwe, miała Pani możliwość założenia koron cyrkonowych na implanty. Nasze implanty zagoiły się pomyślnie i ostatecznie zdecydowała się Pani na założenie koron cyrkonowych w innej klinice. Gdyby nasze leczenie było wykonane nieprawidłowo, nie mogłaby Pani ukończyć ostatniego etapu. W związku z tym wszelkie problemy, których Pani doświadcza z koronami, powinny być kierowane do kliniki, która zakończyła tę część leczenia.
Nasz dział opieki pozabiegowej jest zawsze gotowy odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące leczenia, które otrzymała Pani w naszej firmie.

International Plus

Gwarancja - szybka pomoc

Robiłam zęby rok temu. Nieszczęśliwie dwójka lekko mi odprysnęła na rogu. Zgłosiłam to do Rick’a, który był moim opiekunem od pierwszego kontaktu z kliniką.

Rick powiedział że należy wymienić całą koronę. Omówiliśmy mój przyjazd.
Dostałam kontakt do Edwarda, który bardzo szybko i sprawnie pomógł mi ustalić termin wizyty, plan działania w kontekście podróży..
Tu na miejscu zaś planowaniem zajął się Robert - wysyłając informację dotyczące logistyki każdego dnia pobytu.
Informacje zawsze sa wysyłane do 22 godziny, dając pełne zrozumienie co i kiedy się dzieje.

Rasha - opiekowała się mną podczas pobytu w klinice i tłumaczyła na angielski - dziękuję Ci za nasze rozmowy k za wsparcie emocjonalne 🙏

I jestem właśnie w Turcji.
Myślałam, że usunięcie korony będzie bolesne, potrwa pół dnia - naprawdę się bałam.

A tymczasem dzisiaj (wczoraj miałam pierwszą wizytę oraz konsultację co do planu działania, zrobiono mi także badania) usunięto uszczerbioną koronę naprawdę szybko i bezboleśnie, chociaż dało się odczuć jak mocno była przyklejona.

Wyszłam z kliniki zdumiona i zadowolona, bo kolejnym plusem było to, że na czas czekania na nową - dla ochrony mojego zęba i ogólnego mojego komfortu - nałożono mi na lekki klej tę zdjętą :).

Teraz czekam na nową koronę… prawdopodobnie do poniedziałku lub wtorku.
Ufam, że wszystko będzie dobrze.

Przy okazji mojego pobytu i odwiedzin - lekarz sprawdził, przeskanował wszystkie moje zęby oraz zrobiono mi panoramiczne zdjęcie.

Dzięki temu, wiem że z moimi zębami wszystko jest okey.

Uzupełnię moją recenzje w dniu nałożenia nowej korony. Pozdrawiam cały zespół International Plus 🌹❤️🙏

Emeya Angelisme

P.S. Dziś, w sobotę Dr.Emre założył mi nowe korony!
Szybko i sprawnie…
Mega wdzięczność za znieczulenie miejscowe - to naprawdę bardzo pomaga.

Jeszcze raz ogromną wdzięczność za całokształt Waszej pracy 🙏❤️

10 października 2024

Droga Emeya Angelisme,

Dziękujemy za wybranie International Plus do opieki zdrowotnej i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami. Jesteśmy naprawdę wdzięczni za zaufanie.

Dział obsługi klienta i jakości

Przedewszystkim chcę podziękować koordynatorom od początku Pani Zuzanna cierpliwa wszystko wytłumaczyć nawet 100 razy Pan Bartek nie zastąpiony na miejscu ,pomoże i załatwia sprawy które są niemożliwe oraz Olim tłumacz uśmiechnięty i zagoniony pracą te osoby zasługują na medal.

2 października 2024

Drogi Adam,

Dział obsługi klienta i jakości

Hotel dla najbardziej wymagających w…

Hotel dla najbardziej wymagających w standardzie średnim.
Obsługa miła, z ematią dla osób na wypoczynku.
Klinika 5+,
Fachowy personel, dbają o komfort psychiczny.
Polecam.
Napewno wrócę 😉

30 sierpnia 2024

Szanowny Jan Fabisiak,

Dziękujemy za wybranie International Plus na potrzeby opieki zdrowotnej i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami. Jesteśmy naprawdę wdzięczni za Twoje zaufanie i mamy nadzieję służyć Ci w przyszłości.

Z wyrazami szacunku,
Dział Obsługi Klienta i Jakości

Dziekuje bardzo za przemila obsluge w…

Dziekuje bardzo za przemila obsluge w Kilince, oraz bardzo kompetentna zaloge Lekarska.
moje oczekiania zostaly 100%- podwojone.
bardzo waznym aspektem jest praca tlumaczy !!!!
To oni tak naprawde sa ogniwem laczacym wszystko.
Ja mialam sposobnosc poznac IRFANA/IRKA-- przemilego , kompetentnego tlumacza wladajacego ; Polskim, Rosijskim, SErbo-Kroatskim i Tureckim Jezykiem. Elokwentny, inteligentny, zapoznany z Tematem a do tego, uprzejmy i dyskretny.
Moje wachania-- zostaly calkowicie rozwjane z jego pomoca. Serdeczne podziekowania- Marzena Bernhard

17 maja 2024
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1303 recenzji)