Uwaga oszuści i wyłudzacze!!! Zamówiona lampa za 850zł ponad miesiąc oczekiwania i nic. Brak odpowiedzi na maile, brak infolinii z konsultantem - tylko nagrany lektor... Zdawkowy mail o paczce do dzis... Zobacz więcej
Dołączam się do opinii. Minęło ponad 300 dni roboczych od zamówienia towaru. Przesyłka nigdy nie dotarła. Infolinia to pic na wodę, nagrane wiadomości na każdą możliwą opcję. Początkowo firma odpisywa... Zobacz więcej
Brak realizacji zamówienia od prawie 3 miesięcy. Żadnych odpowiedzi na maile. To jest jakiś pośrednik który zarabia na naiwnych. Kategorycznie odradzam robienie jakichkolwiek zakupów na tej platformie... Zobacz więcej
Zamówienia nie otrzymałam od 8 miesięcy, infolinia to totalne wielkie G, nagrane odpowiedzi, które nic ci nie mówią, wysłane już nie wiem ile emaili, odpowiedź otrzymałam na pierwszego w lutym ( mamy... Zobacz więcej
To złodziejska firma
To złodziejska firma. Czekam na zamówienie ponad 7 miesięcy. Kontakt telefoniczny żaden, kontakt mailowy beznadziejny, cały czas odbijanie piłeczki. Nie dajcie się nabrać, zamawiajcie na Aliexpres, ten sam towar za 40-50 % ceny. Firma wyłudza pieniądze od nieświadomych klientów, a później zbywa mailami. Sama dałam się nabrać, a teraz mam problem z odzyskaniem pieniędzy
Oszukana
Strona sugeruje, ze to polski sklep. Dopiero po wpłacie pieniedzy pojawia się adres sorzedawcy z CHIN. Pośrednik polski potrąca sobie 60% za tranzakcję przeksiegowania zapłaty za towar. W regulaminie wpisali sobie, że czas dostarczenia towaru może wynieśc do 180 dni. Masakra. Dlaczego takie strony nie są blokowane !!
Nie polecam,wręcz odradzam..Towar…
Nie polecam,wręcz odradzam..Towar został zapłacony,okres oczekiwania 30 dni i po ok.20 dniach oczekiwania i "setce"maili do InteriorDream informacja że przesyłka została anulowana..Prośba o zwrot pieniędzy i brak odpowiedzi na maile z taką treścią..Trzymajcie się z dala bo w sieci są inni uczciwi mimo wszystko!!!
Zgadzam się z innymi recenzjami
Zgadzam się z innymi recenzjami. Spotkała mnie dokładnie taka sama sytuacja! Zamówiłam poszewki jedwabne 9 grudnia z myślą o prezentach świątecznych. Do dziś nie dotarły, a firma zasłania się nieświadomie zaakceptowanym regulaminem, w którym czas dostawy wynosi do 180 dni roboczych. W dodatku jako pośrednik nie bierze na siebie odpowiedzialności większej niż przekazanie pieniędzy. Nie traktują poważnie także polskiego prawa, według którego można odstąpić od umowy w ciągu 14 dni, nawet jeśli nie otrzymało się jeszcze towaru. Zachowanie skandaliczne, a Biuro Obsługi Klienta twierdzi, że odpisuje grzecznościowo.
zgadzam sie z ponizszymi wypowiedziami
zgadzam sie z ponizszymi wypowiedziami, niestety mnie spotkalo to samo.
towar bardzo niskiej jakości a w…
towar bardzo niskiej jakości a w przypadku zwrotu towar należy na swój koszt odesłać do Chin. Sprawę zgłosiłam do RPK, niestety najwidoczniej taka forma działalności jest legalna. Nie polecam!!!
Oszuści!!!!!!!!!!!!!
Oszuści! Nie polecam, nigdy nie kupujcie na tej stronie! Doliczają sobie 60% za pośrednictwo, które nie jest do zwrotu w razie reklamacji, napisali mi, że ich rola to doprowadzić do wysyłki, a to że mi odpisują jest grzecznościowe. NIE KUPUJCIE TAM!!! Zamówiłam pościel z satyny bawełnianej "LUXORO", przyszło mi coś sztucznego jak tania podszewka. Bez opakowania, w woreczku strunkowym, bez żadnego rachunku, paragonu czegokolwiek... Utopiłam pieniądze. Mój błąd. Ech....
OSZUSTWO NIE POLECAM NIE KUPOWAĆ W TEJ FIRMIE ANI NA STRONIE
Sprawa odmowy reklamacji i zwrotu dodatkowych kosztów za pośrednictwo jest zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta firma w sprawie zwrotu towaru podaje się za pośrednika a produkty zamawiane są z Aliexpress jeśli sprawa nie zostanie wyjaśniona z tą "firmą" sprawa będzie podana do Adwokata o proces cywilny. Nie polecam! PROSZE NIE KUPOWAĆ W TEJ FIRMIE! OSZUŚCI!
Żałuję
Żałuję, że wcześniej nie sprawdziłam. Szukałam porządnych ochraniaczy na łóżko, przede wszystkim nieprzemakalnych. W opisie wszystko brzmiało I wyglądało super. Przyszła jakaś niskiej jakości ściera, która nie ma nic wspólnego z produktem na stronie. W dodatku pieniędzy nie zwrócą, bo się zabezpieczyli że 60 procent idzie dla firmy pośredniczącej, a ta żadnej odpowiedzialności oczywiście nie ponosi. Ja nie wiem jakim cudem nie można zapobiec takim oszustom...
Jedna gwiazdka to za dużo
Jedna gwiazdka, to o wiele za dużo.
Jestem rozczarowana i zniesmaczona, a przede wszystkim czuję się oszukana tym nieuczciwym przedsięwzięciem. Strona, na której kupiłam pokrowce w żaden sposób nie sugeruje, że wysyłka wychodzi z Chin (wtedy nie zdecydowałabym się na zakup). Ponadto nie podawanie adresu zwrotu automatycznie (a jedynie na zapytanie) dodatkowo pokazuje, że starają się ukryć fakt pochodzenia produktu bezpośrednio z Chin. Nie dość, że kupujący nie ma świadomości powyższego, to w dodatku okazuje się, że kwota pośrednictwa (którego istnienia nie jest świadomy) nie podlega zwrotowi.
Wisienka na torcie: Poczta Polska wysyła paczki do Chin jedynie priorytetem, czyli za 135 zł. O czym ci z InteriorDream z pewnością wiedzą. W rezultacie, w efekcie ich oszukańczej manipulacji, klient zamawia towar o którym nie wie, że jego zwrot jest obarczony takim kosztem, że aż nieopłacalny. Zostaje z towarem, którego nie chce, uboższy o cenę zakupu. Zgodnie z założeniem tego nieuczciwego przedsiębiorstwa.
Tragedia
Tragedia. Nie mogę napisać, że kompletni oszuści, bo mimo że paczki nie dostałam, to dowiedziałam się, że zaakceptowałam regulamin, w którym dali sobie 180 dni roboczych (!) na wysyłkę. W moim przypadku wyszło prawie 9 miesięcy!!! Na Alliexpresie to samo jest trzy razy taniej i pewnie byłoby w miesiąc. Gratulacje dla cwaniaczka, który to wymyślił, musisz być super osobą i dobrym człowiekiem....
Wczoraj nabrałam się na ich promocję…
Wczoraj nabrałam się na ich promocję poszewek jedwabnych.. no i mam za swoje można by rzec!! Tylko dlaczego do tej pory bank, który jest pośrednikiem tych przelewów nie może tego konta zablokować - kazali mi sprawę zgłosić do rzecznika praw konsumenta... ale dlaczego sami nic nie zrobią w tej kwestii ? Czyżby nie chcieli stracić swojego dobrego klienta, pytałam czy ktoś zgłosił to na policję z ich strony to otrzymałam odpowiedź że to nie ich rola.. !? A strona dalej funkcjonuje jak gdyby nic. Masakra
oszustwo
Paczka nie dotarła, kontakt z obsługą klienta się urwał. Minęło pół roku a jak towaru nie było tak nie ma i tak samo pieniędzy. Dramat!
uwaga firma krzak
Brak możliwości anulowania zamówienia! Zero informacji o dostawie, sposobie płatności itp przed dokonaniem płatności! Brak kontaktu z biurem obsługi, telefon nieaktualny! Oszustwo! Serio to wszystko jest zgodne z prawem???!!!!
Uwaga na ten sklep! Firma krzak!!
Materiał chińskiej jakości
Materiał chińskiej jakości . Nie ma nic wspólnego z satyną. Zwyczajne oszustwo ludzi. A na stronie są wypisane jedynie pozytywne komentarze, a reszta negatywów nie jest upubliczniania z wiadomych względów. Dziękuję za uwagę.
No i jestem kolejną osobą która nabrała…
No i jestem kolejną osobą która nabrała się na złodziejski sklep,kure.. nie zna granic
Poniżej wszelkiej krytyki !
Poniżej wszelkiej krytyki !! Oszuści złodzieje naciągacze!! Pieniądze poszły towary brak. Otrzymałem odpowiedź że zwrócą pieniążki po upływie 180 dni. Odezwałem się i Pupa! Kur.. kontakt telefoniczny niemożliwy!! Na mail już nie odpowiadają !!! Raz otrzymałem odpowiedź że dostanę zwrot, że przelew wyjdzie i będą pieniądze. Dałem się nabrać jak dziecko pedofilowi na cukierka! Cholerne złodzieje!! Oddajcie moje pieniądze
Odradzam ,żerują na ludzkiej naiwności …
Odradzam ,żerują na ludzkiej naiwności , jeżeli firma nie ma adresu ani danych rejestrowych to nie korzystajcie z niej , czytajcie opinie !!!!!!!!!!!!!
Firma kogucik
Firma kogucik, działa na zasadzie dropshippingu, nie przeczytanie regulaminu skutkuje stratą pieniędzy, nigdy ale to nigdy nie kupujcie w sklepach bez podanego adresu i danych kontaktowych, są na tyle bezczelni z regulaminem że skopiowany jest bo w jednym z punktów piszą o zwrocie obuwia no ręce opadają, prawnie powinni takie strony zawieszać !!!! Odradzam, strata pieniędzy !!!
Nie polecam! Materiały cienkie. A jeśli chodzi o zwrot. To musimy go ponieść sami. Odsylajac przesyłkę do Chiny! Gdzie koszty wyniesie 150zl!