Uwaga oszuści i wyłudzacze!!! Zamówiona lampa za 850zł ponad miesiąc oczekiwania i nic. Brak odpowiedzi na maile, brak infolinii z konsultantem - tylko nagrany lektor... Zdawkowy mail o paczce do dzis... Zobacz więcej
Dołączam się do opinii. Minęło ponad 300 dni roboczych od zamówienia towaru. Przesyłka nigdy nie dotarła. Infolinia to pic na wodę, nagrane wiadomości na każdą możliwą opcję. Początkowo firma odpisywa... Zobacz więcej
Brak realizacji zamówienia od prawie 3 miesięcy. Żadnych odpowiedzi na maile. To jest jakiś pośrednik który zarabia na naiwnych. Kategorycznie odradzam robienie jakichkolwiek zakupów na tej platformie... Zobacz więcej
Zamówienia nie otrzymałam od 8 miesięcy, infolinia to totalne wielkie G, nagrane odpowiedzi, które nic ci nie mówią, wysłane już nie wiem ile emaili, odpowiedź otrzymałam na pierwszego w lutym ( mamy... Zobacz więcej
Pomimo upływu ponad 6-mcy zamówiony…
Pomimo upływu ponad 6-mcy zamówiony towar nie został dostarczony. Czekam obecnie na zwrot pieniędzy. Więcej w tym sklepie nie będę zamawiał.
Piotr K.
Poczułam się oszukana
To, że towar nadawany jest bezpośrednio z Chin dowiedziałam się już po zakupie! Ani jednej wzmianki o tym na stronie sklepu! Niestety nie mogłam żądać zwrotu bo paczka została już nadana. Produkt dotarł po miesiącu, jednak wzór nie taki jak zamawiałam. W dodatku bardzo wątpliwej jakości, na pewno niewspółmiernej do wydanych pieniędzy. Zwrot tylko na koszt własny do Chin!
Witam
Witam, zamówiłem pokrowce za 1400 zł 20 września ubiegłego roku. Jest ktoś kto pomógłby lub doradził by co zrobić w tej sytuacji? Kontakt do mnie mail: bednarj303@ gmail.com spacja celowo ponieważ nie można podawać maili
Byłam dokładnie w takiej samej…
Byłam dokładnie w takiej samej sytuacji, co większość z kupujących. W lipcu zakupiłam pokrowce i przez pół roku ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Pisałam e-maile i żadnej konkretnej odpowiedzi. Tydzień temu wysłałam ponownie e-malia z zapytaniem i słuchajcie: na drugi dzień grzeczna odpowiedź i do wyboru, czy chcę zwrot gotówki, czy zamówiony produkt z rabatem. Chciałam gotówkę i na drugi dzień miałam zwrot kasy na koncie. PRÓBUJCIE !!! Mnie się udało!
DNO. Nie zamawiajcie tu
DNO. Wplacono 1400pln. brak produktu od pol roku.
Dokładam swoją opinię
Dokładam swoją opinię. Doszła przesylka, ponad 400 zł. A jakosc masakryczna, zaciagniecia i plamy. A zeby to choc w czesci układalo sie jak na zdjeciu. Pieniadze wyrzucone w bloto...
Zapraszam wszystkie osoby chcące złożyć…
Zapraszam wszystkie osoby chcące złożyć zbiorową skargę na stronę do kontaktu:
interiordreampozew(małpa)wp.pl
Przesyłka z drugiego końca świata bez…
Przesyłka z drugiego końca świata bez wcześniejszego poinformowania o tym fakcie.
Uważnie śledziłem status zamówienia - informacja, że wysyłka odbywa się z Australii została zaktualizowana dopiero w dniu nadania paczki co wiążę się z brakiem możliwości anulowania z zwrotu pieniędzy.
wysyłka z chin
wysyłka z chin, jedwab wątpliwej jakości- prawdopodobnie poliester. Brak możliwości zwrotu
Oszuści
Oszuści, minęło pół roku ani towaru ani kasy, dlaczego mimo tylu złych opinii strona dalej działa.
Ja niestety też nie czytałam…
Ja niestety też nie czytałam wcześniejszych recenzji i też zostałam oszukana na 400 zł.Wcześniejsze zakupy docierały bez problemu.A teraz na pokrowce na kanapę czekam od 20 kwietnia i ani pokrowców ani zwrotu kasy.Co można zrobić w tej sytuacji,Proszę o podpowiedż.
Towar pochodzi z nieznanego źródła z…
Towar pochodzi z nieznanego źródła z Chin, nie posiada żadnych certyfikatów, nie ma nawet informacji o składzie materiałów. Próbowałam umieścić opinię na stronie Sklepu, ale nie została opublikowana. O pochodzeniu towaru dowiedziałam się po złożeniu zamówienia.
Zostałam oszukana na ponad 400 zł
Zostałam oszukana na ponad 400 zł, niestety sprawdziłam sklep i opinie dopiero po zamówieniu.
Tragedia ! Dlaczego taki sklep dalej funkcjonuje i okrada ludzi ???
Czy można zgłosić pozew zbiorowy ?
W regulaminie jest że mogą towar dostarczyć nawet do 180 dni i pewnie nic przed upływem tego czasu nic nie da się zrobić.
Firma Oszustów trzeba by się zebrać…
Firma Oszustów trzeba by się zebrać nam wszystkim co jesteśmy tu na stronie i złożyć zawiadomienie do prokuratura aby innych już nie naciągali.
Zamówiłam ponad tydzień temu pokrowiec…
Zamówiłam ponad tydzień temu pokrowiec i dopiero dzisiaj mnie tknęło żeby poczytać opinie. Czy Państwo gdzie zgłaszali już tą firmę bo jest chętna to uczynić?
Pozdrawiam
Oszukana .
Nie otrzymałam zamówionego produktu od 9 mieięcy. Dlaczego tacy oszuści moga spokojnie prosperowac na naszym rynku. Ale jest nas oszukanych już liczna grupa składamy pozew a wspólna kwota do odzyskania na teraz 50 tys zł.
Złodzieje nie ma towaru ani kasy nie…
Złodzieje nie ma towaru ani kasy nie kupujcie bo nic nie przychodzi zero kontaktu.Gnoju karma wraca pamiętaj
Kur-wy
Kur-wy, nie ludzie... nic nie kupujcie, a jak będziecie w Słupsku gdzie jest adres pośrednika to zostawcie mu kupę pod drzwiami.
Straciłam pieniądze, nerwy i czas!
Też się skusiłam reklamą i jakością produktu, który podana firma oferuje. Jak się okazało towar przyszedł zupełnie niezgodny z tym co oferowano. Nie polecam!!!
Dodatkowo zwróciłam przesyłkę na podany adres do Chin, zwrócono mi pieniądze po 10 miesiącach, lecz nie pełną kwotę tylko około 50% wartości towaru, co się okazało... koszt wysyłki był większy niż kwota, którą mi zwrócono, czyli dodatkowo dopłaciłam do tego biznesu. Naprawdę nie polecam!!!