Ik genoot deze morgen van een zalige Hydrafacial in combinatie met dermaplanning bij Fleur. Niet alleen heel erg genoten maar vooral grote fan van het resultaat! Nog nooit had ik zo een natuurlijke gl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Je voelt je meteen op je gemak bij Babette :) Ik heb zware bekkeninstabliteit en kan moeilijk op mijn rug liggen, maar samen met Babette gezocht naar een gemakkelijke houding en zo toch de hydrafaci... Zobacz więcej
De hydrafacial is een echte aanrader. Een warme welkom en anderhalf uur genieten in een mooie rustige omgeving.
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Gistelsteenweg 102A, 8490, Varsenare, Belgia
- 0470 93 50 43
- info@instituutbabette.be
- instituutbabette.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
makkelijk besteld en een vlotte levering
Perfect en snel
Heerlijk genoten van me-time
Heerlijk genoten van me-time
Elke mama heeft dit af en toe eens nodig, even tot rust komen. Babette heeft een luisterend oor, en haar behandeling doe je terug stralen.
Heerlijke gelaatsverzorging
Genoten van de heerlijke gelaatsverzorging en de aangename babbel met Babette! Top!
Nourish me behandeling
Vorige week de nourish me behandeling gedaan.
Het was een super zenn moment.
Na de gezichtsbehandeling was mijn huid zeer zacht en gezond. De massage was top zowel gezicht als rug en schouders.
Babette heeft gouden handen en is een zeer vriendelijk persoon.
Ik voelde me direct welkom en op mijn gemak.
Een echte aanrader.
Ik heb superhard genoten van de…
Ik heb superhard genoten van de zwangerschapsmassage
Ik was helemaal zen nadien
En had minder last van de zwangerschapspijnen
Vlugge levering !
Zeer vlotte verwerking van de…
Zeer vlotte verwerking van de bestelling.
Snelle feedback en levering ! Producten netjes ingepakt. Een aanrader !
Gelaatsverzorging
Al een paar keer goed ontvangen geweest door Babette. Zeer vriendelijke dame waar je je 100% op je gemak bij voelt. Ik kom iedere keer zeer relaxt terug thuis. Zeker een aanrader!
Top service!
Verzendingen altijd tip top in orde !!
Superleuk adresje om te genieten en in…
Superleuk adresje om te genieten en in de handen te zijn van Babette, ze doet dat fantastisch goed 😉
hele aangename ervaring
hele aangename ervaring. Ze legt alles stap voor stap uit en laat je comfortabel voelen. Aanrader!! hydrafacial behandeling laten doen en het resultaat mag er zijn. De huid voelt nadien zacht aan en er zijn zichtbaar minder onzuiverheden!
Doświadczenie Trustpilot