C est null n aller pas il y a pas de…
C est null n aller pas il y a pas de fille juste des Mongoles elles ont un Slogan je reste ici c est juste pour discuter et te tirer l argent de la Poche.Naller pas. Exactly Guys dont go Fale fake fake
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Voor een date is het 500% fake . Voor een leuke ondeugende chat is het ok .
Scam
They try to make u stay and chat as u need to pay for that
Never going to give a number or even email
All just to get u to pay more money in order to continue chatting there.
Really bad
Site is enkel nepprofielen. Nooit tot ene afspraakje gekomen en ze laten zich ook niet emailen, videochatten of ontmoetene buiten de site.
Pure zwendel. Onderdeel van ene keten cvan zulke zwendelsites naar ik later ontdekte. Ze proberen je ook aan hun geaffilieerde sites te binden met verleidelijke berichten of popups.
Instasex is de website waar ik naar zocht, geen gezeur maar gewoon direct "instant" sex. Heerlijk kunnen sexen met meerdere dames inmiddels echt een aanrader voor mannen die zoeken naar een nieuwe seks ervaring.