Banner for Inspect Group

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

En trevlig och kunnig besiktningsman som tog god tid på sig att genomföra en omfattande, och som jag upplevde, korrekt besiktning av mitt radhus. Han gav ett ambitiöst intryck och tog relevanta fakta... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag har ingen aning om vad företaget gör som är bra. Jag är dessutom efter ett långt liv övertygad om att det är den enskilde medarbetaren som bestyr mer än företaget vare sig det är advokaten, tand... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Rzeczoznawca budowlany
  2. Inspektor nadzoru budowlanego

Informacje o Inspect Group

Napisane przez firmę

Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.

Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.

Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.

Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.

📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se

Boka besiktning Kontakta oss

Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.

Dane kontaktowe

Promotion box for Inspect Group

Vi besiktigar Sveriges bostäder.

Vi hjälper vi dig att fatta rätt beslut vid din fastighetsaffär.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Vi anlitade Inspecta Group i samband…

Vi anlitade Inspecta Group i samband med försäljningen av vårt hus och är mycket nöjda med hela processen. Besiktningen genomfördes på ett professionellt, tydligt och smidigt sätt, vilket gjorde att vi snabbt fick en bra överblick över husets skick.

Rapporten var pedagogisk och lätt att förstå, samtidigt som den gav ett gediget underlag inför försäljningen. Det bidrog till en trygghet både för oss som säljare och för den kommande köparen.

Tack vare besiktningen och den tillhörande 10-åriga dolda fel-försäkringen upplevde vi en stor säkerhet i affären. Det var en viktig faktor som ökade förtroendet i försäljningsprocessen och bidrog till att vårt hus blev sålt redan inom en månad.

Vi kan varmt rekommendera Inspecta Group till andra som står inför en husförsäljning och vill skapa en trygg, effektiv och transparent process.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Teknisk, men inte social kompetens

Att inte direkt till kunden kunna säga (negativa) slutsatser om fastighetens kondition, utan bara komma med det i rapporten efteråt, det är dålig stil och helt enkelt ynkligt och fegt. Då räcker det inte med att inspektören uppenbarligen har mycket hög teknisk kompetens.

27 marca 2026

Odpowiedź od Inspect Group

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Proffesionellt och service minded

Proffesionellt och service minded. Engagerad och tydlig med att förklara alla delar som man bör tänka på m

9 marca 2026

Hej Susanne,

Oceniono na 5 z 5

Väldigt noggrann o kunnig.

Väldigt noggrann o kunnig.
Trevlig .

9 marca 2026

Hej Monika,

Mycket nöjda.

Vi fick uppfattningen att teknikern var mycket noggrann och kompetent.
Vi är mycket nöjda med hans insats.

6 marca 2026

Hej Karin,

De är kunniga

De är kunniga , utför sitt uppdrag effektivt. Lämnade mkt bra information

12 marca 2026

Hej Anna-Kristina,

Trevlig inspektör /väldigt saklig

Trevlig inspektör /väldigt saklig

4 marca 2026

Hej Dennis,

Grym besiktningsman

Har träffat många besiktningsmän genom åren. Men Nisse var verkligen bäst i alla kategorier.
Tydlig, saklig och noggrann
Fick verkligen ett toppen förtroende

4 marca 2026

Hej Jenny,

Nisse hälsar så gott!

Mycket nöjd över hanteringen

Mycket nöjd över hanteringen. Väldigt professionell

26 lutego 2026

Hej Betina,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du upplevde hanteringen som professionell.

Oceniono na 5 z 5

Energideklaration och besiktning gick…

Energideklaration och besiktning gick lugnt tillväga. Funkade perfekt och vi hade tagit fram alla uppgifter som behövdes som förberedelse till besiktningsmannen. Nöjda med besöket och dokumentation efteråt. Inget att klaga på.

23 stycznia 2026

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback.

Besiktningsmannen

Besiktningsmannen, Ola Friberg, var ytterst noggrann och kommunikativ.
Både köpare och säljare fick många bra och praktiska råd.

25 lutego 2026

Hej Sune,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej