Zobacz, co mówią recenzenci
En trevlig och kunnig besiktningsman som tog god tid på sig att genomföra en omfattande, och som jag upplevde, korrekt besiktning av mitt radhus. Han gav ett ambitiöst intryck och tog relevanta fakta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har ingen aning om vad företaget gör som är bra. Jag är dessutom efter ett långt liv övertygad om att det är den enskilde medarbetaren som bestyr mer än företaget vare sig det är advokaten, tand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Inspect Group
Napisane przez firmę
Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.
Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.
Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.
Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.
Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.
📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se
Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.
Dane kontaktowe
Johannefredsgatan 4, 431 53, Mölndal, Szwecja
- 010-18 20 250
- info@inspectgroup.se
- inspectgroup.se

Vi besiktigar Sveriges bostäder.
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det var en trevlig person som hade hand…
Det var en trevlig person som hade hand om det. Lätt att prata med och lätt att förstå
Bra-kunnigt-snabbt och intresserat.
Noggrann och beskrivningen vad han hade…
Noggrann och beskrivningen vad han hade gjort
Vi anlitade Inspecta Group i samband…
Vi anlitade Inspecta Group i samband med försäljningen av vårt hus och är mycket nöjda med hela processen. Besiktningen genomfördes på ett professionellt, tydligt och smidigt sätt, vilket gjorde att vi snabbt fick en bra överblick över husets skick.
Rapporten var pedagogisk och lätt att förstå, samtidigt som den gav ett gediget underlag inför försäljningen. Det bidrog till en trygghet både för oss som säljare och för den kommande köparen.
Tack vare besiktningen och den tillhörande 10-åriga dolda fel-försäkringen upplevde vi en stor säkerhet i affären. Det var en viktig faktor som ökade förtroendet i försäljningsprocessen och bidrog till att vårt hus blev sålt redan inom en månad.
Vi kan varmt rekommendera Inspecta Group till andra som står inför en husförsäljning och vill skapa en trygg, effektiv och transparent process.
Ytterst noggrann och kunnig
Ytterst noggrann och kunnig, tillgänglig och informativ. Pedagogiskt (lättläst) utlåtande.
Teknisk, men inte social kompetens
Att inte direkt till kunden kunna säga (negativa) slutsatser om fastighetens kondition, utan bara komma med det i rapporten efteråt, det är dålig stil och helt enkelt ynkligt och fegt. Då räcker det inte med att inspektören uppenbarligen har mycket hög teknisk kompetens.
Proffsigt utfört!
Trevligt bemötande och såg det positiva…
Trevligt bemötande och såg det positiva och inte bara en massa negativt
Proffesionellt och service minded
Proffesionellt och service minded. Engagerad och tydlig med att förklara alla delar som man bör tänka på m

Mycket nöjda.
Vi fick uppfattningen att teknikern var mycket noggrann och kompetent.
Vi är mycket nöjda med hans insats.

De är kunniga
De är kunniga , utför sitt uppdrag effektivt. Lämnade mkt bra information

Grym besiktningsman
Har träffat många besiktningsmän genom åren. Men Nisse var verkligen bäst i alla kategorier.
Tydlig, saklig och noggrann
Fick verkligen ett toppen förtroende

Odpowiedź od Inspect Group
Energideklaration och besiktning gick…
Energideklaration och besiktning gick lugnt tillväga. Funkade perfekt och vi hade tagit fram alla uppgifter som behövdes som förberedelse till besiktningsmannen. Nöjda med besöket och dokumentation efteråt. Inget att klaga på.

Besiktningsmannen
Besiktningsmannen, Ola Friberg, var ytterst noggrann och kommunikativ.
Både köpare och säljare fick många bra och praktiska råd.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.