Jag beställde gräddpatroner till Sifon som så många andra verkar ha gjort och inte fått dom. Detta gjorde jag i april, jag har dessutom lämnat ett mejl till företaget vilket jag inte fått svar på. Jag... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gjorde en beställning av 2 st gräddepatroner. Valde klara för jag var osäker på företaget. Vilket som visa sig oseriöst. Nu ligger en faktura som vill bli betald, trots varken leverans eller sva... Zobacz więcej
Beställde patroner i början på april, har ännu inte levererats. Har kontaktat företaget via mail utan svar. Har en faktura från Klarna som ska betalas… Riktigt dåligt!
Inoxstorkok.se has room for improvement in their service. I ordered products and faced issues with incorrect addresses and delays in delivery. While trying to get help, responses were slow, and commun... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Bredängstorget 23, 12732, STOCKHOLM, Szwecja
- 08-887018
- info@inoxstorkok.se
- inoxstorkok.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 21% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
beställde varor vid början av april de…
beställde varor vid början av april de har snart gått en månad . har försökt ringa och skickat mail . men inget svar . varorna är betalda men väldigt liten summa . de är vid sämsta laget . vet inte ens om de är värt att besöka företaget när de ändå ligger i söderort om storstan , skälla ut dom lite ;)
Uselt!
Företaget har under en månads tid varken lyckats leverera varor som finns på lager eller besvara vare sig e-mail eller telefonsamtal.
Har under 2 veckors tid ringt otaliga gånger samt skickat 3 e-mail som samtliga har förblivit obesvarade.
Avråder starkt från att handa här.
Varning för detta företag
Varning för detta företag!
Omöjliga att få tag i. Svarar varken på mail eller telefon.
Beställde mina varor i början av mars men än har inga varor levererats trots att betalningen är gjord via klarna.
Bluff företag som jag gärna hade gett minuspoäng om det var möjligt!
Varning lurendrejeri
Varning lurendrejeri. Har betalat men inte fått min vara på flera tusen.
Svarar inte på mail eller telefon.
Betalat men INGEN LEVERANS
Jag har betalat men ej fått mitt paket och de svarar varken på mejl eller telefon. Så jäkla dåligt, stöld HANDLA EJ HÄR
VARNING
VARNING! Har gått en månad sedan jag beställde och betalade för mina varor. Har ej fått dem och företaget svarar varken på email eller telefon.
VARNING för detta företag
Fick aldrig mina varor. Svarar ej på mail. Svarar ej på telefon.
VARNING handla inte från detta bolag
VARNING handla inte från detta bolag.
Har inte fått dom varor jag beställde och betalt. Dom svarar inte i telefonen eller på mail. Efter ett argt mail så blev jag uppringd och blev då lovad återbetalning och ett presentkort på 500:-. Men det har jag inte fått. Skulle det gå att ge minusbetyg så skulle jag göra det.
VARNING
VARNING: Beställ absolut inte från denna sida!
Jag vill hävda en stark varning för detta företag. Jag beställde varor till min restaurang för över 33 dagar sedan, men har fortfarande inte fått någon leverans.
Det som är ännu värre är att jag har försökt nå dem upprepade gånger via både mejl och telefon, men jag får inga svar alls. De är helt oanträffbara och ignorera mina kontaktförsök totalt.
Varit något strul med sen leverans tid
Varit något strul med sen leverans tid, men fick kompensation och de var hjälpsamma med att få hem min order.
Allt gick smidigt
Allt gick smidigt, super hjälpsamma på telefon också
Lurad?
Hade varit trevligt att faktiskt få det man beställt. Samt att företaget svarar på e-mail och telefonsamtal men så är ej fallet.
Ser ju här i recensionerna också att de klipper in ett standardsvar till alla som lämnat kritik. Nä, riktigt uselt.
Varning för bluff företag
Ingen svarar på mail eller telefon efter utebliven leverans. Efter omdöme vekar det svaras med en standard ursäkt. Kommer att anmälas.
Supernöjd med Inox Storkök AB
Supernöjd med Inox Storkök AB! Proffsig och trevlig personal snabb leverans och riktigt hög kvalitet på utrustningen. Allt fungerade smidigt från start till mål. Rekommenderas starkt!

Odpowiedź od Innox Storkök AB
Som andra har jag fått orderbekräftelse…
Som andra har jag fått orderbekräftelse men inga varor. De svarar inte på mejl eller på telefon.

Anmäler till ARN nu
Anmäler till ARN nu. Inget svar på mail eller telefon. Inga varor har kommit som beställdes för 2 veckor sedan.

Jag beställde en Pizzaväska 251216
Jag beställde en Pizzaväska 251216 jag fick en bekräftelse på ordern. Men sedan har det inte kommit någon leverans. Jag har skicka mail flera gånger utan att få några svar. Det är ingen som svara om man ringer till dem. Inget seriöst företag, beställ inget av dem.

Går ej att nå!!!!!!
Beställde för att det stod snabb leverans. Men när tiden gick och min order inte ens behandlades, så försökte jag nå dem för att avbeställa. Fyllde i i formuläret på deras sida. Mailade flera gånger och försökte nå dem via telefon. Inget svar. Skrev att jag ville ha bekräftelse på min avbeställning.
Men senare så skickade dem ändå ordern. Jag har förgäves försökt nå dem och tala om min besvikelse.
Så varning för detta oseriösa företag!

Har gjort beställning för 3v sen
Har gjort beställning för 3v sen, inget svar på varken mail eller telefon.

Odpowiedź od Innox Storkök AB
Köp inte ifrån denna hemsidan
Vi har beställt 4st gas ifrån hendi men har fått alpentech sort och att datument har gått ut...
Vi har ringt men ingen har svarat...
Vilka idioter jag vill medela till er alla som beställer tänk på att dom lurar kunder och aldrig svara när man ringer eller skickat mail.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.