Jag har testat många webbhotell genom åren, men Inleed sticker verkligen ut. Supporten är otroligt snabb, trevlig och lösningsorienterad, varje gång jag haft problem har jag fått hjälp nästan direkt.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag köper domän & webbhotell från Inleed och från första interaktionen har allt fungerat över förväntan. Verktygen man får tillgång till för att adminstrera sina tjänster är enkla att använda och be... Zobacz więcej
Inleed sticker ut som en liten spelare som inte bara konkurrerar med väldigt bra priser utan även med suverän support som svarar direkt. Att deras tjänster har en väldigt hög tillgänglighet är ännu... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Inleed – Kvalitetshosting med breda tjänster, inklusive webbhotell, VPS, dedikerade servrar och co-location. Exceptionell kundservice och transparenta priser.
Dane kontaktowe
Ovabacksgattu 10, 793 70, Tällberg, Szwecja
- +46851970666
- support@inleed.com
- inleed.se
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Tack Linus för grym support!
Helpful, patient, and reliable – smooth move and great support throughout
Great experience with Inleed from day one. They have been extremely helpful and patient, explaining everything clearly for a non-expert and making the whole process easy to understand. Very smooth transition guaranteed!
They supported me with moving my domain, web hosting, and email, and guided me on what was needed to rebuild my website. What really stands out is their availability: support seven days a week via chat, with consistently kind, professional, and responsive help. The response times and service availability promised have truly been delivered, with no surprises.
Pricing was also a key reason for choosing Inleed, and so far it has been an excellent decision. Highly recommended. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk kundservice!
Fantastisk kundservice, extremt hjälpsam och kunnig personal som verkligen vet vad de håller på med. Har verkligen inte något negativt att säga om Inleed, tvärtom! Har aldrig varit med om ett bättre förtag som levererar webbtjänster i världsklass! Stort tack till er! Med vänlig hälsning, en riktig nöjd kund!
Very smooth domain handling with the…
Very smooth domain handling with the usage of electronic signatures
Alltid snabb och bra hjälp
Alltid snabb och bra hjälp, dessutom trevliga:-)
Jag var kund hos One i 11 år
Jag var kund hos One i 11 år, men har nyligen bytt till Inleed – och för mig har det varit en enorm förbättring. I efterhand känner jag att jag lagt både tid och pengar på One utan att få det bemötande jag förväntade mig.
Bakgrunden är att några personer publicerade grovt nedsättande och enligt min uppfattning falska påståenden om mig och mitt företag på en blogg som ligger hos One. För att bemöta detta beskrev jag på min egen hemsida vad som hänt. Enligt min tolkning följde jag One:s villkor, men trots det vägrade de agera mot bloggen – samtidigt som min egen hemsida stängdes ner.
Det som gjorde mig särskilt frustrerad var att abuseteamet uppgav att de behövde ett domstolsbeslut för att kunna ingripa mot bloggen, men min sida stängdes ner utan något sådant beslut från den som anmälde mig. När jag frågade om de hade krävt ett domstolsbeslut i mitt fall fick jag inget tydligt svar, utan bara kommentaren: "Vi kan inte kräva det, gör vad du vill. När du har ett beslut så kan vi titta på det."
Jag tog skärmdumpar och sparade text och annan dokumentation från bloggen, men upplevde att abuseteamet ändå vägrade agera. För mig kändes hanteringen både oprofessionell och orimlig. När jag försökte gå vidare till chefer inom företaget upplevde jag att även de avfärdade ärendet och hänvisade tillbaka till abuseteamet utan att ta ansvar.
Till slut fick jag nog och bytte till Inleed. Där har jag upplevt ett betydligt bättre bemötande, mer professionalism och en helt annan nivå av kundfokus. Jag är oerhört tacksam över bytet.
Baserat på mina egna erfarenheter rekommenderar jag alla som funderar på sin nuvarande leverantör att överväga om One är rätt val, och för min del har Inleed varit ett mycket bättre alternativ.
Den absolut bästa leverantören jag haft – oslagbar service!
Jag har varit kund hos flera olika leverantörer genom åren, men Inleed är utan tvekan den bästa. De har väldigt rimliga priser för den produkt man får, men det som verkligen sticker ut är deras kundtjänst.
De svarar extremt snabbt på mail (ofta inom minuter!) och är alltid lösningsorienterade och trevliga att ha att göra med. Det känns tryggt att veta att hjälpen är nära om något skulle krångla.
Kan varmt rekommenderas om man vill ha en stabil tjänst och förstklassig support.
Absolutely amazing service!
Absolutely amazing service! These guys know exactly how to satisfy their customers. I really do recommend Inleed for anyone looking for reliable and top-tier hosting. Five stars from me!
Nöjd med Inleed!
Ett mycket bra och pålitligt webbhotell. Mycket kompetent helpdesk med korta väntetider! Fixade direkt mina problem. Jag är 300 % nöjd med Inleed.
Bra tjänster till humana priser
Bra tjänster till humana priser. Jag har anlitat Inleed för hosting av mina tio webbplatser under många års tid och är mycket nöjd. Supporten är outstanding.
Ruskigt bra leverantör
Ruskigt bra leverantör. jag hade endast bredband. Men aldrig någonsin förr har jag blivit sedd av en leverantör förr som hos Inleed.
Sjukt snabb kundservice och aldrig några riktiga fel hos dem. Endast min egen utrustning.
Var tvungen att avsluta hos dem då min hyresvärd ändrade sina avtal...
Haft tjänster här i flera år, rekommenderas!
Haft tjänster här i flera år (domäner och webbhotell) och det bara fungerar, rimliga priser är det också.
Behövde nyss hjälp med att ändra fakturauppgifter för en av mina tjänster, det tog inte ens 3 sekunder innan de svarade i telefon och löste problemet.
Rekommenderas varmt, extra tack till Fredrik som gav snabb och trevlig hjälp!
Mycket bra bemötande och enastående support!
Är ny kund hos Inleed. Beställde ett Microsoft 365-paket och Inleed var snabba på att hjälpa mig att komma igång. Supporten är enastående!
Fick hjälp sen en lördagkväll
Fick hjälp med att få igång internet en lördagkväll, superbra respons på allt! Bättre än så blir det inte!
Vi har varit kunder hos Inleed i snart…
Vi har varit kunder hos Inleed i snart 4 år, och aldrig tvekat på att byta. Otrolig support, sjukt kunniga och snabba, flertalet gånger har jag uppmuntrat att ta gå hem för dagen, för gänget sover aldrig. Vi har testat flertalet av leverantörerna i Sverige och Inleed är absolut bäst och trevligast! 11/10 alla dagar i veckan 👏
Fantastisk service och support!
Jag är otroligt imponerad av detta webbhotell. Servicen håller toppklass och supporten är snabb, kunnig och alltid hjälpsam. Varje gång jag har behövt assistans har jag fått tydliga svar och lösningar direkt. De går verkligen den extra milen för sina kunder.
Stabil drift, smidig hantering och en kundupplevelse som överträffar alla förväntningar.
Rekommenderas starkt!
Grym och snabb support
Grym och snabb support, samt bra tjänster!
Rekommenderar starkt.
WOW KÄNSLA
Jag måste säga att upplevelsen jag har fått från Inleed är verkligen fantastisk! De hjälper mig som företagare med alla mina behov och alla mina frågor. Fantastisk service, kunskap ja allt man kan önska sig!
Fantastisk support från Linus på…
Fantastisk support från Linus på Inleed! Fick hjälp direkt och problemet löstes snabbt och smidigt. Proffsigt bemötande – kunde inte varit nöjdare. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk support och riktigt bra webbhotell!
Jag är supernöjd med Inleed! Deras support är alltid snabb, hjälpsam och väldigt professionell. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill att allt ska fungera så smidigt som möjligt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha stabil och personlig webbhotellstjänst!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.