Een probleem met mijn printer werd…
Een probleem met mijn printer werd razendsnel opgelost. Verder snelle levering van cartridges en goede prijs. Volgende bestellingen doe ik vanaf nu bij de Inktsjop.
Voordelige inkt cartridges, toner's & meer
Holandia
Huismerk HP cartridges gekocht. Bij installatie werd een probleem gemeld bij 1cartridge. Dit werd dezelfde dag door Inktsjop opgelost. Prima service en scherpe prijs. Waar kom je dit nog tegen.
Heeft logo's op de website staan van VISA, Mastercard en PayPal, maar bij het afrekenen kan je alleen kiezen voor iDeal of Klarna (tegen bijbetaling). Vreemd.

Odpowiedź od Inktsjop
inktsjop verkoop prima werkende cartridges voor een goede prijs
..heb hier meer gekocht voor mijn Epson printer.supersnelle levering ook

Odpowiedź od Inktsjop
Dit was een eenvoudige bestelling. Ik wist precies welke cartridge ik nodig had. En dan is het een kwestie van 'googelen' welk bedrijf de goedkoopste is. (want online aankopen zijn met die torenhoge verzendkosten al duur genoeg) Heb je eenmaal een bedrijf gevonden dan kan er niet veel mis gaan. Of er moet iets fout gaan in de verzending maar daar kan het orderbedrijf weinig aan doen. In dit geval waren er geen problemen; zowel voor het bedrijf als de verzender; dus vandaar 5 sterren.

Odpowiedź od Inktsjop
Service is erg goed! Er ging iets fout wat altijd kan gebeuren, maar zeer snelle reactie en zeer goed oplossing !
Altijd bereikbaar.De allerbeste prijs/kwaliteit.
Er is altijd een oplossing mocht er iets zijn...
bedankt.