Pakket na 15 dagen niet geleverd
Pakket na 15 dagen niet geleverd. Problemen bij PostNL.
Update. Vandaag krijg het pakket aan.
Nu nog de inkt testen.
Inktknaller is een webshop die vooral gericht is om printen betaalbaar te maken. Door zowel originele als Huismerk inktcartridges en toners aan te bieden. Maar ook alles voor (thuis) kantoor hebben wij een ruim assortiment
Holandia
Pakket na 15 dagen niet geleverd. Problemen bij PostNL.
Update. Vandaag krijg het pakket aan.
Nu nog de inkt testen.
Pakket verloren bij PostNL, PostNL weigert een onderzoek op te starten en Inktknaller wacht op retour pakket. Kortom doorgestuurd naar rechtbank...
was altijd goed,nu 14 dgn over bestelling,2x moeten mailen was bij post nl fout gegaan zeggen ze maar zelf deden ze niets,volgende keer elders bestellen en hopen op betere service want dit is niks
Wat een ongelooflijk slechte service.
Vooral de poeha over hoelang Marcel al wel niet in t vak zit! Lekker belangrijk als je slechte kwaliteit inkt verkoopt!
Vooral maar foto’s vragen en slechte onderbouwing van antwoorden op de mail.
Zal vooral hier niet bestellen!!
Canon Compatible cartridges gekocht. Helaas gaf de printer aan deze niet te herkennen.
Contact gezocht met inktknaller. Ik moest foto's maken van de cartridges en mailen via wattsap.
Gebeld en moest wederom foto"s maken. Aangegeven om de cartriges op te sturen vonden zij niet nodig. Lang verhaal kort te maken zij hebben de cartridges niet opnieuw met goede chips opgestuurd.
Zeeeer slechte services.
Na een snelle levering bleken helaas in ieder geval 2 van de 5 inktcartridges een verkeerde kleur inkt te bevatten. Ik heb een aantal keren hierover geprobeerd contact te zoeken, in de hoop nog de juiste kleuren te ontvangen. Helaas krijg ik geen reactie meer. Het bedrijf levert dus geen/ een slechte service!
Nu uiteindelijk nieuwe toners ontvangen (blijkbaar vernieuwde versies) volledig onder garantie en deze werken voorlopig wel perfect. Het heeft lang geduurd, maar nu toch wel opgelost, waarvoor DANK !!
Indien de volgende bestelling correct verloopt dan kunnen er misschien weel 4 of 5 sterren verdiend worden.
KOOP HIER GEEN TONERS. WERKEN NIET OF SLECHTS SPORADISCH. ER WORDT TROUWENS GEEN ENKELE SERVICE GEGEVEN, DAAR ER EEN OPLOSSING IS DOOR NIEUWE CHIPS OP TE STUREN, MAAR ZE WEIGEREN. DUS AL WEKEN AANMODDEREN !!!
Ik bestel al jaren inktpatronen bij de Inktknaller en ben er erg tevreden mee. Je wordt telefonisch goed geinformeerd en de bestelling wordt snel geleverd!
Waardeloze cardrigdes na reinigen half leeg
Behulpzaam bedrijf!
- Ik had voor mijn printer inkt besteld, via de mail werd ik door Inktknaller benaderd dat ik de verkeerde inkt had besteld voor mijn type machine. Fijn dat er wordt meegedacht! Getuigd van goede klantenservice!
- Bedrijf heeft plat gelegen vanwege besmetting met corona.. Omdat de levertijd in dit geval veel groter was dan normaal, is hier een zeer royale compensatie voor geweest!
Nadat ik een verkeerd artikel geleverd had gekregen, heeft Inktknaller dit direct adequaat opgelost. De volgende dag had ik het juiste artikel in huis en zonder extra kosten. Hulde, zo hoort het.
Al vaker besteld bij de inktknaller. Naam doet wat minder betrouwbaar aan, maar in het echt is het is voordelige én snelle leverancier. Huismerk voldoet uitstekend voor mijn Oki laserprinter.
Laatste bestelling vrijdagmiddag rond 14 uur gedaan, zaterdagochtend rond 10 uur in huis!
Supersnelle levering.
9 februari 's-avonds besteld, 11 februari al geleverd, ondanks corona.
Dit was voor mij de tweede keer. Nu zelfs goedkoper.
De inktcartridges van de eerste keer waren prima bevallen. Ik ga er vanuit dat het nu ook zo is.
It is not only bad ink but the client service as worse as the ink.
Mijn bestelling was vertraagd door slechte service van PostNL! Ik heb contact opgenomen met het bedrijf! De klantenservice heeft meteen actie ondernomen om mij te helpen!
Hoewel vertraging was veroorzaakt door PostNL ter compensatie heeft Inktknaller Mijn bestelling opnieuw opgestuurd geheel gratis! Bedrijft reageert snel en belt altijd terug! Ik geef inktknaller een warme douche!
Super service!
Zeer snelle levering.
Snelle reactie bij contactopnemen via de website.
Meestal de goedkoopste.
Ik heb een keer een toner set voor mijn HP color laser gekocht, maar daarvan een van de kleuren pas langer dan een jaar na de aanschaf geinstalleerd. Deze bleek niet te werken. Ik heb na contactopname de toner teruggestuurd en kreeg zonder enig probleem een vervangende toner. Zowel de niet werkende als de vervangende waren van hun huismerk. De nieuwe werkte weer uitstekend.
Ik geef een hele grote pluim aan zo'n service! De meeste winkels zouden moeilijk doen na zo'n lange tijd!
Heel erg bedankt voor uw service en excuus voor deze late review!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.