Toppenbra upplägg för att handla bra begagnat bekvämt. Fint att kunna sortera och filtrera på olika kategorier, storlek och skick. Oftast mycket snabb och smidig leverans.
Zobacz, co mówią recenzenci
Alltid jättefina kläder och skor. Deras beskrivningar stämmer alltid. Ser ut som nytt oftast fast att det är secondhand. För en helt annan peng än om man skulle handlat nyproducerat. Är jättenöjd verk... Zobacz więcej
Har handlat - och även skickat in kläder - till Inimini flera gr och alltid varit så nöjd! Det kommer hem fint paketerat och ihopvikt, och det i princip nytt ut! Och detta för ett betydligt lägre pris... Zobacz więcej
Roliga kläder på hemsidan. Gjorde beställning på tre plagg varav ett inte stämde överens med storlek på lappen. Men Inimini svarade otroligt snabbt på mitt mail, återbetalade pengarna och bad om ursäk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!
Dane kontaktowe
Sallerupsvägen 140c, 21228, Malmö, Szwecja
- 0735141373
- hej@minikit.se
- inimini.se
Möjligen världens bästa tjänst
Är så glad och tacksam att ha fått denna hjälpen med att rensa ut barnens kläder - plagg som nu dessutom kan glädja någon annan. Snacka om win-win-win. Fantastisk service från dörr till dörr och betalning via Swish. Rekommenderas varmt!
Superfina plagg och jättebra service!
Shoppa begagnat smidigt!
Så smidigt att beställa kläder i lugn o ro till barnen! Tydligt beskrivet om skicket på plaggen/skorna och ev skador/fläckar. Har beställt online sen start! Så nöjd! Snabb leverans!
Fantastiska Inimini
Har handlat på Inimini de senaste 3 åren och är så glad att jag upptäckte denna hemsida med seconhandkläder för barn. Under de här åren har jag kunnat köpa massa fina barnkläder till mycket bra kvalité och pris. Jag har alltid fått hem klädpaketen på bara några dagar, har det varit något fel på plaggen jag handlat kommer det snabbt ett meddelande om detta och återbetalning sker på en gång.
Kommer verkligen sakna att handla här när dottern vuxit ur sista storleken som finns på Inimimi.
Har rekomenderar Inimini till till många,vänner och kollega genom åren.
Alltid snabb leverans och bra bemötande…
Alltid snabb leverans och bra bemötande på kundtjänst. Kläderna lever upp till beskrivningarna. Jag är en återkommande nöjd kund!
Blir alltid lika nöjd 🥰
Blir alltid lika nöjd efter mina köp på inimini. Beskrivningen på plaggen stämmer väl överrens med verkligheten. Fina skick och stor variation av kläder/skor etc. Har även fått snabba svar vid frågor och god hjälp när jag vänt mig till er. Tack!!
Kläderna har motsvarat eller varit…
Kläderna har motsvarat eller varit bättre skick än beskrivet. Trevligt och uppriktigt bemötande från företaget.
Genialiskt!
Enkelt, snabbt, fräscht! Jag köper nästan alla mina barnkläder hos inimini.
Är som att handla kläder på en vanlig…
Är som att handla kläder på en vanlig nätbutik, kan välja kläder utifrån stil som jag tycker om, matchande plagg eller om jag vill välja enstaka plagg. Lätt att välja storlek som jag letar efter. Jag har varit missnöjd över ett par gummistövlar jag köpte annars har jag varit helnöjd och kommer fortsätta handla mina barnkläder där.
Ett fantastiskt sätt att köpa begagnade kläder
Ett fantastiskt sätt att köpa fina begagnade kläder till ett bra pris! Levereras snabbt och kläderna är snyggt vikta med ett litet personligt meddelande.
Fin kvalité och superbra service!
Superbra service och kvalitén samt storleken på kläderna motsvarar beskrivningen i annonsen. De få gånger jag behövt kontakta dem angående något så har de alltid svarat snabbt och hjälpt till.
Är en återkommande kund och kommer fortsätta vara det då kläderna är prisvärda sett till kvalitet!
Pålitlig
Alltid snabb leverans och varornas skick stämmer överens med beskrivning och bild.
Jag har handlat på Inimini många gånger dem senaste 3 åren. Det är alltid stället jag tittar först när barnen ska ha nya kläder.
Möjlighet att hitta fantastiska kläder…
Möjlighet att hitta fantastiska kläder till förmånliga priser. En del i nyskick andra i fint begagnat skick. Alltid snabb leverans.
Bra för plånboken, bra för miljön.
Inimini har aldrig gjort mig besviken
Inimini har aldrig gjort mig besviken. Kläderna har varit i fint skick, snabba leveranser och bra dialog! Jag kan verkligen rekommendera att handla här. Aktörer som Inimini är så viktiga för omställningen som krävs för hur vi konsumerar kläder. Heja heja!
Roligt att handla hos Inimini
Att handla hos Inimini är alltid en inspirerande och rolig upplevelse! Jag har fått prisvärda secondhand kläder till min bebis av hög kvalitet, och det märks att de är noggrant utvalda och väl omhändertagna. Servicen är personlig och engagerad, vilket gör varje köp ännu mer uppskattat. Och dessutom är leveransen snabb – en stor bonus! Rekommenderas varmt!
Riktigt bra second handbutik för barnkläder
Köper nästan alla 3 barnens kläder härifrån och är verkligen jättenöjd med kvalitet, utbud, kundservice och leverans (får ofta min beställning nästa dag eller 2 dagar senare). Det märks att de är måna om sina kunder när man till exempel får ett mail efter en beställning att de sett att kvalitetsmärkningen de satte på en vara visade sig vara fel och att de sen frågar om man vill ta bort varan från beställningen eller om de ska skicka med den gratis ändå. Då har man ett fint kundtänk.
Har även skickat in kläder till dem, vilket gick väldigt smidigt. Visst hade man kunnat lägga ut kläderna själv för att sälja på egen hand och kanske fått mer för varje plagg, men det kräver mycket tid och energi från en själv. Väldigt skönt enligt mig när man bara kunde hiva ner alla kläder i påsar och få de upphämtade utan att behöva sortera och gå igenom varje plagg.
Fint och bra initiativ, borde finnas fler butiker som eran. Hade kunnat ge mer stjärnor om det fanns :)
Bästa hemsidan för secondhand!
Enkelt och supersmidigt att köpa barnkläder. Hela upplägget med olika kit och kategorier gör upplevelsen även rolig! Bra att allt är markerat i vilket skick det är i. Alla beställningar har alltid varit toppen och man märker av att kläderna hanteras med kärlek.
Toppenbutik!
Bra produkter, beskrivningar och kategorier! Alltid ett trevligt bemötande och hjälpsamma!
Alltid snabb leverans och fint skick på…
Alltid snabb leverans och fint skick på de kläder jag beställt. Har varit en återkommande kund i flera år.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.