Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... Zobacz więcej

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Inges køreskole…

Jeg kan varmt anbefale Inges køreskole jeg havde både Per som teori og kørelærer og han lærte tingene på en nem og forståelig måde, han skaffede også en køreprøve en uge efter jeg bestod teoriprøven og det gjorde jeg fik det før jul og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil helt klart mene at Inges køreskole er en rigtig god køreskole de havde styr på tingene og man følte at man blev hørt hvis man spurgte om noget.

21 grudnia 2024

Per og julie

Godt forløb med Julie som teorilærer. Hun gjorde det hele meget nemt at forstå og bestod i første teori i første omgang.

Dejlige køreture med Per, med godt humør og tilpassede sig til mit skema og hentede mig på arbejde, hvis der var brug for det. Bestod i første omgang.

13 grudnia 2024

Kørekort

Inges Køreskole kan kun varmt anbefales, min datter gik hos Allan både til teori og kørte også hos ham, han er en frisk mand med gang i, er man i hans selskab, er det ikke kedeligt.
Hun fik sit kørekort på under 3 måneder.

Det kan kun blive til 5 STORE ⭐️ fra os - fantastisk forløb.

12 grudnia 2024

Kørekort (Per)

Jeg er super glad for mit forløb hos Inges køreskole, hvor jeg havde Allan som teorilærer og Per som kørelærer. Per var hyggelig at køre rundt med og super til at lære fra sig på en forståelig måde. Han hjalp mig med at bestå uden problemer og kan varmt anbefale Inges køreskole

8 grudnia 2024

Super forløb (per+allan)

Super forløb (per+allan)
Hele kommunikationen ved Inges køreskole fungerede utroligt godt. Jeg havde Allan som teorilærer, som gjorde det godt og gjorde undervisning interesant. Efterfølgende fik jeg Per som kører lærer - hvor alt forløb rigtigt godt, god kommunikation, god undervisning og en rar person at køre med. Per fandt køreprøve til mig allerede efter en uge, og jeg bestod begge prøver i første forsøg.

4 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Junaid var en fantastisk lærer

Kan varmt anbefale Inges køreskole. Havde Junaid som både teori- og kørelærer, han var imødekommende og sjov at have, han gjorde så jeg følte mig sikker på vejen. Hans undervisning gjorde at jeg bestod både teori- og køreprøven første gang!

27 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Mega fed køreskole. (Per+Allan)

Inges Køreskole er vildt god, og jeg kan klart anbefale den til alle, der skal tage kørekort! Teoriundervisningen med Allan var både spændende og nem at følge med i. Per, min kørelærer, gjorde det virkelig fedt at lære at køre, og det hele føltes trygt og overskueligt. Alt i alt en virkelig god oplevelse, som jeg er super taknemmelig for!

20 listopada 2024

Allan er manden

Jeg kan varmt anbefale Inges køreskole. Allan var fantastisk som kørelærer og turene var aldrig kedelige. Julie til teori var også super god og meget konkret i hendes undervisning.

19 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Super skøn køreskole med de bedste lærere

Fantastisk køreskole, takket være mine lærere, Per og Allan, kom jeg igennem både teori og køreprøve i første hug :) Jeg havde Allan som teorilærer, og han var simpelthen skøn. Undervisningen var aldrig kedelig på grund af ham - masser af god energi og humor, og så var han generelt bare god til at få alle med i undervisningen.
Som kørelærer kan jeg varmt anbefale Per, som altid var utrolig imødekommende, forstående og down-to-earth. Køretimerne med Per var altid mega chill, og han var god til at balancere køretimerne efter ens behov (god til at mærke ens overskud).
Overall, så har jeg kun haft gode oplevelser med Inges Køreskole :)

3 lipca 2024

Kæmpe anbefaling!

Jeg kan varmt anbefale Inges Køreskole!
Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes helt klart den fantastiske undervisning, jeg har fået.
Allan, min kørelærer, var uden tvivl den bedste – han var tålmodig, dygtig og gjorde altid undervisningen både sjov og lærerig.
Julie, min teorilærer, var også fantastisk; hun var super sød og formåede virkelig at gøre teoriundervisningen interessant.
Vibeke der stod for det lidt mere praktiske på kontoret, var altid klar til at hjælpe, hvis der var noget man manglede eller hvis der var spørgsmål.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

14 września 2023
Oceniono na 5 z 5

vil klart anbefale Junaid som kørelærer!

Mit forløb på inges køreskole har været rart, hurtigt og overskueligt. Jeg havde Per i teori og han var god til at lærer fra sig og sikre at os elever nok skulle komme hurtigt og nemt igennem teoriprøven. Som kørelærer havde jeg Junaid. Ham kan jeg helt klart anbefale! han er god til at læse eleven og indrette sig efter hvordan eleven har det, så man føler sig 100% tryg i trafikken. han er rolig, meget imødekommende og han gør alt, hvad han kan for at finde en køreprøve uden for lang vente tid.

6 sierpnia 2024

God køreskole

God køreskole
Nemt at følge med. Gode og hjælpsomme lærere. Jeg havde Per som kørelærer, og han var super til at forklare og forstår ens spørgsmål. Og så var han god til at man fik det sjovt i bilen. Per får også kørerprøverne på rekordtid. Kan varmt anbefale Per.

6 sierpnia 2024

Mega fed køreskole

Mega fed køreskole, søde lærer og godt program til gode priser.
Jeg havde Junaid og var mega glad for ham og hans undervisning, han er fantastisk imødekommende men god humor og fed energi, han er mega god til at lærer fra sig og holde god hånd om eleven.
Jeg har været mega glad for Inges køreskole og lærerne, jeg anbefaler klart Inges køreskole til alt og alle!!

2 sierpnia 2024

Fed køreskole

Syntes det her er den perfekte køreskole. Hvis man skal have en Kørelære skal man vælge Junaid virkelig sjov gut det var fedt at køre rundt med ham og snakke. Havde heller aldrig nogle problemer alle er forstående og er klar til at hjælpe Junaid lagde ends ud for en køreprøve til mig så jeg kunne komme til køreprøve tidligere

1 sierpnia 2024

Varmeste anbefalinger

Jeg ville gerne give Inges køreskole de varmeste anbefalinger.
Min oplevelse her har været helt igennem positiv fra start til slut.

29 lipca 2024

Varmeste kørelærer Junaid,

Jeg har haft den bedste oplevelse med Junaid som min kørelærer. Han er ikke bare en god kørelærer, han er den bedste! Junaid er utrolig dygtig til at finde hurtige prøver, hvilket virkelig hjælper med at fremskynde processen. Men det bedste ved Junaid er, at han formår at gøre kørslen sjov og lærerig på samme tid. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der leder efter en professionel og engageret kørelærer. 5 stjerner herfra!

25 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej