Dostałem sms o zablokowaniu karty. Sprawdziłem podany numer telefonu, zadzwoniłem. Po weryfikacji mojej tożsamości, podano mi powód zablokowania karty. I słusznie ją zablokowano: niechciana subskrypcj... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Utrudniaja kontakt ze soba
Utrudniaja kontakt ze soba. Powlaczali sobie te AI na infolini i nie dosc ze dziala to powoli to jeszcze laczy nieprawidlowo i pozniej kaza dzwonic heszcze raz. Zeby skorzystac z chata trzeba sie zalogowac a ja nie mam aktywnego konta zeby sie zalogowac. Tragedia. A jak juz sie dodzwonilem to mi powiedzieli ze musze isc do oddzialu po to zeby mogli mi odblokowac stare konto ktore bylo zamkniete przez nich z powodu braku aktywnosci, jak narazie stracilem przez nich 2h mojego cennego życia.
Bankowość internetowa w ING .
Bankowość internetowa w ING to sama przyjemność, stosuję ją od ok. 18 lat, odzwyczaiłem się od stania w kolejkach na poczcie, wszystko i bez żadnych trudności załatwiam w bankowości internetowej, zakupy opłacam telefonem, jestem zauroczony tymi możliwościami oraz dbałością banku, żeby wszystkie transakcje oraz nasze konta były bezpieczne.
Najlepszy bank!Łatwa obsługa konta…
Najlepszy bank!Łatwa obsługa konta internetowego,w razie potrzeby szybki kontakt z pracownikiem.Mam konto już kilkanaście lat i jestem bardzo zadowolona.
Miła atmosfera,super sympatyczna…
Miła atmosfera,super sympatyczna doradczyni,przejrzysta i dobrze dzialająca aplikacja,korzystne oprocentowanie.Polecam wszystkim.
Najlepszy bank dla mnie .
Najlepszy bank dla mnie .. doceniam przejrzystość strony
po prostu współpraca z bankiem śląskim…
po prostu współpraca z bankiem śląskim to bajka
Problem ze zgłoszeniem połknięcia karty przez bankomat
Po połknięciu karty przez bankomat z trudem przebiłem się przez Waszego bota, który po usłyszeniu, jaki mam problem, zapytał mnie czy jestem zainteresowany kredytem hipotecznym, Brak słów i szkoda nerwów,
W końcu po długim oczekiwaniu i dotarciu do konsultantki, mogłem przedstawić mój problem. Na szczęście tym razem otrzymałem wskazówki, jak problem zostanie rozwiązany
Szybki i rewelacyjny kontakt z…
Szybki i rewelacyjny kontakt z infolinią. Intuicyjna strona banku, bardzo czytelna, świetnie rozplanowana.
Od kiedy przeszedłem do ing mam…
Od kiedy przeszedłem do ing mam nareszcie normalny bank jakości Europy. Dobre rrso na kredytach i mega intuicyjna aplikacja
Aplikacja działa sprawnie
Aplikacja działa sprawnie, obsługa klienta bez zastrzeżeń
Jestem już z ING 17 lat
Jestem już z ING 17 lat. Jestem bardzo zadowolony, chociaż po drodze było parę zakrętów. Aplikacji rzadko używam, ale bywa przydatna np.: w drodze, w płaceniu telefonem, potwierdzaniu etc. Mam czasami problemy, aby znaleźć w niej płatność Blikiem, ale chyba wynika to z mojego małego obycia. Z drugiej strony, uważam, że to, co ważne powinno być zawsze na wierzchu. Bank ma dobre zabezpieczenie. Transakcje większych sum potwierdzam w aplikacji.
Załatwianie Spraw
ok. 20 lat jako klient Banku ING, zawsze kompetentne podejście pracownika Banku do przedstawianych spraw z którymi przychodzę, życzliwość, normalność w komunikacji z klientem, miła atmosfera i uśmiech to co jest na porządku dziennym Miłych Pan Banku ING, Polecam z Całego Serca BANK ING w Dąbrowie Górniczej przy ul Porozumienia Dąbrowskiego 1980
Stały Klient Adam SKORUPA
Szybka obsługa w placówce bankowej.
Bank ciągle zmienia swoje…
Bank ciągle zmienia swoje ustawienia.Nie dawno nie mogłem odszukać gdzie jest zrób przelew i jak mogę się bezpiecznie wylogować.Na szczęście wrócono do dawnych ustawień.Ale trzeba dalej gonić króliczka,więc trzeba maksymalnie utrudnić logowanie przez wyłączenie pustych pól na logowanie swojego hasła i zastąpić to przez trzy możliwości do logowania,które przeszkadzają użytkownikowi.Ale informatycy banku ciągle muszą wszystko zmieniać. ustawienia. ,
Świetnie działa bankowanie on-line
Świetnie działa bankowanie on-line. Zarówno dokonywanie transakcji płatniczych jak i uzyskanie pożyczki w razie potrzeby. Obecnie łatwo nawigować po stronie i odnajdywać niezbędne informacje. Nie przydzieliłam pięciu gwiazdek ze względu na AI w biurze obsługi klienta ( Inga jest irytująca i niekompetentna, ponadto wolę kontakt z żywym człowiekiem,). Jeśli ktoś dzwoni już do banku to ma pytania, na które maszyna najczęściej nie odpowie. A to co bot może powiedzieć, mogę sama odczytać na stronie banku:) Ponadto w moim mieście jest zbyt mało niepłatnych bankomatów. A jednak jeszcze dość często trzeba korzystać z gotówki. Ale... jestem z Wami już chyba ponad 30 lat , obecne konto od lat 15:) a to o czymś świadczy :)
bardzo intuicyjna aplikacja
Wahałem się między 3 a 4 gwiazdkami
Wahałem się między 3 a 4 gwiazdkami. Powód??? Było świetnie a jestem z ING od początku kiedy był BS. Likwidacja placówek wprowadziło wiele utrudnień a nie wszystko można załatwić on-line.
Najlepszy bank z prostą obsługą
Chociaż jestem emerytką, nie mam problemu z logowaniem się do bankowości internetowej i korzystania głównie z przelewów, ale nie tylko
Jestem klientem banku od 30 lat
Jestem klientem banku od 30 lat. Najpierw jako VIP teraz ViP w innym banku. Jako jeden z pierwszych w oddziale zakładałem bankowość internetową. Dzisiaj po spłacie ostatniej raty kredytu zmienię bank. Powodem jest pogorszenie jakości usług oraz ciągła próba zmuszania mnie do dodatkowych usług.