Infinity Capital Group Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I’ve been working with him as my trading coach for a while now, and what really stood out to me was how easy it was to reach him. I could call pretty much anytime and he actually picked up even on wee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik zit nu een aantal maanden bij Infinity en het bevalt me super goed. Ik heb bij meerdere partijen gezeten maar infinity onderscheidt zich echt in het stukje persoonlijke begeleiding, wanneer je erge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bij meerdere partijen gezeten. Daar vooral analyses en drukte gezien maar hier ook echt persoonlike aanpak. Strategie is simpel en begeleiding is top

Oceniono na 4 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Kooperatywa dziennikarska

Napisane przez firmę

Bij Infinity Capital Group geloven we in een holistische benadering van trading en beleggen. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden we intensieve coaching en trainingen, zowel online als op ons kantoor. Ons team van deskundige mentoren staat klaar om je te begeleiden in het ontwikkelen van je vaardigheden, of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt. We richten ons niet alleen op de technische aspecten van trading, maar ook op mentale en fysieke gezondheid, zodat je als trader in topvorm kunt presteren. Onze hechte community biedt ondersteuning en inspiratie, en biedt jou de kans om door te groeien tot fonds trader. Bij Infinity draait het om meer dan alleen leren; het is een kans om te groeien in een omgeving waar teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Sluit je aan bij ons en ontdek wat Infinity Capital Group voor jou kan betekenen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Top service

Top service! Lekker gebruiksvriendelijk en de handelsrobots hebben me consistent winst opgeleverd. De klantenservice is ook uitstekend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare handelservaring.

20 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Sinds kort bezig, grote stappen door de uitleg!

Sinds kort ben ik bezig met traden, en al snel kwam ik Sven tegen. Ik kan niet genoeg lof uitspreken over zijn manier van uitleggen, de toewijding en vriendelijkheid vanuit de community!

Stap voor stap wordt het me duidelijker wat traden nu precies inhoudt. Ik kijk ernaar uit om meer te leren en wat geld opzij te kunnen zetten voor mezelf!

11 marca 2024

Een echte aanrader!

Op een hele duidelijke manier leer je om winstgevend te traden. Alles is heel overzichtelijk en als je vragen hebt worden ze door Sven snel en concreet beantwoord. Ik ben gestart met weinig kennis en het voelt nooit alsof ik 'domme' of te veel vragen stel. Door Infinity heb ik ook leuke contacten gelegd en hierdoor ook de motivatie gevonden om er in door te blijven groeien. Al met al, een echte aanrader!

7 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Sven en zijn team zijn oprecht…

Sven en zijn team zijn oprecht professionals en staan altijd klaar als ik vragen heb of begeleiding nodig heb. De live sessies zijn ontzettend waardevol, als je nog twijfelt raad ik je zeker aan om lid te worden

1 marca 2024

Goede begeleiding

Ik heb hier goede begeleiding mogen ontvangen! Alles van A tot Z duidelijk en overzichtelijk uitgelegd.

Oceniono na 4 z 5

Fijne lessen, betere community

Infinity heeft me veel geleerd over de “kunst” van traden. Ze hielpen me wanneer ik om hulp vroeg en hebben me fijne tips gegeven in de lessen. Naast de duidelijke lessen en handige tips heb ik er ook nog een erg fijn en nuttig netwerk kunnen leggen.

2 marca 2024

Sven is een toppertje

Oprecht een community waar ik het gevoel heb al veel langer van deel uit te maken dan werkelijk.
Sven is een topgozer die elke minuut van de dag klaarstaat om je domste vragen te beantwoorden. Iemand die er echt is om mensen te helpen en niet te vergelijken is met je mainstream guru internetsensatie dat zijn inkomen haalt uit een door chatgpt geschreven cursus.

Top community!

Een van de beste trading community's die ik ooit heb gezien. Sven staat altijd klaar om je te helpen en geeft je alle middelen en kennis om een succesvol trader te worden!

Oceniono na 5 z 5

Veruit de beste community waar ik deel…

Veruit de beste community waar ik deel van heb uitgemaakt. Ontzettend professioneel team en inhoud. Ook een geweldige plek om met andere te netwerken omdat iedereen dezelfde passies en visie deelt zoals trading en ondernemen. Ik kijk elke keer weer uit naar de live events, na 3 jaar te traden zonder winst laat deze community mij zien dat het echt eenvoud is wat ik nodig had om winstgevend te worden

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej