geweldig
ik heb binnen een korte tijd de perfecte baan gevonden een baan waar ik zelf eigenlijk naar opzoek was maar met de hulp van rick van induflex was dit snel geregeld en ook nog is snel ik had niet voor meer kunnen wensen top evaring
🚀 Wij zoeken technisch talent! 💪🔧 Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers! Ben jij een monteur, timmerman, lasser of schilder? Of heb jij andere technische skills die je graag wilt inzetten? Dan hebben wij dé baan voor jou! 👉 Geen ervaring, maar wel technisch aangelegd? Geen probleem! Wij bieden jou de kans om aan de slag te gaan en ervaring op te doen. 📩 Stuur een open sollicitatie of bel 071-4010845 en ontdek welke mogelijkheden wij voor jou hebben! 🔹 Diverse opdrachtgevers 🔹 Uitdagende projecten 🔹 Kansen voor iedereen met technisch talent Jouw toekomst in de techniek begint hier! 🚀🔨 #Vacature #Techniek #NieuweUitdaging #WijZoekenJou
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne ervaring zeer meedenkend en staan altijd voor je klaar om van alles te regelen
Al met al een super ervaring

Odpowiedź od Induflex Pd
Zoekt altijd gepaste werk voor je. Profesioneel, naadloos goede comunicatie.
Uitstekend bedrijf die je weer aan de slag brengt.
Duidelijk en meedenkend goede communicatie goed bedrijf om mee in zee te gaan, regelen de dingen voor je en reageren snel wanneer je een vraag hebt. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Odpowiedź od Induflex Pd
Echt goede mensen en communicatie tussen alle partijen, alles was en is efficiënt, snel, ter zake en op tijd. Bovendien was het gemakkelijk en snel om informatie te krijgen wanneer ik die nodig had. Plus Een shout-out naar Rick

Odpowiedź od Induflex Pd
Fijn en direct open contact, waarin goed naar je geluisterd wordt waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen of in verder wilt gaan. Rick is een echt persoon die naar je luistert en er ook voor je is en meedenkt over de keuzes. Nogmaals Rick dank je wel voor je inzet en dit fijne resultaat wat wij beide hebben gerealiseerd, tot snel voor het afgesproken bakkie wat we gaan doen. Groeten Michel

Odpowiedź od Induflex Pd
Weten wat je zoekt denken met je mee en houden je goed op de hoogte

Odpowiedź od Induflex Pd
Top bedrijf, korte lijntjes. Snel schakelen leuke banen.

Odpowiedź od Induflex Pd
Als ik wat vraag word ik direct geholpen en er word duidelijk gecommuniceerd!

Odpowiedź od Induflex Pd
Interflex zijn toppertjes. Ze nemen echt de energie in de moeite om wat voor je te betekenen. Ze gaat gewoon nog op zoek om je zo snel mogelijk van de bank af te krijgen. Ze zijn heel behulpzaam je kan ze altijd bereiken en ze staan serieus voor je klaar. Ik heb niks aan te brengen bij de toppers van induflex. Ze hebben meerdere positieve indruk gegeven en heb serieus niks meer aan te brengen dan dat ze top werk leveren. Ik ben dik tevreden over dit bedrijf

Odpowiedź od Induflex Pd
Super fijn en professioneel bedrijf om mee samen te werken!

Odpowiedź od Induflex Pd
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.