Oceniono na 5 z 5

Very quick responds to my questions. Pants delivered quite quick. My father 90 years old appreciated the pants. But he would have appreciated them even more if they would come with a zipper and but... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt et par bukser men desværre i forkert størrelse. Nemt at sende retur og har nu fået en lækker buks i rette størrelse og farve.

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Bukser i høj kvalitet. God pasform! Kunne dog godt ønske en model med større benvidde fra knæ og nedefter, så det bliver nemmere at påføre støttestrømper, uden at det er nødvendigt at tage bukserne af... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og problemfrit køb og hurtigt byt af julegave som viste sig at være alt for stor. Hurtig og god service. Dejligt med returlabel.

1. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

IN-CA handler om at gøre bukser af høj kvalitet tilgængelige for alle – baseret på grundlæggeren Carl D. Engels overbevisning om, at alle har ret til et par pæne bukser. Den overbevisning, der er drevet af en passion for innovative materialer og funktionelt design samt en stærk ambition om at gøre ubesværet stil nem for alle, er stadig grundlaget for vores virksomhed mere end fire generationer senere. Hos IN-CA er vi overbeviste om, at der ingen grund – hverken sygdom, alder eller funktionsnedsættelse – er til ikke at tage et par pæne bukser på.

4,7

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Bytning contra returnering

Jeg har modtaget for store bukser. Min fejl. Jeg har fået pengene retur. Ok hertil, men jeg har ikke fået nogen besked om hvorfor jeg ikke har fået et mindre par, som jeg har ønsket mig og har skrevet. Jeg har således ønsket en bytning ikke en returnering.Derfor ikke 5 stjerner

10 lipca 2024

Odpowiedź od IN-CA pants

Tak for anmeldelsen, trods vi ikke helt har levet op til hverken dine eller egne forventning. Normalt vil vi også blot ombytte i dit tilfælde, men tænker der må være sket en fejl/misforståelse. Kan se du, som du skriver, har fået pengene retur, så du skal desværre ind at ligge en ny ordre, og betale igen. Håber du stadig er interesseret, trods det ekstra besvær. Beklager fejlen.

Hilsen Jesper, kundeservice

særdeles god servise ved 0mbytning

meget fin betjening ved tilbage sendelse

11 kwietnia 2024

Odpowiedź od IN-CA pants

Tak for de 5 stjerner - godt at høre servicen er i top, selv ved tilbage sendelsen.

Hilsen Jesper, kundeservice

Oceniono na 3 z 5

Buksen --Skuffende kvalitet.

Hurtig levering.
Fin pakket.
Selve buksen er af skuffende kvalitet.
Prisen for høj.

18 lutego 2024

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse, trods du ikke finder kvaliteten tilfredsstillende. Jeg tør ikke sige om bukserne har en mangel eller hvad der gør du syntes kvaliteten er skuffende. Normalt er vores kunder meget tilfredse. Du her velkommen til at skrive til vores kundeservice: inca@f-engel.com og de vil kunne afhjælpe situationen. Måske med en ombytning eller returnering af ordren.

Jesper, INCA

Oceniono na 5 z 5

Overskuelig hjemmeside og lynhurtig…

Overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering

26 grudnia 2023

Odpowiedź od IN-CA pants

Kære Peder, tak for din ordre på vores shop - det er vi glade for. Håber også du bliver glad for dine nye bukser. Tak igen.

Go' dag

Hilsner fra Jesper, kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Modtog varen fin og beskyttet indpakket. Måtte desværre returnere varen af uforudsete grunde. Penge kom retur hurtigt. Super service.

11 grudnia 2023

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej