InBtweens.dk

Oceniono na 4 z 5

Fik varerne hurtigt, desværre var der noget sendt forkert, det sendte de straks til mig og pga. fejlen er jeg tilbudt 10 % på næste ordre.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Igen super service :-)

Mit tøj kom hurtigt og lige efter bogen. Dog havde jeg noget der skulle returneres, og der var sendt returseddel med.. Efter retur kom der en mail med en bekræftelse på at pengene gik retur og dagen efter var de på min konto igen.
Super service og en webside der fungere perfekt, og et godt bagland der har styr på sagerne.

12 tal. herfra. :-)

15 marca 2014

Igen en super handel:)

Igen en super handel. Utrolig flotte og smarte varer til gode priser.
Bestilte om i weekenden og allerede tirsdag havde jeg tøjet.
Super service.

28 listopada 2013

LÆKKERT

God, bedre og bedst. Vi fandt i hvert fald lige præcis den skjorte som datteren ville have. Så det kunne ikke være bedre :-)

17 listopada 2013

hurtig betjening gode vare

Fik varene meget hurtigt, gjorde opmærksom på at der var et problem på hjemmesiden i forhold til afhentning i døgnboksen. Fik pænt svar tilbage at det ville de gøre noget ved. Mine vare kom derefter i døgnboksen alligevel. Skønt.

23 września 2013

Min yndlingswebshop!

Mine piger og jeg finder altid, hvad vi søger hos InBtweens.dk. Stort udvalg af vores favorit mærker, super service og hurtig levering. Webshoppen er ligetil og særligt muligheden for at pigerne kan lave en ønskeseddel, som jeg kan bruge som inspiration, når jeg handler, er genial.
Vi giver shoppen vores bedste anbefaling.

27 sierpnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Farmand og søn shopped tøj perfekt!!! (for første gang:-)

Mikkel på 11 og jeg (far til Mikkel) havde fået carte blanc til at købe lidt ny lækker kvalitets garderobe, selvom fruen ikke var med.
Vi havde en super oplevelse i showroomet hos Inbtweens og resultatet blev absolut godkendt derhjemme, hvor lillebror Emil (8) også har fået nyt yndlingstøj.
Sådan bør fremtidens tøjformidling være, kvalitet og hjertevarm service til fornuftige priser.
Danske designere på flere af brandsene, præcis og etisk tilpasning til aldersgruppen. Anbefaling uden forbehold :-)

11 sierpnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Er du kræsen nethandler, kan du ROLIGT handle her!

Virkelig venlig og kompetent betjening .
Utrolig godt udvalg, fedt at de holder sig til relativt få mærker, men så til gengæld har nærmest alle styles i alle størrelser. Så behøver man ikke søge rundt i mange forskellige forskellige butikker, som måske nok har mange mærker men få af hver.

11 sierpnia 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej