Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Import af biler fra hele Europa på bestilling.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ghoster efter handel.

Vi handlede bil hos Peter. Det er Peters nummer der er oplyst på deres hjemmeside. Det er ham der styrer deres foretagende i Danmark.

Det man skal være opmærksom på er at når du først har handlet bilen så kan du ikke komme i kontakt med Peter igen.

De få gange det er lykkes mig beklager han meget og lover at ringe tilbage i forhold til de penge han skylder os. Det sker dog ikke. Han ringer ikke tilbage og tager ikke telefonen eller besvarer beskeder.

Jeg vil ikke anbefale at handle hos et firma der ikke holder aftaler og blot ghoster én. Det drejer sig kun om få tusind kroner, men ikke desto mindre så snyder Peter gerne alligevel.

26 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Uprofessionelt og uærligt – hold jer langt væk

I juli 2025 købte jeg en Mercedes EQB, importeret fra Tyskland gennem Importspecialisten. Forløbet startede udmærket og lignede det, andre også beskriver: Jeg henvender mig på en bil, som viser sig at være solgt, men bliver hurtigt kontaktet af Peter fra firmaet, som lover at kunne skaffe en tilsvarende model. Efter et par måneder lykkes det, og bilen bliver leveret til min adresse som aftalt.

Dagen før leveringen får jeg skriftlig bekræftelse fra sælger på, at bilen er i “perfekt stand”. Ved modtagelsen viser det sig dog, at dette langt fra er tilfældet. Jeg opdager to alvorlige mangler:
1. En stor ridse hen over fordøren.
2. Manglende adaptiv fartpilot, selvom det skriftligt var bekræftet, at denne funktion var inkluderet og forudbetalt for hele bilens levetid.

Jeg henvender mig først til sælger om ridsen, som han på skrift lover at dække reparationen af – men derefter hører jeg intet, trods gentagne henvendelser. Da jeg efterfølgende påpeger den manglende adaptive fartpilot, vælger han helt at ignorere det.

Nu, to måneder senere, er han som andre også skriver sunket fra jorden. Ingen svar på opkald, ingen svar på beskeder. Det er både uprofessionelt, usympatisk og helt uacceptabelt. At ignorere skriftligt dokumenterede aftaler efterlader ikke blot et useriøst indtryk af firmaet – men fremstår direkte naivt ift. et eventuelt retsligt efterspil.

Indtil problemet er løst, og der bliver udvist ansvar og vilje til at rette op, må jeg på det kraftigste fraråde at handle med Importspecialisten. Jeg kan desværre se, at mange andre har haft lignende problemer med Importspecialisten, og jeg håber, at min anmeldelse kan advare endnu flere mod at havne i samme situation.

17 września 2025

Kan klart anbefales

Jeg har købt en fed bmw ix via importspecialisten og kæmpe tilfreds, alt er blevet håndteret godt.

Så jeg kan klart anbefale at købe bil via dem.

17 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Det var en helt ok start proces

Det var en helt ok start proces, hvor vi aftalte levering af en BMW IX3 med bestemte specs. Den blev leveret og pengene betalt, men bilen passede ikke på det aftalte og de aftaler der blev indgået ved leveringen er ikke blevet overholdt. Det er helt umuligt at komme i kontakt med sælger - har forsøgt i flere måneder…

Derfor kan jeg ikke anbefale denne sælger.

6 grudnia 2024

Hej Christian,
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke føler du har fået den bil som du gerne ville have haft. Vi har imidlertid leveret præcis den bestilte BMW iX3 M-sport charged som du havde bestilt.
Vi er bestemt også tilgængelige og til at få kontakt med, men der er ikke meget andet vi kan gøre end der allerede er blevet gjort. Da bilen er blevet handlet til en fornuftig pris vil vi som allerede foreslået tilbyde dig at få den solgt uden du kommer til at tabe penge på det, så kan du handle den bil som du i givet fald hellere vil have. MVH Importspecialisten

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem god service.

Helt igennem god service.
Jeg fik en BMW iX3 leveret igennem Importspecialisten og bilen kom hjem efter 14 dage og alt var som lovet.
Betalte først da bilen kom og havde tid til at gennemgå det hele

1 listopada 2024

Svare ikke retur på min 10 mails, sms og opkald

Importspecialisten - hvorfor svare i retur som i gør - jeg har jo alt på skrift fra sangen jeg modtager bilen - jeg har både svar fra jer på mail og sms - så hvorfor skriver i den løgn i jeres svar - det jo dumt når i ved alt kan dokumenteres

Nogen som ved hvordan man får fat på ejer/sælger - han er som sunket i jorden ?
Har forgæves forsøgt kontakt på sælgeren som står nævnt på deres hjemmeside og som har solgt mig en bil for 1 år siden. Sagen har nu kørt siden dec 2023 og tilslut de seneste 20 dage hvor sælger indgik i aftale om kompensation til køber for de mange ridser/skader mm. Bilen havde, men som intet var nævnt om i kontrakten - men efter endelig aftale (ca 10 måneder har sagen nu kørt) ringer ejer/sælger som nævnt på hjemmesiden ikke retur på mine gidt 50 henvendelser!
Ejer/sælger kan du svare på nogen af mine mange sms og mails - du ved hvad det drejer sig om og du har selv indgået aftalen om kompensation og du har fået tilsendt reg og konto nr som du bad om!

Jeg skriver her på trust pilot da du i 20
Dage ikke reagere på sms, opkald, mails mm.
Anmeldelse kan slettes så snart jeg hører fra dig og penge overført - da selve forløbet med at få bilen osv var til stor ros
Men efterfølgende ved du selv hvor ringe det har været
Christoffer (Hongqi )

5 października 2024

Hej Christofer,
Vi kan ikke genkende at der ikke skulle blive svaret på beskeder men vi er selvfølgelig kede af det hvis du ikke føler at vi reagerer på dine beskeder.
Sagen drejer sig om at du ønsker vi betaler for en komplet foliering af din bil da du efter købet konstaterer nogle ridser på siden af bilen.
Det er ikke muligt for os at konstatere at skaden skulle være til stede da bilen blev leveret og det er først flere uger efter leveringen at du gør os opmærksom på problemet.
Vi kan desværre ikke tilbyde dig den ønskede kompensation og en dårlig anmeldelse fra din side vil ikke ændre dette.

Med venlig hilsen

Oceniono na 1 z 5

Hjælpsom i starten - men nu ingen kontakt

Kontaktede Importspecialisten efter at have set en bil på bilbasen, bilen var solgt, men han kunne skaffe lignende. Jeg blev nysgerrig og så muligheden i import af en dyrere bil, som han kunne skaffe billigere end i DK. Efter flere samtaler og vejledninger blev jeg anbefalet at sælge min egen bil så jeg var klar til import. Nu er bilen solgt og nu svarer Importspecialisten ikke længere på mine henvendelser.

6 października 2024

Hej Martin,
Det er meget uheldigt at de to biler du har fundet er blevet solgt til anden side af sælger.
Vi har bestemt ikke opgivet at løse opgaven for os, og hvis du vil skrive eller ringe til os vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen

En god oplevelse

Jeg kontaktede Importspecialisten via Bilbasen da de havde en bil jeg var interesseret i. Den var dog lige blevet solgt, men sælgeren kunne hjælpe mig med en lignende bil som han kunne skaffe hjem fra Sverige. Jeg fik tilsendt billeder fra den Svenske annonce og vi blev enige om pris. Jeg blev hele vejen opdateret på status for hjemhentning af bil og levering og fik den endda leveret hvor jeg bor i det Midtjyske på trods af at firmaet hører hjemme i København. Så generelt en god oplevelse.

1 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ikke helt som håbet.. og nu ingen kontakt

Hurtig proces og god oplevelse. Fik hentet en bil hjem fra Frankrig.
Opdatering 18-05-2024:
Efter et besøg ved Tesla Aarhus viser det sig at bilens lakering på forkofanger ikke er original og forkofanger er blevet afmonteret på er tidspunkt. Bilen havde kørt 4.600 ved afhentning i Frankrig. Aftalen blev at der findes en løsning, men alle mine henvendelser ubesvaret og ingen lyd fra sælger. Som det ser ud nu står vi selv med udgiften.

26 listopada 2024

Hej Christian,
Som du selv skriver er vi i dialog med Telsa og skal nok få løst problemet med kofangerens lak.

Fantastisk service

Vi har ved hjælp af Importspecialisten fået en lækker Hongqi hjem fra Norge. Vi var utrolig glade for servicen, som vi fik fra første kontakt til dem. Vi vil helt klart anbefale dem og anvende dem igen.

13 lutego 2024

Great service

A great car import company that helps DK based car buyer through out the process from A to Z.

Highly recommend!

P.S. thanks for helping find my dream car from Paris and bringing it to DK

1 marca 2024

Super service

Fik først en meget informativ snak.
Fandt en bil, fik den leveret, og den var som aftalt.
Nemt, hurtigt og med store besparelser.
Kan bestemt anbefales.

1 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej